dayanamadim. esimle tartistim

Bakır tava mı istiyo niye eşinden istemiyor ,kayın çalışmıyor mu ? Nasıl aile bu dilenci gibi

'Aynisini ben de kendi aileme yapsam hosuna gider miydi' demekle kalmayin.

Yapin.

Hosuna gidiyor mu bakin...

Esim bi sureligine antepe gitti orada bize almisti ondan aynisindan istemis esimde getirdi verdi

anladım canım ..Eşin isteyerek yapıyo belli ki halinden şikayetçi değil ..Hadi annesini falan anlarımda eşşek kadar kaynın nasıl oluyo da kıyafet istiyo onu anlamadım ..

Arkadaşım verme dersen sen kötü olursun daha çok verir.paranizi kendi evinize yonlendir.surekli ihtiyaç çıkar,ufak taksitler yap, daha çok giysi al kocana sana güzel görünmek için aldım de,market alışverişi mi yaptın fiyatlarını fazla söyle para kalmadı de bir süre deneyin esin evine kosturmaktan onlara alamasin

inan oyle yapiyorum ama genede istiyorlar. esimde ailesini cok seviyor

Aşlesine yaptığı hediyenin hesabı sorulmaz. Antebe gitmiş tava, salça falan istemişler ne var bunda. Benim de kuzenim gitti geçenlerde bana kadar göndermiş salça sağolsun. Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşarsanız üzülen siz olursunuz.

Bu sadece bugun olanlar.kaynanam telefon bile istiyor. hatta evimize gelince esime pardesu,gecelik,etek,esarp aldirdi hatta kap kacak aldi. bide ustune kontor yukletiyo

inan oyle yapiyorum ama genede istiyorlar. esimde ailesini cok seviyor
Ben anlıyorum ne demek istedigini esin icinden gelip ailesine hediyeler alsa sen daha cok mutlu olursun.sorun sizin ihtiyaciniz varken insanların bunu görmemezlikten gelip ne koparsak kardir mantığı gutmesi yoksa normal bir insan eşinin aldığı salcaya laf etmez.

Bu sadece bugun olanlar.kaynanam telefon bile istiyor. hatta evimize gelince esime pardesu,gecelik,etek,esarp aldirdi hatta kap kacak aldi. bide ustune kontor yukletiyo
Tekrar söylüyorum aileye yapılanın hesabı sorulmaz. Hele ki anneye yapılanın hiç sorulmaz. Eninde sonunda kabak sizin başınıza patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…