- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
whatsapa girip çıkıyo sürekli bende çevrimiçi durup bakıyodum şimdi kapattım girmicem bidahaSinir bozukluğu değil de ,buna kıskançlık deniyor
yazıklar olsun diye giriş yapıp uzunca bi yazı yazmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi delirtmek istediysede istemediysede susmak zorundayım
nişanlısı olan bi erkek güzel bi kızı ekleyebilmelimidiryahu niye yazıklar olsun.. hem sakın öyle birşey yapmayın.. delirtmek istediyse amacına ulaşamamış olur yok eğer arkadaşını eklediyse kendinizi küçük duruma düşürürsünüz..
insan sosyal bir varlıktır ve arkadaşları olmalıdır.. kıskançlığı abarttığınızı düşünüyorum..
nişanlısı olan bi erkek güzel bi kızı ekleyebilmelimidir
Çoğunda ben hatalı oluyorum kabul ediyorum ama hatamı anladığımı ifade edene kadar o beni bi şekilde sinirlendirmiş oluyo şimdi o gitmiş kızı eklemiş ben nasıl mesaj atabilirimÇok samimi bir yorum yapıcam,açtığın diğer konularına baktım ortalama 5-10 günde bir nişanlınla ilgili konu açmışsın hep bir şikayet sitem hiç hatayı kendinde aradığın oldu mu?
Çoğunda ben hatalı oluyorum kabul ediyorum ama hatamı anladığımı ifade edene kadar o beni bi şekilde sinirlendirmiş oluyo şimdi o gitmiş kızı eklemiş ben nasıl mesaj atabilirim
çirkin kız güzel kız diye genelleme yapmak istemedim ama sarışın çok havalı bi kızPeki ya çirkin kız?
başka bi araştırma görevlisini daha eklemişti bide hocasını onlar için hiçbişey dememiştim oda ekledim diye dememişti gıcıklık olsun diye olduğunu sanmıyorum onlarda sorun çıkarmamıştım çünkübence seni gıcık etmek için yapmış olabilir hiç bişey yazma sakın o gıcık olsun :) biraz sabır
çirkin kız güzel kız diye genelleme yapmak istemedim ama sarışın çok havalı bi kız
bu gidişle evlilik olcakmı bilmiyorum gerçekten,teşekkür ederim tavsiyeler içinEe o zaman nişanlının halinden tavrından şikayet etme belli ki adamı bunaltıyosun,madem evlilik gibi bir niyetiniz var böyle devam edersen ne sağlıklı bir yuva kurarsın ne mutlu mesut yaşarsın sana abla tavsiyesi
bu mesaj güldürdü :) kız bakmazda bizimki içinden güzel kız diye geçirse bile ben deli olurumKız seninkine bakmaz rahat ol
bu mesaj güldürdü :) kız bakmazda bizimki içinden güzel kız diye geçirse bile ben deli olurum
yakışıklı diye geçirip sonrada face listemi doldurmuyorum yazıklar olsun ya faceye baktım girmemiş 1 saattir,whatsapta çevrimiçi oluyo ara ara kızlamı konuşuyolar napıyolar anlamadımkiSen dışarda yakışıklı bir erkek gördüğünde ne yakışıklı diye içinden geçirmiyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?