Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabiki
Ne zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben de
Diğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun
X: teşekkür ederim
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.
…
Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabiki

Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben de

Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun

X: teşekkür ederim

Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.
…
Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var

Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında