- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
neye sahipsem hepsi inat yuzunden yeminle:)Her insanin aile problemleri olabilir.buna bisey diyemem.ama siz yeterince azme sahip degilsiniz.hayatta nazi insanlarin olumsuz elestirilerine tesekkur edip iyi seyler basardim.lise bilre giderken kilo almistim.sisman sayilmazdim ama kilom belliydi.birgun biri bana " bu yasta bu kilo yasindanda buyuk gizukuyorsun " demisti.oturup karalar baglamadim.diyet ve spor ile tam 12 kilo verip 57 kilo olmustum.ve miladim olmustu.onun sayesinde bu yasima kadar yeme duzenim oturdu ve hep zayif bir insan oldum.
Meslek lisesi okuyordum giyim bolumu.birgun bi hocam bana pantolununum pacasina overlok cekmemi istedi.bende cekerken makinana arzilandi cok hafif yamuldu ucu.zaten ice dikis olacakti belli olmazdi asla.ama o hoca bana aynen su cumleyi kurdu "sende hata yok sana verdigim icin ben hataliyim demisti"simdi ogretmen oldum.sadece bunlar degil daha bircok sey yasadim.ama hep onume baktim..suan kizdiginiz insanlara bigun tesekkur etmek sizin elinizde olabilirdi.o ofretmenim diye gecinen rehber ogretmeninize gibi...