iyiyim zaten cok kötü değildim hiç..sadece duygularım düsüncelerim birbirine karısıyo....ama hayatıma devam ediyorum tabiki.....ben kimseye kötülük etmedim ama gecmiste birine kötülük ettiysem belki o yüzden yaşamışımdır bunları...elimde olan bisey değildi...hayırlısı olsun ne diym umarım artık hersey yoluna girer..tesekkür ederimipekböcek.. nasılsın? bak bugün yeni bir gün.. için umutla dolsun.. hiçbirşey senden değerli değil.. yaşadığın hayatın güzelliklerine bak.. şükür görüyorsun.. elin ayağın tutuyor.. yeni gün yeni başlangıç olsun senin için..
cok ağır konustum konu sahibine ama üzüldüğüm icindi onun iyiliğini düsündüm vs sözlerini söylediğini okudum...özür dilemek icin illa özür dilerim lafını söylemek gerekmez...bu sözlerin bana pisman olduğunu düsündürmüstü demek ki yalanmış orası da sana kalmıs....ayrıca ben bunca yıl tek bi insanı aldım hayatıma cok erkek olmadı senin olduysa bilemem.....ondan da tekme yediysem yedim yapacak bisey yok önemli olan sonrası.....ayrıca ben ruhsuz olsam birini cok cok sevmezdim....benim hayattaki sonum ne olcak biliyomusun? başarılı bi mühendis olcam belki zamanında cok üzülmüs olcam ama hicbisey basarımın önüne gecemedi bu güne kadar gecmicek de....ama sen ne olcaksın biliyomusun..daha genc yasında sevemediğin belki de zorla evlendiğin kocanla istemediğin bi bebeğin olcak... bence sen bebeğini istemiyosun bu bir..ikincisi kocanla da isteyerek mutlu olarak evlenmedin...bence sen su an yaşadığın hayattan hic zevk almıyosun... bana bunu sezdirdin..... Allah bana yardım ediyo..... cünkü benim mutlu olmak icin umutlarım var....elimden gelebilecek cok sey var...ama senin yok..bu yüzden bu kadar gergin kızgınsın hayata belki de..... Allah sana yardımcı olsun....ya sen ne diosun ipek böceği ben senden özür falan dilemeedim reptomim ve mutluluktan diledim eski konularını actığım için ayrıca hala senin hakkında söylediklerimin hala arkasındayım sen bu kafayla daha cok erkekten tekme yersin senin gibi ruhsuzlarla uğrasamam senin gercek hayattaki sonun nolucak acabacok merak ediyorum![]()
uğrasma iste o kadar cok yazmışsın ki hepsini bilerek buraya kopyalıyorumayyyy nolur hakkını helal et ya yoksa ölürümseni insan yerine koyduk özür diledik karşımda insan var sandım kusura bakma sanki bende hakkın varda hadi kendi yoluna bak ergen bozması seni adam yerine koyup özür dileyende kabahat seninde sonun ipek böceği gibi olmasın dua ette artık yorumlarınızı okumuyorumda takipte etmiyorum sizin gibilerle hiççç uğrasamam
![]()
ben de yukarda bunu acıkladım......gözünle oku baska bi yerinle değilgördünmü ben senden özür dilemediğimi senin konunda hala aynı fikirde olduğumu yazmışım
evet kesinlikle cok büyük sorunların var senin..hatta benimkinden daha da büyük sorunlar....benimki yaşandı bitti..ama seninki ömür boyu sürcek şeyler..bence sen iyi değilsin....madem benim eski konuları acmam yanlıştı madem siz o kadar insandınız niye benim düştüğüm hataya düştünüz ? sizde benim konularımı actınız önce sen baslattın demeyin insan olamıyosanız taklit yapın bari şimdi anladım neden sizlerin bu kadar ipek böceğine destek verdiğinizi benim size kişisel olarak en basta bi sözüm yoktu siz bana satastınız önce. ağzınızın payınızıda aldınız. tfk reptomim ve ipek böceğimidir her neyse işte o böceği destekleyenlerinde ne olduğu belli oldu sizin için özel konu acıcam ipekböceği ve onun gibi erkeklerden tekme yiyenlerin paylaşım alanı diye orda birbirinizi destekler pohpohlarsınıziçinizi dökersiniz biri 5 yıl sonra biri tfk 6 yıl sonra tekmeyi yemiş reptomimde mechul erkeklere kabahat bulucağınıza biz naaptıkta 6 sene sonra bu kadar yıl sonra terkedildik diye düşünün sizin gibiler buna mahkum aferin devam edin kolay gelsin hayırlı işler size
istediğinizi yazın artık aslaaaaaaaa OKUMUYORUM YAZDIKLARINIZI HADİ BAKİİMMM
FEMİNİST EZİKLER
aynenSöylediğim her kelimeyi sana fazla buldum ve sildim,değmezsin............................................................
sorunlu diyelim....tabi ki de sen de hakkım var. haram olsun.
affet dıyen sendın sımdı affetmezsen ölürüm dıyorsun
guzelım senin dusuncenı falan cozemedım ya bır ınsan bu kadar mı mantıksız olur hey Allahım yazık sana gercekten acıdım. cocuguna yazık aslında senın gıbı annesı olacak vallahi kahrından derdını anlatamamaktan caresız kalır.
sen ıpekbocegını o kadar ayıpladın, kınadın ya gerısını zaten Allah bılır ben bılemem. insan biraz dıkkatlı olur. yazık yazık sana acıyorum sadece.
aminumarım senın sonun da kınadıkların gıbı olmaz!