dayanamadim. esimle tartistim

Durumlari iyi ve yine de beklenti icine giriyolarsa doyumsuzlar demek ki.
Yada oglumun parasi gelin ne karisir diye dusunuyo olabilirler ki klasik kaynana zihniyetidir bu.

Ben anlamadım şimdi bunlar dünyanın dibinde mi yaşıyor da hepsini eşinden istiyorlar..
Adam nakliyatçı mı töbe töbe onu getir bunu getir diye..
Herkes neye ihtiyacı varsa gitsin alışverişini yapsın..
Gözünü sevdiğimin interneti var olmadı ordan sipariş etsinler getirtsinler.. bu nedir ya..
Yok kv salça istemiş kayın onu istemiş elti bunu istemiş... Bu ne yüzsüzlük..
Aynı yardımı siz kendi ailenize yapın üstüne sizde eltiniz gibi kaynınızdan siparişlerde bulunun bakalım böyle olunca ne olacak.

Her anne farklidir. Her annenin ayri bir guzelligi ayri bir iticiligi vardir.
Esinize göre annesi onun her şeyi. Size göre de sizin anneniz sizin her şeyiniz.
Herkes düşünceli olmak zorunda değil ki.
Bunu insanlardan beklemeyin yoksa daha cok uzulursunuz ve uzuldugunuzle kalirsiniz.
Insanlar degismez. Icinizdeki kini nefreti atin. Bu size zarar verir.
Esinize de karismayin. Birakin alsin. Belki de size inat yapıyordur.
Birakin. Gittiği yere kadar yapsin...

Herkes dusunceli olmak zorunda. Yani hirsiza bile ozunde iyi insan diyoruz. sinirrli birine ozunde iyi insan diyoruz. eeee herkes ozunde iyi. ama bu ozundeki iyiligi kimse bana gostermiyorsa ben neyleyim bu iyiligi. o zaman bi katilde ozunde iyi.

Herkes dusunceli olmak zorunda. Yani hirsiza bile ozunde iyi insan diyoruz. sinirrli birine ozunde iyi insan diyoruz. eeee herkes ozunde iyi. ama bu ozundeki iyiligi kimse bana gostermiyorsa ben neyleyim bu iyiligi. o zaman bi katilde ozunde iyi.

Özünde iyi demem ben kimseye. Iyi insana iyi derim. Siz diyorsaniz yapacak bir sey yok... Takılın böyle. .

Arkadaşım her şey için tartış ama sakın bu konuda esinle bir daha tartışma. Hakliyken haksiz duruma düşme.kocanin gözünde değerini düşürme.gorme, duyma sen işine bak.surekli düşünüp kendini doldurma hele mübarek bayram günü hiç şeytana uyma.kendi ihtiyaçlarına ödün verme gerisi kocanin problemi...

Sabredicem cnm. Allah biliyo zaten herseyi. Bayram gunu huzursuzluk cikartmiycam. gerci biraz cikardim ama :)

• Uzuldum valla Allah kabul etsin kurbaninizi . Kotu bir şey ya sonuçta tamam arada isterler falan ama bana ayıp geldi . Eltiniz falan direk istedigini soylemesi ... neyse kardesim yarin bayram sıkma canını kendi ailene de hediye götur al . Esinde madem cok konuştun hala devam ediyor birak alsin ayrica azicik et verecekler diyorsun . Tartin biz uc aileyiz iki abim evli bide anne baba ben hep tartarlar etleri herkese esit yaanii . Kaynana da pahali istiyormuş yapsin kendi salca

Bence isi birak yada aldigin paradan 1 kr bile verme esine ailene hediyeler al gorsun gununu

konuyu yanlış mı anladım
siz bi yerlere giderken hediye götürmez misiniz

aslında kızmakta h
aklısın ama
belli ettigin için haksız durumuna düştün
benim görümceklerde isterler
mesala en son kp 60 lt su aldırdı eşime
görümcek en son ıphone 5s istedi hatta abi 6 çıkmış
elin degmişken onu al dedi
eşim çalışta kendin al dedi heralde
çünkü alacak durumu yok
alsa kendine alır 6 yı
ama şuda var benim ailemede alır
kendi ailesine de alsa banane derim benimkilerede alsa banane derim

Istemeyen insanlara dünyaları vereyim, ama böyle isteyen insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Ihtiyac sahibi olanlar hariç.

alışmışlar biraz eşinden yararlanmaya.Bu daha böyle sürer gider.Sen hiç araya giripte huzursuzluk çıkaran olma cnm.Suçlu sen oluverirsin herkesin gözünde

Hmmm süper taktik...

Bir kac kere istediklerini almasaniz daha da istemezler bi seyler belki. Yani esin her istediklerini aliyor, onlar da fazlasini istiyor haliyle. Siz de bulamadik ya da paramiz yetmedi almaya falan diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…