Dayanamadım yazdım

Başkasıyla olamıyorum. Mesela vardı konuşup görüşmek isteyenler hiç bir şey hissedemiyorum ve korkuyorum tekrar aşık olursam üzülürüm diye
Aşk değil hırs bunlar hırs. Benim peşimde koşan adam nasıl beni dımdızlık bırakır hırsı. Lütfen bir daha asla aramayın adamı çünkü adama kendinizi daha fazla “garanti” hissettiremezsiniz.

Bakın işte o sevdiğiniz çocuğun size yaptığı muamele ile aynısı bu olay.

Şimdi mesajlaşmayı kesince bu çocuk diyecek ki “ama başlarda çok ilgiliydi”.

Anladınız mı sevdiğiniz adam için bulunduğunuz konumu? Sevgiliyken bile amacı sizi yedekte tutmak, öylesine vakit doldurmaktı. Siz de onu ilgili zannediyodunuz.

Tıpkı sizin şu anda başkasına yaptığınız gibi.
Unutmak istiyorum gerçekten. Çok acı çekiyorum. Başkalarıyla olayım diyorum olmuyor. Kendi hayatıma odaklanıyorum aklıma geliyor. Sürekli paylaşımlarına bakıyorum. Nerde ne yapmış.

Aşk değil hırs bunlar hırs. Benim peşimde koşan adam nasıl beni dımdızlık bırakır hırsı. Lütfen bir daha asla aramayın adamı çünkü adama kendinizi daha fazla “garanti” hissettiremezsiniz.
Sildim her yerden. Zaten attığım her adımda geri çevrildim. Benim yapacak bir şeyim yok artık

Bu adam zaten sevgiliyken de ise yaramaz olduğunu hissettirmis. Belki de sadece cinsellik istiyordu. Yani bes para etmez birine buluşalım mi görüşelim mi demiş durmussun. Şu saatten sonra ayaklarina kapansa dönüp bakma sakın.
Düşünüyorum biliyor musun. Gelse mesela bana. Olsak tekrar diyelim, ne değişecek ki. Çocuk bu arada sadakatsiz biri. Yanımda bile başka kızlara bakıyordu. Böyle biri beni nereye kadar mutlu edebilirdi.

Eee böyle sürekli taktiklerle mi ilerlenicek? Seviyorum belli etmedikten sonra ne anlamı kalıyor

Taktik işlerine girmeyin sonu yok bu işlerin

Sizi seveni sevin, sevmeyeni sevmeyin.

Beğendiğiniz erkeğe gülümseyin ışık yakın ama ilk adımı ondan bekleyin

Taktikler tutsa da büyü gibi çok da etkili değil yormayın kendinizi

Düşünüyorum biliyor musun. Gelse mesela bana. Olsak tekrar diyelim, ne değişecek ki. Çocuk bu arada sadakatsiz biri. Yanımda bile başka kızlara bakıyordu. Böyle biri beni nereye kadar mutlu edebilirdi.
Yani daha da böyle birine seviyorum diyosunuz

Elin sapığını baş tacı etmişsiniz

Kendinize hiç mi saygınız yok

Baştan hayır desin işte böyle ikilemde bırakan insanlardan nefret ediyorum
İkilemde bırakmamış nazik davranmış, kırmak istemiyor. Siz bir umut kırıntısına tutunmayı adet edindiğiniz için öyle sanıyorsunuz.

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Allah'ın kekosundaki şansa bakar mısın? Sende takıntı olmuş gibi biraz aklın varsa kendine saygın falan, tamamen unutmakla başla yeni hayatına.

Bazı erkekler böyledir. Tamam haberleşiriz derler, tamam buluşuruz müsait olunca derler ama sadece laftadır. Çünkü ya cepte yedek bırakıyordur ya da nezaket gereği seni bozmamak için hayır demiyordur. Zaten senin o sana dönüş yapmayınca anlaman gerekirdi. Bazı şeyleri direk söylemeye gerek yok, belli ediliyor bu şekilde. 7 ay zaten yazmamış, hep soğuk yapmış sana istemediği çok net belliymiş. Neden gururunu yerlere alıp yazıyorsun, sürekli buluşmak için teklif ediyorsun ki? Senin hissettiğin yoğun duygu onda yok işte.

Bazı erkekler böyledir. Tamam haberleşiriz derler, tamam buluşuruz müsait olunca derler ama sadece laftadır. Çünkü ya cepte yedek bırakıyordur ya da nezaket gereği seni bozmamak için hayır demiyordur. Zaten senin o sana dönüş yapmayınca anlaman gerekirdi. Bazı şeyleri direk söylemeye gerek yok, belli ediliyor bu şekilde. 7 ay zaten yazmamış, hep soğuk yapmış sana istemediği çok net belliymiş. Neden gururunu yerlere alıp yazıyorsun, sürekli buluşmak için teklif ediyorsun ki? Senin hissettiğin yoğun duygu onda yok işte.
Erkek değil ki kadınlar da böyle . İnsanların yüzüne biraz da kıymet verdiğimiz biri ise direkt hayır asla görüşmem demeyiz ki

Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabiki 🙄 Ne zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben de 😂 Diğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun 🙏🏻
X: teşekkür ederim 🙏🏻
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.

Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var 🙄
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Düşünecek bir durum yok , maalesef görüşmek istemiyor, arada ola ki boş zamanı olup sizinle görüşse bile kesinlikle umrunda değilsiniz. Anlam yükleyecegeniz hiçbirşey yok aranizda. Kendinizin değerini bilip sizi istemeyen insanların peşinden koşmayın!

Neden kendinizi degersizlestiriyosunuz
Bi erkek ugruna degermi
Sizin dediginiz ask degil takinti olmus bence
Gururunuzu daha fazla ayaklar altina almayin lutfen

Unutmak istiyorum gerçekten. Çok acı çekiyorum. Başkalarıyla olayım diyorum olmuyor. Kendi hayatıma odaklanıyorum aklıma geliyor. Sürekli paylaşımlarına bakıyorum. Nerde ne yapmış.

Stalk yapma, duygular kaslar gibidir yaptıkça gelişir kendine engel ol

Back
X