- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi elifsude90
-
Benimkide anne. ben borcluyum diye en ufak hediyeyi bile alma der. hatta kendi bana yardim eder. Benim icin canini verir. bende anneme canimi veririm. ben annemi kaybetme korkusuyla burun buruna geldim. bi gecmis olsun diyemeyen birine icimden toplu igne vermek gecmiyor. gecmis olsunu birak hmmm dedi sadece bu mu annelik durmadan oglunu zor durumda birakmak mi. annelik buysa benim annem ne
Herkes dusunceli olmak zorunda. Yani hirsiza bile ozunde iyi insan diyoruz. sinirrli birine ozunde iyi insan diyoruz. eeee herkes ozunde iyi. ama bu ozundeki iyiligi kimse bana gostermiyorsa ben neyleyim bu iyiligi. o zaman bi katilde ozunde iyi.Her anne farklidir. Her annenin ayri bir guzelligi ayri bir iticiligi vardir.
Esinize göre annesi onun her şeyi. Size göre de sizin anneniz sizin her şeyiniz.
Herkes düşünceli olmak zorunda değil ki.
Bunu insanlardan beklemeyin yoksa daha cok uzulursunuz ve uzuldugunuzle kalirsiniz.
Insanlar degismez. Icinizdeki kini nefreti atin. Bu size zarar verir.
Esinize de karismayin. Birakin alsin. Belki de size inat yapıyordur.
Birakin. Gittiği yere kadar yapsin...
Herkes dusunceli olmak zorunda. Yani hirsiza bile ozunde iyi insan diyoruz. sinirrli birine ozunde iyi insan diyoruz. eeee herkes ozunde iyi. ama bu ozundeki iyiligi kimse bana gostermiyorsa ben neyleyim bu iyiligi. o zaman bi katilde ozunde iyi.
Ben demiyorum siz iyi diyorsunuz. Neyse siz aslinda beni anladiniz. yorumlatiniz icin saolunÖzünde iyi demem ben kimseye. Iyi insana iyi derim. Siz diyorsaniz yapacak bir sey yok... Takılın böyle. .
Sabredicem cnm. Allah biliyo zaten herseyi. Bayram gunu huzursuzluk cikartmiycam. gerci biraz cikardim ama :)Arkadaşım her şey için tartış ama sakın bu konuda esinle bir daha tartışma. Hakliyken haksiz duruma düşme.kocanin gözünde değerini düşürme.gorme, duyma sen işine bak.surekli düşünüp kendini doldurma hele mübarek bayram günü hiç şeytana uyma.kendi ihtiyaçlarına ödün verme gerisi kocanin problemi...
Aşlesine yaptığı hediyenin hesabı sorulmaz. Antebe gitmiş tava, salça falan istemişler ne var bunda. Benim de kuzenim gitti geçenlerde bana kadar göndermiş salça sağolsun. Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşarsanız üzülen siz olursunuz.
Sende öyle yap: Hmmmmm. Insanlık bile bilmeyen birinden ne beklenirki zaten..Ya cnm keske sadece isteseler ben sevemedim ailesini. annem ameliyat olduda bi gecmis olsun demedi hmmm dedi sadece
Hmmm süper taktik...Arkadaşım verme dersen sen kötü olursun daha çok verir.paranizi kendi evinize yonlendir.surekli ihtiyaç çıkar,ufak taksitler yap, daha çok giysi al kocana sana güzel görünmek için aldım de,market alışverişi mi yaptın fiyatlarını fazla söyle para kalmadı de bir süre deneyin esin evine kosturmaktan onlara alamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?