- 5 Eylül 2016
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi hayatadildegil
-
gideSarılip sadece yatan erkekler bazen daha üstüruplu dizilerde var sadece.
Bunu bi genç kızlarımız anlasın lütfen!!
yazdıklarımdan daha ötesi olmadı..Sadece öpüşmekten bu kadar perişan olmadınız herhalde?
bidaha asla yapmam zaten ders olduVallahi sonunda tecavuz var sandim.. rahat ol arkadasim alt ustu opmus ve bir kac bisey yasanmis zaten sevgilinmis gunah oldugunu dusunuyosan sevgilide olmayacaksin bu kadar basit .. kalk toparlan kendine gel ona ait oldugun falan yok bir daha sevgilin olmaz kimseyle ayni evde kalmazsin olur biter .. Ah ulkemizde bu cinsellik tabulari ah
gide
yazdıklarımdan daha ötesi olmadı..
bunları istedim diyemiyorum bilincli degildim zorla cekti diyorum sonrasında kendimi kaybettiğimide söyledim gidemedim işte Allah kahretsin gidemedimSenin istemedigin birseye seni zorladığı için senin ondan ayrılman gerekiyordu tam tersi birde yalvarmissin. Birde bence eger gerçekten istemesen bir şekilde buna engel olurdun. İş işten gecmiş. Böyle şeylere karsiysan yalnız bi erkekle aynı evde kalmayacaksin çünkü birşey olmaması anormal olur. Bu saatten sonra kendini yiyip bitirmenin bi anlamı yok sana hakaret edip seni küçümseyen birinden kurtulduğun için şükret.
söz verdi kapıdan iceri girmeden yemin ettti istemediğimi biliyorduMadem sarılmak uyumak istediğin gittin bunu belirtecektin. Öpmek istediğinde öpebilirdin. Anlamıyorum hem yıllarca sevgili olunup hem sarılıp uyunuyo ama öpüşülmüyo. ilginç vesselam
bunları istedim diyemiyorum bilincli degildim zorla cekti diyorum sonrasında kendimi kaybettiğimide söyledim gidemedim işte Allah kahretsin gidemedim
bende tecavüz etti sandım ha..
öpüşmüşsün .. bu kadar hasta olacak ne var bunda ..
Ben kimsenin evine gitmeyen öpüşmek vs şeyleri ilk eşiyle yasamaktan yana olan bir kızdım. 2 yıla yakın bir ilişkim vardı sarılmaktan öteye gitmemisti cok seviyordu beni sonra üniye gittik kafamı toplamam ger............
Anketi neye göre işaretliyorduk :)
Evet sorun ne çok iyi görüyorum.sorun ne biliyormusun onun degerlerime saygı duymamıs olması ve iğrenc sözleriyle beynimi yıkayıp bu kadar asagılık hissettirmesi evet keske bisey yok diyip önüme bakabilsem
affedemiyorum kendimi bisey yok diyemiyorum cok utanıyorum kaç ay gecmesine ragmenToplumun baskısıdır kadınları bu hale getiren.
Lütfen lütfen ya silkelenip kendinize gelin, sırf öpüştünüz diye sevişmeyi geçtim, ki sevişmişsen de farketmez, size değer vermeyen insanla neden beraber olasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?