- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
-
Ya kizlar yalvariyorum bi akil verin. Suanda kaynanamlardayiz. Eltim kaynanamla beraber oturuyor. ama esimin ailesi surekli esimden.biseyler istiyor ve parasini vermiyorlar. yarin kurban kesicez ve ucretini vermemize ragmen azicik et verecekler buna eminim. yaa kaynim giyim istiyor. kaynanam pahali el yapimi salca istiyo. Eltim bakir tava istiyo. parasini veririz diyolar ama vermiyolar. bunlar sadece bu geldigimizde istenenler. daha oncekileri saysam inanmazsiniz. ben biktim artik ya esimle bu yuzden cok ama cok tartistik. daha 1 yillik evliyiz. esim gelirken ailrsine elleri dopdolu gelmesine ragmen ailesi somuru pesinde. bi akil verin bi cikar yol verin. esimle konusmayi denedim. bende aynisini kendi aileme yapsam hosuna gider mi dedim. Yaaa ama bu huyundan vazgecmiyor
Esim bi sureligine antepe gitti orada bize almisti ondan aynisindan istemis esimde getirdi verdiBakır tava mı istiyoniye eşinden istemiyor ,kayın çalışmıyor mu ? Nasıl aile bu dilenci gibi
Ya kizlar yalvariyorum bi akil verin. Suanda kaynanamlardayiz. Eltim kaynanamla beraber oturuyor. ama esimin ailesi surekli esimden.biseyler istiyor ve parasini vermiyorlar. yarin kurban kesicez ve ucretini vermemize ragmen azicik et verecekler buna eminim. yaa kaynim giyim istiyor. kaynanam pahali el yapimi salca istiyo. Eltim bakir tava istiyo. parasini veririz diyolar ama vermiyolar. bunlar sadece bu geldigimizde istenenler. daha oncekileri saysam inanmazsiniz. ben biktim artik ya esimle bu yuzden cok ama cok tartistik. daha 1 yillik evliyiz. esim gelirken ailrsine elleri dopdolu gelmesine ragmen ailesi somuru pesinde. bi akil verin bi cikar yol verin. esimle konusmayi denedim. bende aynisini kendi aileme yapsam hosuna gider mi dedim. Yaaa ama bu huyundan vazgecmiyor
Calisiyor ama simdiye kadar esim herseyini onlara vermis ve buda aliskanlik haline gelmisKayninin elleri ne topluyor veya eltinin? Onlar calismiyor mu?
n carem bu zaten tak etti artik. bayram gunu susayim dedim ama dayanamadim tartistim'Aynisini ben de kendi aileme yapsam hosuna gider miydi' demekle kalmayin.
Yapin.
Hosuna gidiyor mu bakin...
Esim bi sureligine antepe gitti orada bize almisti ondan aynisindan istemis esimde getirdi verdi
Alismislar iste cnm. Bedava giyim tatli geliyoanladım canım ..Eşin isteyerek yapıyo belli ki halinden şikayetçi değil ..Hadi annesini falan anlarımda eşşek kadar kaynın nasıl oluyo da kıyafet istiyo onu anlamadım ..
'Aynisini ben de kendi aileme yapsam hosuna gider miydi' demekle kalmayin.
Yapin.
Hosuna gidiyor mu bakin...
Arkadaşım verme dersen sen kötü olursun daha çok verir.paranizi kendi evinize yonlendir.surekli ihtiyaç çıkar,ufak taksitler yap, daha çok giysi al kocana sana güzel görünmek için aldım de,mahhh arket alışverişi mi yaptın fiyatlarını fazla söyle para kalmadı de bir süre deneyin esin evine kosturmaktan onlara alamasin
inan oyle yapiyorum ama genede istiyorlar. esimde ailesini cok seviyorArkadaşım verme dersen sen kötü olursun daha çok verir.paranizi kendi evinize yonlendir.surekli ihtiyaç çıkar,ufak taksitler yap, daha çok giysi al kocana sana güzel görünmek için aldım de,market alışverişi mi yaptın fiyatlarını fazla söyle para kalmadı de bir süre deneyin esin evine kosturmaktan onlara alamasin
Ee peki borclariniz varsa esyalariniz parasini oduyasaniz ve bu kisiler size yardim etmemisseeşimin ailesinin istekleri beni alakadar etmez..
alır yada almaz keyfı bılır..hiç o toplara gırmem..
Bu sadece bugun olanlar.kaynanam telefon bile istiyor. hatta evimize gelince esime pardesu,gecelik,etek,esarp aldirdi hatta kap kacak aldi. bide ustune kontor yukletiyoAşlesine yaptığı hediyenin hesabı sorulmaz. Antebe gitmiş tava, salça falan istemişler ne var bunda. Benim de kuzenim gitti geçenlerde bana kadar göndermiş salça sağolsun. Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşarsanız üzülen siz olursunuz.
ben alma dersem,benden kotusu olmaz..ailesi kıymetli olur..Ee peki borclariniz varsa esyalariniz parasini oduyasaniz ve bu kisiler size yardim etmemisse
Ben anlıyorum ne demek istedigini esin icinden gelip ailesine hediyeler alsa sen daha cok mutlu olursun.sorun sizin ihtiyaciniz varken insanların bunu görmemezlikten gelip ne koparsak kardir mantığı gutmesi yoksa normal bir insan eşinin aldığı salcaya laf etmez.inan oyle yapiyorum ama genede istiyorlar. esimde ailesini cok seviyor
Tekrar söylüyorum aileye yapılanın hesabı sorulmaz. Hele ki anneye yapılanın hiç sorulmaz. Eninde sonunda kabak sizin başınıza patlar.Bu sadece bugun olanlar.kaynanam telefon bile istiyor. hatta evimize gelince esime pardesu,gecelik,etek,esarp aldirdi hatta kap kacak aldi. bide ustune kontor yukletiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?