• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamadim. esimle tartistim

Ya kizlar yalvariyorum bi akil verin. Suanda kaynanamlardayiz. Eltim kaynanamla beraber oturuyor. ama esimin ailesi surekli esimden.biseyler istiyor ve parasini vermiyorlar. yarin kurban kesicez ve ucretini vermemize ragmen azicik et verecekler buna eminim. yaa kaynim giyim istiyor. kaynanam pahali el yapimi salca istiyo. Eltim bakir tava istiyo. parasini veririz diyolar ama vermiyolar. bunlar sadece bu geldigimizde istenenler. daha oncekileri saysam inanmazsiniz. ben biktim artik ya esimle bu yuzden cok ama cok tartistik. daha 1 yillik evliyiz. esim gelirken ailrsine elleri dopdolu gelmesine ragmen ailesi somuru pesinde. bi akil verin bi cikar yol verin. esimle konusmayi denedim. bende aynisini kendi aileme yapsam hosuna gider mi dedim. Yaaa ama bu huyundan vazgecmiyor
Eşimde aynıydı ben izin vermedim onlar isteyince eşimde paran yok desin yada ben alamam desin bukadar zormu Ayy nedir bu eşlerin ailesi hep sömürü peşindelr

Back