Dayanamıyorum artık lütfen yardım edin ?

Dayanamıyorum artık lüfen yardım edin ?

• kızlar

OY: 11 78,6%
  • erkekler

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

hayatadildegil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
17
2
1
Ben kimsenin evine gitmeyen öpüşmek vs şeyleri ilk eşiyle yasamaktan yana olan bir kızdım. 2 yıla yakın bir ilişkim vardı sarılmaktan öteye gitmemisti cok seviyordu beni sonra üniye gittik kafamı toplamam gerektiginden ayrı kaldık 3 ay kadar hergün yazıyordu üzülmesine dayanamadım.. neyse geldi beni görmeye ev tuttu benide cagırdı hicbisey olmayacak 2 yıldır bisey yaptımmı dedi yeminler etti ünideki arkadaslarımda arkadaslarının evine gider hic bisey olmadı sarılıp uyumak cok güzel derlerdi inandım bende gittim sarılıp uyuyacaktık bir baktım üstümde dudagını dudagımın cevresinde gezdiriyodu öpeyim diye zorladı kısaca öptü basta idrak edemedm saglıklı düsünemedm hemen sonra noluyo ya dedim ilk sen öptün ben naptımki dedim yüzsüz bisekilde ittim gitmeye calıstım zorla çekti beni öptü yine sürtündü bu kez cok korktum neye ugradıgımı sasırdım bıraktıgında hıckıra hıckıra aglamaya basladım titriyordum korkudan nereye gidecegimi napacagımı bilemedim ona muhtaç gibi hissettim kaldım orda ne hale geldigimi göre göre aynı seylere devam etti kendimde degildim ben olaylatın sokundaydım onları yasayan insan ben degildim sanki o gittikten sonra hergün agladım bana dediki unutturcam söz veriyorum daha güzel olacak beni bırakma evlencez zaten diye sonra o cok seven adam gitti beni sürekli asagılayan küçük gören ayrılmak icin eskideb olanları bahane eden adam geldi sıkılmıs benden istemiyormus bunlar yüzünden benle evlenemezmis cok yalvardım bitmesin diye ilksin kaldıramam gidersen nolur düzeliriz yürütürüz dedim beni bir pislik gibi hissettirdi sende istedin yalan söyleme zırlama artık dedi defoldu gitti 5 ay gecti üstünden hastanelik oldum 10 kilo kaybettim umrunda olmadım. Namazlarıma tekrar döndüm aglaya aglaya tövbe ediyorum kendimi asla affedemiycem belkide kendimi kirli hissettigimden bidaha kimseyle evlenmeyi istemşyorum kıyafetlerim vardı zarımada zarar vermedi ama keske ayaklarım kırılsayfıda girmeseydim o kapıdan içeri napıcam bilmiyorum çok kötü hissediyorum hayatım bitmis gibi yardım edin napayım kendimden nefret ediyorum aynalara bakmaktan utanıyorum

Kızlar neden sizi bırakanlara yalvarıyorsunuz?
Bu kadar mı değersiz hissediyorsunuz
Bu kadar mı öz saygınızı kaybettiniz
Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası size neden değer versin ?
İnsan önce kendini sevmeli kendine değer vermeli kendine haksızlık yapıldığını hissettiğinde sınırı çizmeli.

Cinsellikten bu kadar korkmak ve iğrenmek kız çocuklarımızın ne kadar bilinçsiz yetiştirildiğinin bir özeti adeta. Sevdiğin adamla bunları yaşamanda ne sıkıntı var ki kendini hasta etmişsin?

Ha adamın sonraki tavırları iğrenç ama sırf biraz yakınlaştınız diye kendine çöp muamelesi yapmışsın, adam nasıl saygı duysun sana?

Oyum kızlardan yana, bi' öpüştü diye dünyanı sonu olmadığını bilen kızlara.

Aynı zamanda her haltı yiyeyim ama zarıma zeval gelmesin düşüncesinde olmayan kızlara oyum.
her haltı yiyeyim düsüncesinde olmadım hiç nasıl üzgün pisman oldugumu görmüyomusun

onun sonraki tavırları söz verip bunları yasatması kaldıramayacagımı blmesi zoruma giiti bu yüzden bu kadar yıprandım
Umarım bu adamla opustum başkası ile asla evlenemem ihanet olur va kafasında değilsindir. Isteyerek veya istemeyerek opustun. Istediysen tövbe et istemediysen zaten tacize uğramışsın demektir bundan sonra uyanık ol. Yine ucuZ kurtulmuşsun. Bidaha da görüşme. Eğer görüşmeye devam edebiliyorsan pişmanlık falan hikaye yaptıkları içten içe hoşuna gitmiş demektir. Şahsen beni ağlata ağlata bunu yapan adamı görünce bile kendimi kötü hissederim

Ya kızlar yapmayın allasen ya böyle hem cinslerimi gördükçe kendimi atasım geliyor.
Çocukla 2 yıldır görüşüyormuşsun. Madem günaha, sevaba önem veriyorsun. Sevgili olmakta günah, sarılmakta günah sonuçta helalin olmayan birine sarıldın. Aranda ne geçmişse geçmiş. Ayrılıp gitmişsin, tövbe etmişsin daha ne diye kendini yıpratıyorsun.
Valla şahsen çocuk iyi sabretmiş iki yıl öpmemiş

hissediyorum zaten suratı gözümün önüne gelince bile mahvoluyorm ama bu sitedekilerin asagılayacı yorumları beni dahada mahvediyo

Madem evlilik öncesi bu tur şeylere karsisin o eve gitmicektin. Bir duruşun bir prensibin olsun insanlara karşı eğilip bukulme. Bak ben buyum şöyle soyle prensiplerim var diceksin kula kulluk etmiceksin. Neyse tevbe etmissin, namazlarını kiliyorsun bu konuyu unut artık ve bundan sonra dikkat et dediklerime kulak asarsan böyle durumlarla karsilasmassin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…