Dayanamıyorum artık lütfen yardım edin ?

Dayanamıyorum artık lüfen yardım edin ?

• kızlar

OY: 11 78,6%
  • erkekler

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Vallahi sonunda tecavuz var sandim.. rahat ol arkadasim alt ustu opmus ve bir kac bisey yasanmis zaten sevgilinmis gunah oldugunu dusunuyosan sevgilide olmayacaksin bu kadar basit .. kalk toparlan kendine gel ona ait oldugun falan yok bir daha sevgilin olmaz kimseyle ayni evde kalmazsin olur biter .. Ah ulkemizde bu cinsellik tabulari ah

bidaha asla yapmam zaten ders oldu

Senin istemedigin birseye seni zorladığı için senin ondan ayrılman gerekiyordu tam tersi birde yalvarmissin. Birde bence eger gerçekten istemesen bir şekilde buna engel olurdun. İş işten gecmiş. Böyle şeylere karsiysan yalnız bi erkekle aynı evde kalmayacaksin çünkü birşey olmaması anormal olur. Bu saatten sonra kendini yiyip bitirmenin bi anlamı yok sana hakaret edip seni küçümseyen birinden kurtulduğun için şükret.

Madem sarılmak uyumak istediğin gittin bunu belirtecektin. Öpmek istediğinde öpebilirdin. Anlamıyorum hem yıllarca sevgili olunup hem sarılıp uyunuyo ama öpüşülmüyo. ilginç vesselam

bunları istedim diyemiyorum bilincli degildim zorla cekti diyorum sonrasında kendimi kaybettiğimide söyledim gidemedim işte Allah kahretsin gidemedim

Madem sarılmak uyumak istediğin gittin bunu belirtecektin. Öpmek istediğinde öpebilirdin. Anlamıyorum hem yıllarca sevgili olunup hem sarılıp uyunuyo ama öpüşülmüyo. ilginç vesselam
söz verdi kapıdan iceri girmeden yemin ettti istemediğimi biliyordu

bunları istedim diyemiyorum bilincli degildim zorla cekti diyorum sonrasında kendimi kaybettiğimide söyledim gidemedim işte Allah kahretsin gidemedim

Tamam geçmişe dönüp bunu değiştirme gibi bi durumun var mı ? Hayır yok. O zaman önüne bak. İnancına uymadigini dusunuyorsan tövbe et. Ama kendini mezara sokmanın bi anlamı yok yani.

sarılıp yatmak istiyorsanız bir kedi alın yahu.. göz göre göre o eve gidilir mi? neyse ben de olayın sonunda bir şey çıkacak dedim neden bu kadar abarttın konu sahibi? resmen yalvarmışsın onun da mabadı nirvanaya ulaşmış..

bende tecavüz etti sandım ha..
öpüşmüşsün .. bu kadar hasta olacak ne var bunda ..

ben hala okuduğum şeye inanamıyorum
doğru anlamışım yani di mi
bu kadar kendini kahretmek, öpüşmek yüzünden...tecavüz yok yani değil mi?

konu sahibi heeeey
kaç yaşındasın, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bi kendine gel
bu devirde bu kadar cehalet fazla
dini yönden bakıyorsan tövbe diye birşey var ki yaptığını düşündüğün şey affedilmez günahlar arasında değil

yahu sırf seni öptü, kıyafetle dokundu diye
evlenelim diye tutturulur mu?

buna kafa yoracağına
kimsenin hakkını yeme
iyi insan ol
yardıma muhtaçlara yardım et
duanı eksik etme
Allah görür seni

yok kendini kirli hissediyorsun, yok bişeylere layık değilsin vs
bi silkin.... silkin!
bi de üniversitelisin yani

o adama yalvarmaya kafa yoracağına azıcık birşeyler oku da bilinçlen biraz
beynini boş tutma!!!
sen nesin, kimsin, senin nasıl hakların var, insan olmak- birey olmak- kadın olmak nedir..... oku oku oku

Toplumun baskısıdır kadınları bu hale getiren.
Lütfen lütfen ya silkelenip kendinize gelin, sırf öpüştünüz diye sevişmeyi geçtim, ki sevişmişsen de farketmez, size değer vermeyen insanla neden beraber olasınız?

sorun ne biliyormusun onun degerlerime saygı duymamıs olması ve iğrenc sözleriyle beynimi yıkayıp bu kadar asagılık hissettirmesi evet keske bisey yok diyip önüme bakabilsem

Ya bir de zorla beni öptü meselesinden rahatsızsınız haklısınjz da lakin tekmeyi basacagınıza terketme diye yalvarmak neyin nesi

Anketi neye göre işaretliyorduk :)

neye göre bilmiyorum ama ben erkekler dedim, bir öpüşme sonrasında bu kadar peşinden koşulan kaç tane cins var ki?

konu sahibi bırak sevgiliyi falan biraz kendini geliştir, özgüvenin olsun.. yıl 2016 ve siz de üniversitelisiniz..

affedemiyorum kendimi bisey yok diyemiyorum cok utanıyorum kaç ay gecmesine ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…