Dayanamadım yazdım

Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabiki 🙄 Ne zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben de 😂 Diğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun 🙏🏻
X: teşekkür ederim 🙏🏻
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.

Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var 🙄
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Konuşmaya isteksiz olduğunu düşünüyorum. Seni tekrar hayatında istemiş olsaydı bence senden önce sana yazardı. Ya da görüşmek istedğinde kabul ederdi hatta müsait oldugu günü hemen soyleyip planlama yapardı. Kullandıgı emojide cok samimiyetsiz öğğ. Bence şu emojiyi gördükten sonra zaten soğumalısın. Yoluna bak zaten ırkcılık yapmak istemem ama arapların kültürleri de gelenekleri de garip bizle alakası yok senşn için iyi olmuştur belkide.

Lütfen bir daha yazma , yazarsa da cevap verme. Ben o hatayı yaptım, değmez. Üzülürsünüz onların umurunda olmaz. O gider başkasını bulur onunla gününü gün eder , siz de oturup üzülmekle yetinirsiniz. Lütfen yapma

Konuşmaya isteksiz olduğunu düşünüyorum. Seni tekrar hayatında istemiş olsaydı bence senden önce sana yazardı. Ya da görüşmek istedğinde kabul ederdi hatta müsait oldugu günü hemen soyleyip planlama yapardı. Kullandıgı emojide cok samimiyetsiz öğğ. Bence şu emojiyi gördükten sonra zaten soğumalısın. Yoluna bak zaten ırkcılık yapmak istemem ama arapların kültürleri de gelenekleri de garip bizle alakası yok senşn için iyi olmuştur belkide.
O kullandığı emojiyi görünce direkt sinirlendim zaten sildim her yerden çok ukalaca geldi

Lütfen bir daha yazma , yazarsa da cevap verme. Ben o hatayı yaptım, değmez. Üzülürsünüz onların umurunda olmaz. O gider başkasını bulur onunla gününü gün eder , siz de oturup üzülmekle yetinirsiniz. Lütfen yapma
Yok yapmam kaç kere gittim yüzüme kapıyı kapattı. Şimdi instagramdan da engelledim stalk yapmamak için, bir şekilde unutucağım başka çarem yok. Sevmeye değer biri değil çünkü

Dün engellenmeden baktım bi sürü kız eklemiş gözü doymaz
Bakmayin adama,
Zor biliyorum ama unutmaya çalışın,
Bu iliskinin oluru yok.
Bile bile kendinizi üzmeyin.
Hayat güzel.
Hava ısınacak.
Bir gün parkta gitar çalan naif birine denk gelirsiniz belki belli mi olur.
Daha mantıklı tercihlerle güzel şeyler hayal etmeye devam 👍🏻

Bakmayin adama,
Zor biliyorum ama unutmaya çalışın,
Bu iliskinin oluru yok.
Bile bile kendinizi üzmeyin.
Hayat güzel.
Hava ısınacak.
Bir gün parkta gitar çalan naif birine denk gelirsiniz belki belli mi olur.
Daha mantıklı tercihlerle güzel şeyler hayal etmeye devam 👍🏻
Haklısınız engelli zaten şu an her yerden bi şekilde zorlayıp, engel olup kendime bitireceğim

Bir suredir anlattığım biri vardı burda kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Zamanla aşık oldum. Sevgili olduğumuzda da Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. 3 ay öncede Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Yüz yüze çok samimi ama yanından ayrılınca çok soğuk. İşte konuştuk üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Bende artık yazma hiç konuşmayalım dedim Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. 2 ay önce Takip ettim geri takip yapmadı. 3 gün önce mesaj attım dayanamayıp size mesaj özetini yazayım aynen . Şu şekilde;
Ben: Merhaba, nasılsın
X: merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben: Teşekkürler ben de iyiyim rahatsız etmiyorum dimi
X: Yok tabiki 🙄 Ne zaman istersen. Nasıl geçiyor
Ben: okul, kurs vs aynı senin nasıl geçiyor
X: iş değiştirdim ben de 😂 Diğer iş evime uzaktı bıraktım
Ben: Aaa öyle mi hayırlı olsun 🙏🏻
X: teşekkür ederim 🙏🏻
Ben: bu arada müsait olduğun zaman buluşmak ister misin?
X: evet olur
Ben: tamam müsait olduğunda haber verirsin o zaman
Bu mesaja görüldü attı sadece. 3 gün yazmadı ben de o gün boştum tekrar mesaj attım.

