Dayanamıcam

yazıklar olsun diye giriş yapıp uzunca bi yazı yazmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi delirtmek istediysede istemediysede susmak zorundayım

yahu niye yazıklar olsun.. hem sakın öyle birşey yapmayın.. delirtmek istediyse amacına ulaşamamış olur yok eğer arkadaşını eklediyse kendinizi küçük duruma düşürürsünüz..

insan sosyal bir varlıktır ve arkadaşları olmalıdır.. kıskançlığı abarttığınızı düşünüyorum..

nişanlısı olan bi erkek güzel bi kızı ekleyebilmelimidir

Çok samimi bir yorum yapıcam,açtığın diğer konularına baktım ortalama 5-10 günde bir nişanlınla ilgili konu açmışsın hep bir şikayet sitem hiç hatayı kendinde aradığın oldu mu?

Çok samimi bir yorum yapıcam,açtığın diğer konularına baktım ortalama 5-10 günde bir nişanlınla ilgili konu açmışsın hep bir şikayet sitem hiç hatayı kendinde aradığın oldu mu?
Çoğunda ben hatalı oluyorum kabul ediyorum ama hatamı anladığımı ifade edene kadar o beni bi şekilde sinirlendirmiş oluyo şimdi o gitmiş kızı eklemiş ben nasıl mesaj atabilirim

nişanlısı olan bi erkek güzel bi kızı ekleyebilmelimidir

nişanlısı olanda evli olanda ekleyebilmelidir.. açıkçası bunun neresinde sorun gördüğünüzü de anlamış değilim..
ya nişanlınıza yada kendinize hiç güveniniz yok..

bir erkekle nişanlanmak evlenmek onu kafese kapatmakmıdır.. tutun ki kapattınız tüm karşı cins arkadaşlarını engelledeniz peki sonuç.. bu adamın aslında özgürken neler yapacağını asla bilemeyeceksiniz.. özgürken size sadık olduğunu görmek daha güzel değil mi? sevdiğimiz insanlara hareket alanı tanımalıyız ki bizde onları daha iyi tanıyabilelim..

Ben çok seviyorum senin konularını Ayşegül serisi gibi nişanlım... böyle başlayan bir seri, hayatta başka hiçbir sıkıntı hiçbir şey yok, herkes nişanlı hersey nişanlı ile ilgili varsa yoksa nişanlı

Çoğunda ben hatalı oluyorum kabul ediyorum ama hatamı anladığımı ifade edene kadar o beni bi şekilde sinirlendirmiş oluyo şimdi o gitmiş kızı eklemiş ben nasıl mesaj atabilirim

Ee o zaman nişanlının halinden tavrından şikayet etme belli ki adamı bunaltıyosun,madem evlilik gibi bir niyetiniz var böyle devam edersen ne sağlıklı bir yuva kurarsın ne mutlu mesut yaşarsın sana abla tavsiyesi

bence seni gıcık etmek için yapmış olabilir hiç bişey yazma sakın o gıcık olsun :) biraz sabır

bence seni gıcık etmek için yapmış olabilir hiç bişey yazma sakın o gıcık olsun :) biraz sabır
başka bi araştırma görevlisini daha eklemişti bide hocasını onlar için hiçbişey dememiştim oda ekledim diye dememişti gıcıklık olsun diye olduğunu sanmıyorum onlarda sorun çıkarmamıştım çünkü

bu gidişle evlilik olcakmı bilmiyorum gerçekten,teşekkür ederim tavsiyeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…