dayanamıyorum artık ama :(((

aaa hangi çağdayız ..
ne bu saygısızlık cnm ..

canım branda yaptırmak maliyetli olur belki ama
sorununa çözüm olacaktır

çöp sarkıtana sinir oldum :26:

bende oluyorum ama

canım branda yaptırmak maliyetli olur belki ama
sorununa çözüm olacaktır

hayatım şu anda yerden süpürebiliyorum öyle olursa daha fena tepemde birikecek

Sende çöplerini hergün git onun kapısına bırak bakalım nasıl oluyomuş.

inanki bende öyle planlıyorum bi arkadaşımda börtü böcek topla çal kapısını açınca sal evine ödü patlasın sonrada senin yüzünden ben her gün ugraşıyorum bugünde sen ugraş dersin dedi mantıklı geldi vallaa sonuçta ne ekersen onu biçersin dimi

süpürüyorsun süpürüyorsun kimse görmüyor
inan bana aşağa bakıp orda birikenleri görünce tamazlar kolay kolay
ayrıca sende kıyameti koparırsın o zaman

süpürüyorsun süpürüyorsun kimse görmüyor
inan bana aşağa bakıp orda birikenleri görünce tamazlar kolay kolay
ayrıca sende kıyameti koparırsın o zaman

bu yönüyle bkmamıştım vallaa ama sen böyle söyleyince düşünülesi geldi ayrıca dün çıktım kapılarına kimse açmadı nasıl delirdiysem artık

Hiç tartışma git belediyeye şikayet et. Kamera görüntüleriyle, resimlerle ispatla. Zabıtalar ilgileniyor böyleleriyle. Hem para cezası hem de uyarıyla. Bir gözleri korksun bak bir daha yapıyorlar mı?
Bizim eski oturduğumuz binada en alt bahçe katında oturanlar üst katlarındaki komşu balkonu bir karış öne çıkarttığı için şikayet ettiler. Gelip baktılar eski haline döndürdüler. Ki onlar da baya kavgacı ve çirkef tiplerdi sesleri bile çıkmadı.

o çöpleri toplayın her gün birisinin kapısının önüne bırakın madem öyle inkar ediyorlar size de gelirlerse sizde inkar edin. bebek bezi ped atmak nedir yahu nerede yaşıyor bu insan müsveddeleri yazık yazık rezalet ya.

sonunda olacagı o zaten ama önce hırsımı almam lazım onların yaptıgının aynısını yapmam lazım

yapıcam yapıcam planladım valla sonrada onlar gibi 'aaaaa yazık valla kim yapıyoki' diycem gözlerinin içine baka baka benide fesat yaptılar yaa.. demekki insan gerçekten yaşaya yaşaya şeytan oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…