Ben: bugün müsaitsen görüşebilir miyiz ?
X: Yok bugün olmaz çok işim var 🙄
Ben: kusura bakma seni rahatsız etmeyeceğim. Bir daha mesaj atmam numaranı da siliyorum kendine iyi bak.
…..o sadece görüldü attı mesaja. Ben çünkü dayanamadım sildim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Ya senin gibi yaklaşımları olanlara bende böyle bu çocuk gibi davraniyodum biliyomusun.

Çok itici gorunuyosunuz çünkü

Ben sizin eski konularınızı hatırlıyorum.
Vallaha kaşınıyosunuz.
Hahahahah yok bu sefer artık onunla ilgili konu görmeyeceksiniz bu sondu. Yeterince zaman kaybettim onunla artık sadece kendime yöneleceğim. Uzun süre sanırım ilişki yapmam mental açıdan kendimle kalmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Şu an ilişkiye başlasam bile çok sağlıklı olmayacak.

Hahahahah yok bu sefer artık onunla ilgili konu görmeyeceksiniz bu sondu. Yeterince zaman kaybettim onunla artık sadece kendime yöneleceğim. Uzun süre sanırım ilişki yapmam mental açıdan kendimle kalmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Şu an ilişkiye başlasam bile çok sağlıklı olmayacak.
Canım konu görmek bir şey değil. Okur geçeriz ya da okumayız. Olan sana olacak. Umarım son olur. Senin adına çok mutlu olurum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Canım konu görmek bir şey değil. Okur geçeriz ya da okumayız. Olan sana olacak. Umarım son olur. Senin adına çok mutlu olurum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
İnsan isteyince bitirebilir kafasında. Benim aslında hep ona karşı yeniden olabiliriz umudu varmış içimde. Ondan sürekli adım atmışım. Ama artık anladım ki onunla imkansızız. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Yani onu düşünüp, sevmeye devam etmek sadece bana Zarar verecek. Çünkü o hayatını yaşıyor kalbinde de başkaları vardır bile hatta. Ben de yoluma bakacağım. Stalk çok yapıyordum her dakika, her saniye. Artık hiç bir şey yapmayacağım. Hayırlısı değilmiş. Zaten ilişkimiz içinde de başka kızlara yazdığını bana yalanını çok yakalamıştım. Böyle bir insan beni ilerde de üzecekti her türlü üzülen ben olacaktım. Bitmesi belki de benim için daha iyi oldu. Bir süre yalnız kalıp sadece kendime odaklanacağım.

Ha

Ahahhaha artık ne yazayım. Bu sefer kesin bitti. Arttık ne ben yazarım, ne de o bana yazar.
Burdan gururunu kurtarmak adına (birdaha duygularına yenik düşüp yazmamak için) her yerden engelle ve unut.. Böyle daha iyi aklında kalırsın (en azından gururlu bir kızmış der)

Burdan gururunu kurtarmak adına (birdaha duygularına yenik düşüp yazmamak için) her yerden engelle ve unut.. Böyle daha iyi aklında kalırsın (en azından gururlu bir kızmış der)
Evet engelledim zaten her yerden. Size de yazmak iyi geldi. Gerçekleri daha net gördüm son olayda da. Soğuyorum ondan artık :)

Evet engelledim zaten her yerden. Size de yazmak iyi geldi. Gerçekleri daha net gördüm son olayda da. Soğuyorum ondan artık :)
Sen daha iyilerini hak ediyorsun. Seni seven sana değer veren seni mutlu edecek kalbi güzel birini hak ediyorsun inan bana. Sen onu kalbinden atmadikca hayatına girecek olan iyi insanları da kaçırıyorsun. Ama o hayatına bakıyor ve aklında sen yoksun onun dünyası dönerken seninki niye duruyor? Hasta olsan ailenden birine bişey olsa başına bir olay gelse yanında olabilecek mi? Hayır! O zaman neden onu bekliyorsun sil geç önüne bak kendi geleceğine odaklan hayatını güzelleştir ondan daha mutlu ol.. Saatini.,dakikanı harcadığına değmez bunlar..

Back
X