Dayanamadım yazdım

Başkasıyla olamıyorum. Mesela vardı konuşup görüşmek isteyenler hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum tekrar aşık olursam üzülürüm diye

O hepimizde oluyor birinden ayrılınca salak salak tipler geliyor :) iyi bile olsalar çok itici böyle 🤦🏻‍♀️ Ay ben bunlara mı kaldım ay ben eskisi gibi bulamayacak mıyım arka fonda ‘ yerine sevememmmmm’ çalıyor falan :)

ama aşk da bir hastalık kendine süre ver bi süre sonra başkası illaki ilgini çekiyor şuan için zorlama ama bu herifin de g.tünü kaldırma asla iletişim kurma

Onu istiyorsanız evet. Yok ben taktik insanı drğilim diyorsanız o size göre biri değil başkasıyla olmanız lazım
Artık ortada zaten bir şey kalmadı. Ben sevdiğim için çabaladım gurur dinlemedim. Ama artık oluru imkansız zaten. Muhtemelen de başkası vardır hayatında boşta kalmaz erkekler kolay kolay. Yapacak bir şey yok acımı Yaşar unuturum

O hepimizde oluyor birinden ayrılınca salak salak tipler geliyor :) iyi bile olsalar çok itici böyle 🤦🏻‍♀️ Ay ben bunlara mı kaldım ay ben eskisi gibi bulamayacak mıyım arka fonda ‘ yerine sevememmmmm’ çalıyor falan :)

ama aşk da bir hastalık kendine süre ver bi süre sonra başkası illaki ilgini çekiyor şuan için zorlama ama bu herifin de g.tünü kaldırma asla iletişim kurma
Şu an biri var konuşuyoruz. Görüşmek de istiyor. Ama ben hala bu çocuğu sevdiğim için ona da bir şey hissedemiyorum sarmıyor Yani. Sizce kessem mi onunla sohbeti yoksa ilerde oluru olur mu bilmiyorum

Kendinize neden bunu yaptiginizi dusunuyorum su an.

Ki 7 ay cok uzun bir sure, belki hayatinda biri bile vardir, keske direkt bulusma teklif etmek yerine biraz konusup gidisata baksaydiniz. Direkt yuzunuze hayatimda biri var diyemez belki ama olma olasiligi her zaman var, benim esimle tanismam ve evlenmemiz arasi sadece 6 aydi mesela.

Artık ortada zaten bir şey kalmadı. Ben sevdiğim için çabaladım gurur dinlemedim. Ama artık oluru imkansız zaten. Muhtemelen de başkası vardır hayatında boşta kalmaz erkekler kolay kolay. Yapacak bir şey yok acımı Yaşar unuturum
Zaten ondan dolayı kaybetmişsin gurur dinlememek = sevilmemeyi doğurur. Etrafına bak kadının peşinde koşan erkeklere o kadınlar nasıl dik duruşlu nasıl gururludur

Çok kötü kodlarınız var, asıl kadınlar boşta kalmaz kolay kolay, en çirkini bile istese 100 kişiyi bulur günde

‘delikli taş,boncuk yerde kalmaz’ demiş eskiler bu duruma.

Ama evet erkekte tipi ya da parası iyiyse birilerini bulur

Gerçi arayan herkes birini bulur yeter ki miden olmasın nefes alsın yeter de

Kendinize neden bunu yaptiginizi dusunuyorum su an.

Ki 7 ay cok uzun bir sure, belki hayatinda biri bile vardir, keske direkt bulusma teklif etmek yerine biraz konusup gidisata baksaydiniz. Direkt yuzunuze hayatimda biri var diyemez belki ama olma olasiligi her zaman var, benim esimle tanismam ve evlenmemiz arasi sadece 6 aydi mesela.
Evet o konuda pişmanım direkt o anki hisle görüşmek istedim. Ama hayatında biri olduğunu düşünüyorum açıkçası

Lafın gelişi tamam görüşelim demiş. Nasıl olsa sonra bahane uydururum diye. Sakın bi daha yazıp kendinizi küçük düşürmeyin

Çok kötü kodlarınız var, asıl kadınlar boşta kalmaz kolay kolay, en çirkini bile istese 100 kişiyi bulur günde

‘delikli taş,boncuk yerde kalmaz’ demiş eskiler bu duruma.

Ama evet erkekte tipi ya da parası iyiyse birilerini bulur

Gerçi arayan herkes birini bulur yeter ki miden olmasın nefes alsın yeter de
Ağzı çok iyi laf yapıyor zaten. Eminim hayatında vardır kadınlar hatta birden çok

Ha
Lafın gelişi tamam görüşelim demiş. Nasıl olsa sonra bahane uydururum diye. Sakın bi daha yazıp kendinizi küçük düşürmeyin
Ahahhaha artık ne yazayım. Bu sefer kesin bitti. Arttık ne ben yazarım, ne de o bana yazar.

Gerçekten istemsiz. Hiç aşık oldun mu bilmiyorum ama insan dayanamıyor tutamıyor kendini
İnsanlar aşık olunca verilen tepkiler fakrlıdır ben de aşık olmadığımla iletişime açığımdır misal, sevdiği incitir insanı bence. Neyse olan olmuş, artık ümidini kesersin en azından 7 ay az m yani çoktan kesmen gerekirdi bu da sebebin olur artık

Şu an biri var konuşuyoruz. Görüşmek de istiyor. Ama ben hala bu çocuğu sevdiğim için ona da bir şey hissedemiyorum sarmıyor Yani. Sizce kessem mi onunla sohbeti yoksa ilerde oluru olur mu bilmiyorum
Bakın işte o sevdiğiniz çocuğun size yaptığı muamele ile aynısı bu olay.

Şimdi mesajlaşmayı kesince bu çocuk diyecek ki “ama başlarda çok ilgiliydi”.

Anladınız mı sevdiğiniz adam için bulunduğunuz konumu? Sevgiliyken bile amacı sizi yedekte tutmak, öylesine vakit doldurmaktı. Siz de onu ilgili zannediyodunuz.

Tıpkı sizin şu anda başkasına yaptığınız gibi.

Bu adam zaten sevgiliyken de ise yaramaz olduğunu hissettirmis. Belki de sadece cinsellik istiyordu. Yani bes para etmez birine buluşalım mi görüşelim mi demiş durmussun. Şu saatten sonra ayaklarina kapansa dönüp bakma sakın.

Back
X