- 5 Eylül 2016
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi hayatadildegil
-
Ben de hikayenin sonunda tecavüz falan bekliyordum, öyle korkunç anlatmış ki konu sahibibende tecavüz etti sandım ha..
öpüşmüşsün .. bu kadar hasta olacak ne var bunda ..
her haltı yiyeyim düsüncesinde olmadım hiç nasıl üzgün pisman oldugumu görmüyomusunOyum kızlardan yana, bi' öpüştü diye dünyanı sonu olmadığını bilen kızlara.
Aynı zamanda her haltı yiyeyim ama zarıma zeval gelmesin düşüncesinde olmayan kızlara oyum.
onun sonraki tavırları söz verip bunları yasatması kaldıramayacagımı blmesi zoruma giiti bu yüzden bu kadar yıprandımBen de hikayenin sonunda tecavüz falan bekliyordum, öyle korkunç anlatmış ki konu sahibi
Ben zaten bunu size demedim, oyum kızLARa yazdım, anlattığım 2 tipte olmayan kızlara.her haltı yiyeyim düsüncesinde olmadım hiç nasıl üzgün pisman oldugumu görmüyomusun
Umarım bu adamla opustum başkası ile asla evlenemem ihanet olur va kafasında değilsindir. Isteyerek veya istemeyerek opustun. Istediysen tövbe et istemediysen zaten tacize uğramışsın demektir bundan sonra uyanık ol. Yine ucuZ kurtulmuşsun. Bidaha da görüşme. Eğer görüşmeye devam edebiliyorsan pişmanlık falan hikaye yaptıkları içten içe hoşuna gitmiş demektir. Şahsen beni ağlata ağlata bunu yapan adamı görünce bile kendimi kötü hissederimonun sonraki tavırları söz verip bunları yasatması kaldıramayacagımı blmesi zoruma giiti bu yüzden bu kadar yıprandım
hissediyorum zaten suratı gözümün önüne gelince bile mahvoluyorm ama bu sitedekilerin asagılayacı yorumları beni dahada mahvediyoUmarım bu adamla opustum başkası ile asla evlenemem ihanet olur va kafasında değilsindir. Isteyerek veya istemeyerek opustun. Istediysen tövbe et istemediysen zaten tacize uğramışsın demektir bundan sonra uyanık ol. Yine ucuZ kurtulmuşsun. Bidaha da görüşme. Eğer görüşmeye devam edebiliyorsan pişmanlık falan hikaye yaptıkları içten içe hoşuna gitmiş demektir. Şahsen beni ağlata ağlata bunu yapan adamı görünce bile kendimi kötü hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?