- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi hayatadildegil
-
nasıl iptal ettirebilirim
Gerçekten bir defa öpüştün diye pislik gibi hissedecek kadar değersiz bir insan mısın? Adamın yaptığı affedilemez zaten. Normal şartlarda onun sana yalvarması gerekirdi terk etme diye. İleri gitmemiş olsa bile seni zorla öpen, üzerine çıkan adama bir de yalvarmışsın beni bırakma diye. Azıcık kendine saygın olsun. Tamam sen bu tip şeylere değer veriyor olabilirsin ama inan bana kadın denilen varlık bir defa öpüştü diye kirlenen bir peçete değil. Bırak öpüşmeyi falan, tamamen birlikte olsan bile yine sana aynı şeyleri söylerdim. Artık biraz kendinize değer vermeyi öğrenin kadınlar olarak. Varsa yoksa bekaret, varsa yoksa kocama saklarım, kirlendim, pislendim. Siz kendinizi böyle hissederseniz adamlar size zaten pislik muamelesi yapar.Ben kimsenin evine gitmeyen öpüşmek vs şeyleri ilk eşiyle yasamaktan yana olan bir kızdım. 2 yıla yakın bir ilişkim vardı sarılmaktan öteye gitmemisti cok seviyordu beni sonra üniye gittik kafamı toplamam gerektiginden ayrı kaldık 3 ay kadar hergün yazıyordu üzülmesine dayanamadım.. neyse geldi beni görmeye ev tuttu benide cagırdı hicbisey olmayacak 2 yıldır bisey yaptımmı dedi yeminler etti ünideki arkadaslarımda arkadaslarının evine gider hic bisey olmadı sarılıp uyumak cok güzel derlerdi inandım bende gittim sarılıp uyuyacaktık bir baktım üstümde dudagını dudagımın cevresinde gezdiriyodu öpeyim diye zorladı kısaca öptü basta idrak edemedm saglıklı düsünemedm hemen sonra noluyo ya dedim ilk sen öptün ben naptımki dedim yüzsüz bisekilde ittim gitmeye calıstım zorla çekti beni öptü yine sürtündü bu kez cok korktum neye ugradıgımı sasırdım bıraktıgında hıckıra hıckıra aglamaya basladım titriyordum korkudan nereye gidecegimi napacagımı bilemedim ona muhtaç gibi hissettim kaldım orda ne hale geldigimi göre göre aynı seylere devam etti kendimde degildim ben olaylatın sokundaydım onları yasayan insan ben degildim sanki o gittikten sonra hergün agladım bana dediki unutturcam söz veriyorum daha güzel olacak beni bırakma evlencez zaten diye sonra o cok seven adam gitti beni sürekli asagılayan küçük gören ayrılmak icin eskideb olanları bahane eden adam geldi sıkılmıs benden istemiyormus bunlar yüzünden benle evlenemezmis cok yalvardım bitmesin diye ilksin kaldıramam gidersen nolur düzeliriz yürütürüz dedim beni bir pislik gibi hissettirdi sende istedin yalan söyleme zırlama artık dedi defoldu gitti 5 ay gecti üstünden hastanelik oldum 10 kilo kaybettim umrunda olmadım. Namazlarıma tekrar döndüm aglaya aglaya tövbe ediyorum kendimi asla affedemiycem belkide kendimi kirli hissettigimden bidaha kimseyle evlenmeyi istemşyorum kıyafetlerim vardı zarımada zarar vermedi ama keske ayaklarım kırılsayfıda girmeseydim o kapıdan içeri napıcam bilmiyorum çok kötü hissediyorum hayatım bitmis gibi yardım edin napayım kendimden nefret ediyorum aynalara bakmaktan utanıyorum
ya gercekten bu kadar acımasız yoorumdaan sonra bunları yazdıgınız icin tesekkür ederim cok kötü oldum
bende tecavüz etti sandım ha..
öpüşmüşsün .. bu kadar hasta olacak ne var bunda ..
Bende bitek ben anlamadım sanmıştımAnketi neye göre işaretliyorduk :)
ben yapardım
buraya bunu yazarak bin kat daha incindim ben yazmısım ya yukarıda 10 kilo verdim diye onudamı görmediler bu kadar güzel yazdıgın icin tesekkür ederim Allah razı olsunbazı insanların bazı hassasiyetleri vardır.
çoğumuza çok normal gelen bazı şeyler bazı insanlar için yıkıcı olabilir. kaldıramayabilirler.
o yüzden sert bir şekilde eleştirip yüklenmeyi doğru bulmuyorum.
konu sahibesi sizi çok iyi anlıyorum,yaşadığınız şey size çok kötü,berbat ve iğrenç geliyor.
anlıyorum gerçekten.
ama burdaki insanlar şunu söylerken haklılar ' bu sizi kirletmez,iğrenç bir insana dönüştürmez ve asla dünyanın sonu ve büyütülecek bir şey değil.'
insanlar yaşadıklarıyla,yaptıkları hatalarla pişerler,daha donanımlı hale gelirler.
bu yaşadığınızdan bir ders alın ve önünüze bakın. kendinizi harap etmenizi gerektirecek bir şey değil bu.
hayatın kirli yüzünü görmeye başlamışsınız sadece.
pişman olup yeterince acı çekmişsiniz zaten.
lütfen artık silkelenin ve hayatınızı kendinize zindan etmeyin.
bir dahaki sefere nasıl davranmanız gerektiğinizi anlamış oldunuz.
size istemediğiniz bir şey yaptırılmaya çalışıldığında kalkıp gitmeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz.
hadi artık bu kadar hırpalamayın kendinizi
Kendinizi kaybedecek kadar ne hissettirdi bi adam bir dokundurunca kendinizi kaybettiniz öyle mibunları istedim diyemiyorum bilincli degildim zorla cekti diyorum sonrasında kendimi kaybettiğimide söyledim gidemedim işte Allah kahretsin gidemedim
Allah razı olsun cok tesekkür ederimÖncelikle şunun farkına var, eğer sen bu günah diye üzülüyorsan o adamla evlendiğinde günahın azalmış ya da başka biriyle evlendiğinde artmış olmuyor.Bu toplumsal bi saçmalık. Günah için sadece Allahtan af dilersin ve O da bağışlayandır seni bağışlar. Bu nedenle kimseye muhtaç değilsin. Hatta senden ayrıldığına sevin. Sana saygısı olmayan bi adamdan kurtulduğun için. Bu adamla bir ömür geçermiydi sence. Allahtan hem af dile hem de şükret seni bu adiden kurtardığı için. Ve hayatına devam et, sen bişey kaybetmedin. İnsan hata yapar hatalarından ders alır. Lütfen kendine eziyet etme. Ayağına kapansa dabir daha hayatına alma, seni insanlara açıklamakla tehdit etse bile boyun eğme, hatta sen söyle bana böyle böyle yaptı, utandım korktum söyleyemedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?