• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıcam söylicem

Herkes evinin prensesi, ailesinin göz bebeği, her kişi ailesinin gözünde değerlidir. Benim gibi kızı alacak yetmiyormuş gibi yatak odası istiyr demiş ya, soracak tabii durumu varsa ne ala ama yoksa kız tarafının da üzerine düşen şeyler var. Bende anlamam (affola) kendini malmış gibi gösteren insan zihniyetini.. :ssz:

Cok kızdım :@ aslında yazıyı daha dikkatli okusanız bende bunu söylüyorum herkes ailesinin değerlisi ve prensesi. Bu sıfatı kullanıp bi isler yaptırmak bana yanlış geliyor. Cunku o istegi yapılmayanlar prenses degil gibi bi anlam çıkıyor

hiç kullanıp bi işler yapmıyorum ..:37:
tabiki herkesin ailesi bitane ..:16:
ama neyine kızdığınızı anlamadım .. :ssz:
herkes ve sevgi durumu kendine ..
:51:

Herkes evinin prensesi, ailesinin göz bebeği, her kişi ailesinin gözünde değerlidir. Benim gibi kızı alacak yetmiyormuş gibi yatak odası istiyr demiş ya, soracak tabii durumu varsa ne ala ama yoksa kız tarafının da üzerine düşen şeyler var. Bende anlamam (affola) kendini malmış gibi gösteren insan zihniyetini.. :ssz:

Teyzemlerin durumu iyi ama onlarda da bu kafa biz kız veriyoruz yapsınlar bi zahmet herseyi. Annem de dedi he abla biz oğlan verdik zaten die :)))

Populer olmak , gundem yaratmak ve one cikmak icin bunu yapmaniza gerek yoktu. Kendinizi rezil etmissiniz okadar :36:

Ahahahahaj popüler boyle mı olunuyo cok komik :)))) niye ben bunu takıntı yapmışsam bu benim derdimse niye bunu ciddiye almıyorsunuz, illa kıldan tüyden Face şifresinden cinsellikten mı
Bahsedeyim.

Yazmadan duramadım. iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Gecen gun arkadasım diyor ki "ayyy kocam essek gibi yardım edecek her ise ben evimin prensesiydim " tamam bacım da bizim esimiz yardım etmiyo diye biz çöpde miydik :)Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Kuzenim hergun bir konuyla geliyor karsima tek basına kk maşallah :) oğlan yatak odasını siz almicakmi mısınız demis. Bizim çingene de hemen kavga çıkarmış "benim gibi kızı aliyo daha yatak odasi istiyo ben bu adamla bi ômur nasıl geçirecek"diye şeytan diyo ara cocuğu kac kurtar kendini de :))) Durumun olur en iyisini yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

Sinir oluyorum böyle tiplere sırf hava atmak için açılan başlıklar var yok neymiş sevgilisiyle sokağa çıkınca herkes onlara bakıyormuş ne yapsaymış yok görücü gelmiş herşeyi çok iyiymiş taksilerden indirmemiş vırt zırt banane kardeşim gerçekten derdin varsa gel konuşalım yoksa da ne bu havalar ? bu arada ben babamın prensesiyim çatlayın da patlayın hepiniz:1::1::1::1::1::kkk:

Babalarının prensesleri, annelerinin sevgi kelebekleri, eşlerinin imparatoriçeleri, sevgililerinin aşk melekleri,
tanıştığımıza memnun oldum bende Müdüre:34:

İsim vermeseniz dahi üyelere, açılan konulara yönelik konu açmak yasaktır, ister istemez bahsettiğiniz gibi tavırda olan insanlar üzerine alınacağı ve yoktan yere polemik çıkacağından konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X