Dayanamıyorum artık lütfen yardım edin ?

Dayanamıyorum artık lüfen yardım edin ?

• kızlar

OY: 11 78,6%
  • erkekler

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Anlamadom şimdi. İlişki yasadınız mı

Ya hepsini yapın ya hiç birini diyorsun yani ?

Seni anlıyorum .
Bakma sen burada nutuk cekenlere
Elimizde bir erkek var ve serefsizin önde gideni .
Sakin ol .
İnan bana 1 sene sonra geçmiş olacak .
Kötü bir şey yapmadın. Kirlenmis değilsin .

Aaa niye üyelik iptali istiyorsun ?
Yahu ne takiyorsun üstten bakan acimasiz yorumları He He de geç .

Siz ne yapıyorsunuz =)
Burada sizinle aynı pencereden bakma şansına erisemeyen, saçma ahlak tabulariyla yetişip haliyle onu icsellestirmek zorunda kalan ve travmasini yaşayan kızlara "Kınalı yapıncak "diyerek hayat dersi mi veriyorsunuz =)

Kardeşim, sen tövbe etmiş namazlarına başlamışsın, Allah seni affetmiş seni secde edebilecek durumdayken tövbe ettirmiş çok şükür. Karşına böylesine kibirli böylesine nefsi için yaşayan bir insan çıkarmasaydı sen tövbe etmeyecek ve zinayı çok normal bir hayat biçimi olarak benimseyecektin ve günün birinde daha ağır sonuçlarla karşılaşıp, belki gayrı meşru bir çocukla kalacaktın. Yani her şerde bir hayır vardır unutma. Sana olan davranışları şunu hatırlatsın nefsi için yaşayan insandan hertürlü kötülüğü bekle, Allah'tan korkan emir ve yasaklarına sığınan kullarıyla karşılaştırsın Rabbim seni, sen namazlarında ağla içini dök, insanlar sana yardım edemez birçok konuda olduğu gibi ancak gereksiz yere eleştirip kırılmış kalbini daha çok yorarlar. Evlenemem diye düşünme, Allah seni affediyorsa sen kim oluyorsun ki kendini affedemiyorsun? Şu ayeti yazayım son olarak; "Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da." (Duha suresi 3. ayet)

Canım valla üyelik iptali filan yapma .
Üzüldüm şimdi sana ya .
Kandırılmis hissediyorsun . Ofkelisin.
Ama kötü bir şey yapmadın .
Inanc gereği böyle dusunuyorsan her dinde tövbe kavrami var.
Toplum gereği dusunuyorsan değmez pislik içindeyiz .
Duygusal olarak dusunuyorsan seviyorsun veya sevmiyorsun bilemem ama onu da unutacaksin.
Kendine gel biraz.
Çok iyi insanlar da var.
Hayat bu .
Hepimiz yanlışlar yapıyoruz , kandiriliyoruz .
Üniversitenin ilk yillari çok musaittir böyle şeylere.
Çoğu kişinin var böyle anıları benim de var .
Geçti gitti .
İleride gülerek hatirlayacaksin

Allahasen, genç üniversiteli bi hatunmuşsun. Sevgilinde genç bir adamdır. 2 sene ilişkiniz varmış. Gel beraber uyuyacaz dedi ve cidden inandın mı ?
Bana sevgilim böyle bi şey dese gay olduğunu düşünürüm.
Neyse böyle şeylerde uyanık olmaya bak sen istemiyorsan zaten olamaz olmamalı. Gerçek yüzünüde görmüşsün iyi olmuş.
Elini kolunu koparmış gibide davranma güçlü ol. Utanması gereken tövbe etmesi gereken kişi sen değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…