Dayanamadım yazdım

Sizi sevmiyor ama ilgisi de hoşunuza gidiyor yarın sevgili yaptığını onun için nelerden nelerden fedakarlık yaptığını duyar üzülürsünüz ben olsam madem yokluk bu kadar canımı sıkıyor hello talk falan indirir biriyle sohbet ederdim yani erkek kıtlığı mı var ?
Bence ilgisi de hoşuna gitmiyor ayıp olmasın diye 1-2 dakikalık sohbet etmiş. Ben de peşimden düşmeyen erkekler olunca böyle kısacık konuşup “oldu görüşürüz o zaman”a bağlıyorum…

Yahu hiçbir ikilemde bıraktığı yok ayıp olmasın diye kaba konuşamıyor olan biten bu.

Adam sizi istemediğini daha nasıl ima etsin? Sevgiliyken bile ilgi göstermemiş sevmiyor işte. 7 ay boyunca da başka kadınların peşindedir. Niye kendinizi küçük duruma düşüyosunuz böyle ısrarcı yapışan tavırlarla?
Gerçekten istemsiz. Hiç aşık oldun mu bilmiyorum ama insan dayanamıyor tutamıyor kendini

Gerçekten istemsiz. Hiç aşık oldun mu bilmiyorum ama insan dayanamıyor tutamıyor kendini
Aşk böyle bir şey değil, siz sadece dış görünüşünü beğendiğiniz birine hayal ettiğiniz bir karakter yüklemişsiniz. Sizi sevmeyen, oyalayan, çok da anı veya paylaşımınızın olmadığı birine duyduğunuz şey aşk değil yanılsamadır olsa olsa.

Bazı insanlar hayır diyemez önce evet der sonra bahanelerle geçiştirir. Yanlış bir tavır tabi yaptığı ama kısacası istemiyor. Zaten ilişkilerin şöyle bir kuralı vardır hiçbir erkek ayağına geleni ciddiye almaz. Elde etmeye çalıştığını sever ama siz zaten eldesiniz canı sıkıldığında keyfim istediğimde geirim diyordur. Hayır deyince hemen triplere girmişsiniz bu da çok itici bencw

Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabiki 🙄 Ne zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben de 😂 Diğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun 🙏🏻
X: teşekkür ederim 🙏🏻
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.

Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var 🙄
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
E yani istenmediğinizi daha nasıl anlatsın bu herif. Kusura bakmayın ama yaptığınız şey yüzsüzlük oluyor. Öncesinde siz onu istemeyip uzak durmuşsunuz,o size saygı göstermiş. Şimdide o sizi istemiyor ama siz saygı duymak yerine ısrarla buluşma talep ediyorsunuz.
Birazcık kendinize saygı gösterirseniz bu sorunu halledersiniz diye umuyorum.

Bazı insanlar hayır diyemez önce evet der sonra bahanelerle geçiştirir. Yanlış bir tavır tabi yaptığı ama kısacası istemiyor. Zaten ilişkilerin şöyle bir kuralı vardır hiçbir erkek ayağına geleni ciddiye almaz. Elde etmeye çalıştığını sever ama siz zaten eldesiniz canı sıkıldığında keyfim istediğimde geirim diyordur. Hayır deyince hemen triplere girmişsiniz bu da çok itici bencw

Beni anlatmışsın :)

Zaten ilişkinin başında o peşimde koşuyordu o görüşmek istiyordu. İlgili taraf oydu. Sonra ben ona yaklaşınca o uzaklaştı. Başka sorunlar da eklenince gelgitli ilişkiye döndü

Yine de kendi gururunuzu herşeyden ön planda tutmalısınız, aşk geçer ama gururlu durursanız insanlar size saygı duyar, böyle ciddiye alınmazsınız, kötü insanların kötü emellerine alet olursunuz

Zaten ilişkinin başında o peşimde koşuyordu o görüşmek istiyordu. İlgili taraf oydu. Sonra ben ona yaklaşınca o uzaklaştı. Başka sorunlar da eklenince gelgitli ilişkiye döndü
Tamam işte elde etmiş elde edilen olmuşsunuz bağladığını görmüş bitirmiş. O tarz iinsanlara yapılacak tek şey vardır asla ait olduğunu hissettrimememk her ait olduğunda kaçacaktır

Önemsemediğim biri bana trip atınca aşırı komiğime gidiyor ve o kişiden buz gibi soğuyorum. Olaydaki adam da aynen bunları hissetti bence.

Tamam işte elde etmiş elde edilen olmuşsunuz bağladığını görmüş bitirmiş. O tarz iinsanlara yapılacak tek şey vardır asla ait olduğunu hissettrimememk her ait olduğunda kaçacaktır
Eee böyle sürekli taktiklerle mi ilerlenicek? Seviyorum belli etmedikten sonra ne anlamı kalıyor

Önceden buluşmak isteyen hep o olurdu. Nasıl bu hale geldi bu çocuk keşke her şey ilk zamanki gibi kalsa :KK43:

Eskiyle kıyaslamayın eski gitti bitti ‘ eskiden ninem de bakireydi’ ama artık değil bak torunları bile var o hesap

Geri dönüşü yok kendinizi eskiden öyle değildi diye oyalamayın önünüze bakın

Eskiyle kıyaslamayın eski gitti bitti ‘ eskiden ninem de bakireydi’ ama artık değil bak torunları bile var o hesap

Geri dönüşü yok kendinizi eskiden öyle değildi diye oyalamayın önünüze bakın
Başkasıyla olamıyorum. Mesela vardı konuşup görüşmek isteyenler hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum tekrar aşık olursam üzülürüm diye

Back
X