• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamadim. esimle tartistim

ben alma dersem,benden kotusu olmaz..ailesi kıymetli olur..

bırakırım ıstedıgını alsın,sonra gotu sıkısınca ıstesede alamaz bıdaha..

bıseylerı yasatarak göstermek gerekıyor
ufak tefekle kalsa yada arada sirada alsa onemli degil. ama bu surekli bole pardesuden tutta son model cep teline kadar harseyi istiyorlar

Esiniz bunlara dur diyecek...
O almazsa onlar da istemezler.

ufak tefekle kalsa yada arada sirada alsa onemli degil. ama bu surekli bole pardesuden tutta son model cep teline kadar harseyi istiyorlar
o alsın,o sıkışsın hiç karışma sen..

haklısın tepkınde ama ters teper,sen kotu olursun..

Tekrar söylüyorum aileye yapılanın hesabı sorulmaz. Hele ki anneye yapılanın hiç sorulmaz. Eninde sonunda kabak sizin başınıza patlar.
Yani diyosun ki biz borc icinde olsak bile sesini cikarma diyosun. Benim gucume giden bu ufak tefek seyler degil bunun oncesi var ben suan ufak seylere patladim. kaynanam oyle bilfiginiz gibi biri degil.

ne komik. Şaşırmış hepsi ama normal çünkü eşiniz bekarken almış almış, onlarda halen istiyorlar utanmadan! Ben olsam kıyamet koparırdım. Sustukça tepene çıkar böyleleri.

Ben anlıyorum ne demek istedigini esin icinden gelip ailesine hediyeler alsa sen daha cok mutlu olursun.sorun sizin ihtiyaciniz varken insanların bunu görmemezlikten gelip ne koparsak kardir mantığı gutmesi yoksa normal bir insan eşinin aldığı salcaya laf etmez.
Aynen oyle hatta agizlariyla surekli istemeseler ben alir getiririm. yaa sinirlendigim baska noktalarda var annem ameliyat oldu bi gecmis olsun bile demediler

Yani diyosun ki biz borc icinde olsak bile sesini cikarma diyosun. Benim gucume giden bu ufak tefek seyler degil bunun oncesi var ben suan ufak seylere patladim. kaynanam oyle bilfiginiz gibi biri degil.
Annemlere elimden geleni yaparım, evliliğimizin ilk zamanlarında borçlarımız varken de yapardım. Eşim bir tek şey dese beynini dağıtacağımı bilir.

Abim aynı şekilde annemlere yardım eder, yengem bi ara sizin gibi söylenmeye kalktı neredeyse ayrılıyorlardı. Annem girdi araya da düzelttiler.

Biz genciz, sıkıntı çekeriz mesele değil. Önemli olan onları yaşlılıklarında rahat ettirebilmek. Siz de ailenize yapın ufak tefek. Manevi tatmininin ne kadar büyük olduğunu göreceksiniz.

Bu sadece bugun olanlar.kaynanam telefon bile istiyor. hatta evimize gelince esime pardesu,gecelik,etek,esarp aldirdi hatta kap kacak aldi. bide ustune kontor yukletiyo
Çok zenginse Kocanız, sizi benimsemeyiP yabancı gibi gören kaynananız, para dışarı kaçmasın düşüncesinde olabilir bence...

ne komik. Şaşırmış hepsi ama normal çünkü eşiniz bekarken almış almış, onlarda halen istiyorlar utanmadan! Ben olsam kıyamet koparırdım. Sustukça tepene çıkar böyleleri.
Ya cnm keske sadece isteseler ben sevemedim ailesini. annem ameliyat olduda bi gecmis olsun demedi hmmm dedi sadece

Canım belki de eşin mecburiyetten veriyordur. Yani hayır diyemiyordur kardeşine annesine. Bence eşinle tartışmadan hallet ama sorun eşinde değil bence isteyenlerde. Yani annesi kardeşi yengesi hayır alamam diyemez kolay kolay :(

Annemlere elimden geleni yaparım, evliliğimizin ilk zamanlarında borçlarımız varken de yapardım. Eşim bir tek şey dese beynini dağıtacağımı bilir.

Abim aynı şekilde annemlere yardım eder, yengem bi ara sizin gibi söylenmeye kalktı neredeyse ayrılıyorlardı. Annem girdi araya da düzelttiler.

Biz genciz, sıkıntı çekeriz mesele değil. Önemli olan onları yaşlılıklarında rahat ettirebilmek. Siz de ailenize yapın ufak tefek. Manevi tatmininin ne kadar büyük olduğunu göreceksiniz.
benim meselem daha farkli suan ufak seylere patliyo olabilirim. benim annem 2 hafta once agir bi ameliyat gecirdi. gecmis olsu. bile demediler. kaynanam hmmmm dedi sadece. ben aksama kadar beyin patlatarak calisiyorum. durumlari herkesten cok iyi. bu hak mi simdi

Genc insanların birikimi olmaz anne babaların görevi onlara destek olmaktır.he destek olamiyorlarsa bari köstek olmamaktir. Benim oğlum ileride evlense kendi durumu sıkıntıda olup bana bir şeyler almaya kalsa asla ne bogazimdan geçer ne de kullanabilirim.bana alana kadar coluk çocuğuna al derim ki doğrusu budur.napicam 60 yaşında son model cep telefonunu!

Lütfen bırakın da adam çalıştığı paraya biraz da Hayır islesin. Ne olacak ki? Kendi ailesine almis. Annesi size gelince tabiki eli dolu gondereceksiniz. Bu boyledir. Biz altin bile aliriz.
Sanki ne olmus arkadasim? Bayram ustu seytan araniza nifak sokuyor. Buna izin vermeyin. Ailesiyle de arasina girmeyin.
Benim abim her geldiginde bana bir sey getiriyor ya da ben gittiğimde alıyor, ediyor gezdiriyor, ne yani yengem de sizin gibi mi dusunuyor?
Yapmayin ya. Birakin adam mutlu olsun. Insanin annesi candir can. Dunyayi alip versen de daha ne alabilirim diye dusunursun. Kardeş de ayni sekildedir...

Benim ailem tipki anlattigin gibi bisey alsam istemez. bidaha alma der. keske annem gibi olsa canim feda

Canım belki de eşin mecburiyetten veriyordur. Yani hayır diyemiyordur kardeşine annesine. Bence eşinle tartışmadan hallet ama sorun eşinde değil bence isteyenlerde. Yani annesi kardeşi yengesi hayır alamam diyemez kolay kolay :(
Aynen oyle hayir diyemiyor. napcam ben bide sevsem ailesini sevmiyorumda.

Y
Lütfen bırakın da adam çalıştığı paraya biraz da Hayır islesin. Ne olacak ki? Kendi ailesine almis. Annesi size gelince tabiki eli dolu gondereceksiniz. Bu boyledir. Biz altin bile aliriz.
Sanki ne olmus arkadasim? Bayram ustu seytan araniza nifak sokuyor. Buna izin vermeyin. Ailesiyle de arasina girmeyin.
Benim abim her geldiginde bana bir sey getiriyor ya da ben gittiğimde alıyor, ediyor gezdiriyor, ne yani yengem de sizin gibi mi dusunuyor?
Yapmayin ya. Birakin adam mutlu olsun. Insanin annesi candir can. Dunyayi alip versen de daha ne alabilirim diye dusunursun. Kardeş de ayni sekildedir...
Siz benim diger konularima da bi bakin. Annem agir ameliyat gecirdi dedim kaynanama tepkisi sadece hmmmm oldu. Sevseydim kaynanami borc icinde olsamda bizzat ben alirdim.

Y
Siz benim diger konularima da bi bakin. Annem agir ameliyat gecirdi dedim kaynanama tepkisi sadece hmmmm oldu. Sevseydim kaynanami borc icinde olsamda bizzat ben alirdim.

Sevseniz de sevmeseniz de kocanizi o dogurdu. Bu gerçek maalesef ki degismeyecek. E insanlar da degismeyecegine göre. Kavga kavga nereye kadar?

Sevseniz de sevmeseniz de kocanizi o dogurdu. Bu gerçek maalesef ki degismeyecek. E insanlar da degismeyecegine göre. Kavga kavga nereye kadar?
Benimkide anne. ben borcluyum diye en ufak hediyeyi bile alma der. hatta kendi bana yardim eder. Benim icin canini verir. bende anneme canimi veririm. ben annemi kaybetme korkusuyla burun buruna geldim. bi gecmis olsun diyemeyen birine icimden toplu igne vermek gecmiyor. gecmis olsunu birak hmmm dedi sadece bu mu annelik durmadan oglunu zor durumda birakmak mi. annelik buysa benim annem ne

Back
X