- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.760
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olur demesinden bahsediyorum
Ne aşkı allahaşkına?Daha yeni hemen evlilik konusu açan erkek adlı konunuz var.Üstelik ordaki kişi de bu Suriyeli değil.Gerçekten istemsiz. Hiç aşık oldun mu bilmiyorum ama insan dayanamıyor tutamıyor kendini
Kendi kendinize çalıp,kendi kendinize oynuyorsunuz.Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
Tabiatınız böyle elbette. Ama eminim siz de bu konudaki adamın yaptığı gibi hayır demeseniz de belli edecek mesafeler koyuyorsunuzdur. Konu sahibi duygularından dolayı hiçbir mesajı almamış en net evet hayıra odaklanmış.Maalesef ben de onlardanım. Aman kırılmasın diye.
O bile seviliyorAllah'ın kekosundaki şansa bakar mısın? Sende takıntı olmuş gibi biraz aklın varsa kendine saygın falan, tamamen unutmakla başla yeni hayatına.
Söyledim zaten artık yazmayacağımAdamlara sülük gibi yapismayin ya.
Istemedigni daha nasil belli etsin?
Lütfen biraz kendine saygi duy ve rahat birak adami![]()
Fazla maymun iştahlı tek kızla yetinemiyolar çok gözü dışarıdaGenelleme yapmak gibi olmasın ama Arap erkekleri biraz maymun iştahlı oluyor. yıllar önce bir arkadaşım yüzünden iki Arap ile Facebook üzerinden konuşmam gerekmişti. İkisi de bana ayrı ayrı yürümüştü, Arapça iltifatlar, Arapça isim vermeler, fotoğraflarıma kalp koymalar falan. İki gün sonra baktım ikisi de ayrı yöne dağılmış kimse beni arayıp sormuyorçok şaşırmıştım birden damdan düşmüş gibi olmuştum, ah yokluk yıllarımdı. Neyse şu adamın totosunu daha fazla kaldırmayın rica ediyorum engelleyip silmek bile fazla ona,hiç umursamadan öylece bırakmak lazım.
Evet geç yazarak, kesin cevaplar vermeyerek…Tabiatınız böyle elbette. Ama eminim siz de bu konudaki adamın yaptığı gibi hayır demeseniz de belli edecek mesafeler koyuyorsunuzdur. Konu sahibi duygularından dolayı hiçbir mesajı almamış en net evet hayıra odaklanmış.
Siz kendinize soyle diyeceksinizO bile seviliyor![]()
Bir küfür ederdim şinda ona ama neyse kiz boş insanlarla uğraşma bak sana diyorum gün gelecek sen hayatına bakıp mutlu olduğunda kapına gelecek ve sen istemeyeceksin.Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabikiNe zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben deDiğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun
X: teşekkür ederim
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.
…
Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Başka erkek var tabiki ama ben zor aşık olan bir insanımKendini çok küçültmüşsün
Seninle görüşmek istemiyor ve belki de yeni kişiler buldu kendine
Daha kimse için bu kadar eğilme
Dünyada başka erkek kalmadı sanar gören de
Yok acımasız değil ben de zaten farkındayım. Tamamen unutmak istiyorum. Ama bağlanınca çok zor kopan biriyim. Onun umrunda bile olmadığımı biliyorum.Sen kendini ne güzel cesurum adım attım olarak görüyor olabilirsin ama adamın gözünde çaresizce elinde tutmaya çalışan biri olarak görünüyorsun. Yani aslında sen de onun için çabaladığını sanıyorsun ama ortada bir ilişki yok ki.
Adamın ilgiyi sevdiğini yedekte tuttuğunu da düşünmüyorum bence senden bıkmış durumda, hayatından çıksan hayır demez. Ayıp olmasın, geçirdiğimiz zmanaın hatrına üç beş laf edeyim diye yazılmış cevaplar bunlar sana. Aslında bir mesaj var ama sen anlamıyorsun. Görüşmek isteyen adam elli kere teklif ederdi.
Bir kere gururunu bir kenara bırakıp yazmanı anlıyorum, bir adım atmışsın. Ama bundan fazlası artık gurursuzluğa giriyor ve emin ol karşıda iyi bir imaj bırakmıyor.
Acımasız olduysa kusura bakma. Şu an yalnız olduğun bir dönemdeysen, hayatında bir şeyler değişsin istiyorsan başka şeylere yönel, onlar için çabala. Şu adamlara da olmayan anlamlar yüklemeyin.
Yok hiç sanmıyorum. Geçen gün tweet atmış yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim diye.Bir küfür ederdim şinda ona ama neyse kiz boş insanlarla uğraşma bak sana diyorum gün gelecek sen hayatına bakıp mutlu olduğunda kapına gelecek ve sen istemeyeceksin.
şindi değil ama o zaman gelcek inan bana ayları alır .. artık küçültme kendiniYok hiç sanmıyorum. Geçen gün tweet atmış yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim diye.![]()
Engel olamıyorum stalk olayına