Yazmadan duramadım. iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Gecen gun arkadasım diyor ki "ayyy kocam essek gibi yardım edecek her ise ben evimin prensesiydim " tamam bacım da bizim esimiz yardım etmiyo diye biz çöpde miydik :)Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Kuzenim hergun bir konuyla geliyor karsima tek basına kk maşallah :) oğlan yatak odasını siz almicakmi mısınız demis. Bizim çingene de hemen kavga çıkarmış "benim gibi kızı aliyo daha yatak odasi istiyo ben bu adamla bi ômur nasıl geçirecek"diye şeytan diyo ara cocuğu kac kurtar kendini de :))) Durumun olur en iyisini yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)