Dayanamıyorum artık lütfen yardım edin ?

Dayanamıyorum artık lüfen yardım edin ?

• kızlar

OY: 11 78,6%
  • erkekler

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Gerçekten bir defa öpüştün diye pislik gibi hissedecek kadar değersiz bir insan mısın? Adamın yaptığı affedilemez zaten. Normal şartlarda onun sana yalvarması gerekirdi terk etme diye. İleri gitmemiş olsa bile seni zorla öpen, üzerine çıkan adama bir de yalvarmışsın beni bırakma diye. Azıcık kendine saygın olsun. Tamam sen bu tip şeylere değer veriyor olabilirsin ama inan bana kadın denilen varlık bir defa öpüştü diye kirlenen bir peçete değil. Bırak öpüşmeyi falan, tamamen birlikte olsan bile yine sana aynı şeyleri söylerdim. Artık biraz kendinize değer vermeyi öğrenin kadınlar olarak. Varsa yoksa bekaret, varsa yoksa kocama saklarım, kirlendim, pislendim. Siz kendinizi böyle hissederseniz adamlar size zaten pislik muamelesi yapar.

ya gercekten bu kadar acımasız yoorumdaan sonra bunları yazdıgınız icin tesekkür ederim cok kötü oldum

Abarttigini dusunenler olabilir ama senin yasadigin sey tacize giriyor. Senin yapacagin tek sey bu adamla iliskini kesmek. Kendini sakin ama sakin ona mecbur hissetme. Kimseye mecbur degilsin . + Kimseye aciklama yapmak zorunda da degilsin.

Istemedigimiz bir cok sey yasiyoruz bu hayatta . Her istemedigimiz sey de kendimizi suclarsak altindan kalkamayiz. Onemli olan ders almak ve onune bakmak.

Bundan sonraki iliskilerinde mesafeni onden koymani tavsiye ederim. Onlar ne kadar soz verse de erkektir bu belli olmaz. Sisede durdugu gibi durmuyor.

bende tecavüz etti sandım ha..
öpüşmüşsün .. bu kadar hasta olacak ne var bunda ..

Dimi ya tecavüz falan olmamış.. Anlatımın şokuyla ben öyle sandım?
Bunlar sana tersse o eve gitmicektin yüzyılın yalanı bilmiyo musun sarılıp uyucaz demesi? Gerçi ben de bilememiştim çok gençtim hahah ama sonra böyle karalar bağlamadım.. Ben istemesem zaten olmazdı, iki kişi arasında yaşandı..
Lütfen böyle yapma kendine, ağlama artık. O pisliğe muhtaç değilsin.. 2 yılda olsa 10 yılda olsa pislik olan pislik işte karaktersiz adam! Sen iyi bi kızsın canını sıkma. Ona da yalvarma asla sahibin mi o senin, asla!

bazı insanların bazı hassasiyetleri vardır.
çoğumuza çok normal gelen bazı şeyler bazı insanlar için yıkıcı olabilir. kaldıramayabilirler.
o yüzden sert bir şekilde eleştirip yüklenmeyi doğru bulmuyorum.
konu sahibesi sizi çok iyi anlıyorum,yaşadığınız şey size çok kötü,berbat ve iğrenç geliyor.
anlıyorum gerçekten.
ama burdaki insanlar şunu söylerken haklılar ' bu sizi kirletmez,iğrenç bir insana dönüştürmez ve asla dünyanın sonu ve büyütülecek bir şey değil.'
insanlar yaşadıklarıyla,yaptıkları hatalarla pişerler,daha donanımlı hale gelirler.
bu yaşadığınızdan bir ders alın ve önünüze bakın. kendinizi harap etmenizi gerektirecek bir şey değil bu.
hayatın kirli yüzünü görmeye başlamışsınız sadece.
pişman olup yeterince acı çekmişsiniz zaten.
lütfen artık silkelenin ve hayatınızı kendinize zindan etmeyin.
bir dahaki sefere nasıl davranmanız gerektiğinizi anlamış oldunuz.
size istemediğiniz bir şey yaptırılmaya çalışıldığında kalkıp gitmeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz.
hadi artık bu kadar hırpalamayın kendinizi

buraya bunu yazarak bin kat daha incindim ben yazmısım ya yukarıda 10 kilo verdim diye onudamı görmediler bu kadar güzel yazdıgın icin tesekkür ederim Allah razı olsun

bunları istedim diyemiyorum bilincli degildim zorla cekti diyorum sonrasında kendimi kaybettiğimide söyledim gidemedim işte Allah kahretsin gidemedim
Kendinizi kaybedecek kadar ne hissettirdi bi adam bir dokundurunca kendinizi kaybettiniz öyle minasıl bir adammis bu ya
Hadi daha fazla kendinizi harap etmeyin o zaman siz de karşılık vermissiniz birseyler hissedip yasanip bitmiş sevgiliniz olacak o hayırsız dünyadaki tek erkek değil ardından hastanelik olacak kadar
Başka bir sevgili edinin ayrıca Öpüşmek çok güzel bir şey gerçekten sevdiğiniz bir adamı öpün fabrika ayarlariniza geri donersiniz

Yaw ne boşsunuz. Kim sorarsa üniversite okuyorsunuz. Üniversitenin sadece mesleki anlamda eğittiği insanlara yazık.. Seni istemeyen adama yalvarıyorsun hemde öpüştün diye ayy allahım ne desem..

Ben durumu anlamadım sadece öpüşme oldu diye mi yalvardin adama bu kadar

Öncelikle şunun farkına var, eğer sen bu günah diye üzülüyorsan o adamla evlendiğinde günahın azalmış ya da başka biriyle evlendiğinde artmış olmuyor.Bu toplumsal bi saçmalık. Günah için sadece Allahtan af dilersin ve O da bağışlayandır seni bağışlar. Bu nedenle kimseye muhtaç değilsin. Hatta senden ayrıldığına sevin. Sana saygısı olmayan bi adamdan kurtulduğun için. Bu adamla bir ömür geçermiydi sence. Allahtan hem af dile hem de şükret seni bu adiden kurtardığı için. Ve hayatına devam et, sen bişey kaybetmedin. İnsan hata yapar hatalarından ders alır. Lütfen kendine eziyet etme. Ayağına kapansa dabir daha hayatına alma, seni insanlara açıklamakla tehdit etse bile boyun eğme, hatta sen söyle bana böyle böyle yaptı, utandım korktum söyleyemedim de.

Allah razı olsun cok tesekkür ederim

Anladığım kadarıyla dini kaygılardan ötürü canın bu kadar sıkkın, her ne kadar toplumumuz böyle görmese de İslam dininde erkek de bu tarz durumlarda kadınlarla eşit olarak günahkar sayılır. Onda neden böyle bir ahlayıp vahlanma yok?
Genç yetişkin bir kadınsın, bu yaşadıkların gayet normal yaşanmış geçmiş gitmiş. Bence bir mahsuru yok cinsellik bana göre normal ancak istemiyorsan da bir daha yapmazsın. Kirlendim lafını duymamış olayım çünkü kan beynime sıçrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…