- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kızlar iki gündür nişanlımla konuşmadığımızı belirtmiştim,az önce facebooka baktımki yüksek lisans yaptığı yerdeki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük sadece ve gerçekten çok güzel bi kız o kadar sinirlerim bozulduki böyle şeylerden nefret ettiğimi bilir mesaj atıp saydırmamak için zor tutuyorum kendimi!
hayır ilk defa gördüm başka bi asistandan bahsetmişti onuda eklemişti önceden ama bunu biz küsken yani yeni eklemişO kız için birşey diyor muydu hiç ?
hayır ilk defa gördüm başka bi asistandan bahsetmişti onuda eklemişti önceden ama bunu biz küsken yani yeni eklemiş
evlilik mezusunda konuşurken patavatsızca konuştum oda alındı öyle gereksiz bişeydiNeden kavga etmistiniz
öteye beriye yürücekse bilsemde çıksam hayatından! hayır profilinde ikimiziz durumuda nişanlı ama napmaya çalışıyo bu anlamadımSizin nişanlı öteye beriye yürümeye niyetli galiba. Konuşun konuşmayın pek takmıyor orda keyfine takılıyor işte.
evet o yüzden yapmış olabilir tam emin değilim görceğimi biliyo sonuçta ama o kadar kızgınımki şuan ona ağır konuşmam işine gelir dimi en iyisi susmaya devamSakin ol canım.Nişanlın inatçı birisi mi?Sen dayanamayıp bi adım at diye yapmış olmasın.
Benim de yaptığım bir şey çünkü bu iyice sinirlensn de mesaj atsn diye.(işe yaradı bugüne kadar)
öteye beriye yürücekse bilsemde çıksam hayatından! hayır profilinde ikimiziz durumuda nişanlı ama napmaya çalışıyo bu anlamadım
ya kız o kadar güzelki küsken olması sinirlerimi bozdu galibaallah allah adam sizle nişanlı diye arkadaş edinemeycek mi?
öyledir diye umut ediyorum ama aramız bozukken güzel birini eklemesi canımı acayip sıktıAllah allah bilemedim.
Sadece öylesine, tanışık biri olduğu için eklemiş olmasın?
ya kız o kadar güzelki küsken olması sinirlerimi bozdu galiba
yazıklar olsun diye giriş yapıp uzunca bi yazı yazmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi delirtmek istediysede istemediysede susmak zorundayımdenk gelmiştir.. yada sizin bu kadar kıskanç olduğunuzu bildiği için sizi delirtmek için yapmıştır.. sonuç olarak kızı nikahına almamış faceden eklemiş.. zaten okulda asistanmış kız niyeti farklı olsa okulda da yürür..
çok güzel olmasından rahatsız oldum ve şu dönemde eklemesinden rahatsız oldum yazıklar olsun onaAraştırma görevlisini eklemesinden neden rahatsız oldun
Konuşmadığına göre, söylediğin şeye kırılmış olabilir
ya kız o kadar güzelki küsken olması sinirlerimi bozdu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?