Dayanamıyorum bir akıl verin nolursunuz:((((((

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
NE OLUR OKUYUN ÇOK İHTİYACIM VAR SİZE

kızlar daha öncede sevigilimle uzak olduğumuzu ve sürekli kıskançlık krizlerine girip birbirimizin hayatını mahvettiğimizden bahsetmiştim..en son bunu yapmayacağıma söz verdim kendime..çünkü o yaptıkça ben yaptım ben yaptıkça o yaptı zamanla iyice psikopata bağladık..(20 gun önce ailelerimizi tanıştırdık bu arada)ya aslında nefret ediyorum bu durumdan gerçekten aslında böyle bir insan değildim ben niye böyle oldum nasıl oldum bilmiyorum..o beni sıktıkça burnumdan getirdikçe sanırım intikam duygusuyla doldum taştım en sonunda..geçen haftasonu bir alışveriş merkezine gittik ailemle 2 saat once msj yazıp haber vermiştim kendisine..2 saat sonra msj yazmış bana napıyosun demiş 5 dk sonra gordum msjı aradım askım magazadayız duymamışım falan diye gayet normal konusurken ben ters ters konusmaya basladı inanmıyormus ben görmüşümde yazmamışım ne halt yersem yicekmişim diye bağırarak kapattı suratıma..o an kaldım kasada sıra bekliyordum gözlerim doldu bağıra bağıra ağlamak istedim..hiçbişe yapamadım..herneyse sonra ona uzun msjlar yazdım ve hastasın sen dedim şizofrensin dedim niye böyle bişe yapim rezil ediyorsun beni dedim suçladım durdum..tabi o da beni suçluyor sen farklı mısın falan diyor..ben hiç bu derece olmadımda anlamıyor..neyse akşam bi şekilde tatlıya bağladık yureğim tukendikten sonra benim artık söz verdik birbrmize suçumuzu kabul ettik ikimizde artık zehir etmeyelim hayatı dedik..

1 haftadır gayet iyiydik dune kadar..dün akşam ben yine alışverişteyim aradı soğuk konustu napıypmusum her gece alışverişte falan dedim abartıyosun boyle konusma dedim tabi beni çıldırttı bi yarım saat ama sonra özür dilerim aşkım işim kotu gitti o yuzden oldu dedi msj attı..sonra tlfn kapandı 3 saat boyunca kapalıydı telefnu.tabi ben krizlerdeyim.ya bana 5 dknin hesabını yapan adam 3 saat tlfnu kapalı ve bana ulaşmıyor.saçma sapan şeyleri bgune kadar o kadr burnumda getirdiki bgune kadar ben delirdim.tlfnu açıldı sonra msj attı hemen aşkım napıyosun yazdı bende msjlar attım açtım ağzımı yumdum gözumu..suçladım durdum naparsan yap umrumda değilsin artık dedim estim gürledim.amcasıgile geçtiklerini şarjının bittiğini söyledi.inanmıyorum sana dedim bu saate kadr ulaşmadın annenden msj atabildrdn bi şekilde ulaşabilirdin burnumdan getirmeyi biliyorsun 5 dk için dedim annesini şajı bitmiş.zerre kadar önemsizsin dedim sende bana ulaşamıcaksın dedim tehditler ettim.sonra bana benim artık onun için aşk değil yük olduğumu yarın yanıma gelmeyeceğini ve artık bu ilişkinin bittiğini söyledi hemde bi msjla bitiriyorum dedi.benim hasta oldugumu söyledi.bende bunun uzerine eğer beni ararsan beni silmezsen hayatından nağmertsin şu msjla bitirdin ya bi erkeği bırak gözümde hiçbişeysin artık dedim..butun gun haberleşmedik facesinde hala ekliyim ilişki durumumuz gorunuyor.normalde yarın beni gormeye gelecekti memeleketinden ama facesinde kuzenine pazara kadar orda oldgunu yazmıs.şimdi kim haklı?tmm bende çok yanlış yaptım ama ne olursa olsun en azından canım haklısın merakta koydum seni bi sakin ol demesi gerekmez miydi?her tartışmamızda dilinde ayrılalım lafı.yeter artık ya yemin ederim bıktımnapıcam ben napıcam ne olur yardım edin bir akıl verin bana

Ne mi yapıcaksın bekliceksin sadece , neyimi ? yola gelmesini :) Sesini çıkartırsan haklıyken haksız olursun Ayrıca suçlamayı bırak bu aranızı daha çok açar

kızlar bir aklıl verin çok mu ağır konuşmuşım ya;(böyle konustuğum için pişmanım ama bana 5 dknın heabını yapıp 3 saat tlfn kapatmak ne demek ya ne demekben bi kıyafet deniyemiyorum rahatça ararda duymam diye tele yapışık geziyorum o bişe dediği zaman inanmak zorunda mıyımresmen intikam doldumayrıca her tartışmada ayrılalım bitti artık yeter ya bittiyse bitti ikide birde ayrılalım denir mi?tmm isteyerek soylemedi bence ama bi erkek ol ağır ol ya:2:gıcık kapıyorum küs olmaktan..beni facesinden silmedi silmezsen ararsan nağmertsin dedim şimdi aramazda biliyorum..e ben nasıl arıcambir yanım kararlı ol nolacaksa olsun yeter çektiğin diyor bi yanım çok abarttın haksızsın yarın atla git yanına diyor..3-4 saat mesafedeyiz şu an..hiç gitmedim yanına bgune kadar..kızlar 3 ay oldu dokunamadık bile birbirimize nerdeyse bunlarında etkisi var mıdır?gidim mi yanına..gidip msj atım mı ben geldim diye..yoksa aramayım benden gerçekten ayrılmasını facedende silmesini mi beklicem napıcam ben..

Ne mi yapıcaksın bekliceksin sadece , neyimi ? yola gelmesini :) Sesini çıkartırsan haklıyken haksız olursun Ayrıca suçlamayı bırak bu aranızı daha çok açar

arasan silersen nağmertsin dedim ayrılalım dediği için resmen erkek değilsin hiçbişeysin gözümde dedim..öyle inatki artık arar mı beni hiç sanmıyorum..aklımda onda..deli olucam bişe yazsam yine suçlu olcam ayrıca ne dicemm

Uzaklık , özlem o kadar büyük rol oynuyorki ilişkide :) Bence sakince kal ve bekle hepimiz sinirliyken ağır konuşabiliriz beklemede kal dedigim gibi üstüne düşersen suçluymuşun da suç bastrıyormuşun durumuna düşme :)Sakin ol başka şeylerle ilgilen

belki unuttuk artık birbirimizi sevmeyi..hep rutin şeyler surekli ayrı şehirlerdeyiz aylarca gorusemiyoruz..buda guvensizlik kıskançlık herşeyi tetikliyor..sürekli tlfn nereye kadar..kolaycabitirebilceğim bir ilişki değil 5 senedir beraberiz ailemizi tanıştırdık yakında söz düşünüyoruz güya..ama nasıl olcak böyle manyak gibi davranıyoruz şu konuşmalarımız bile ne kadar kötünapıcam ya..süslenip püslenip sabah gitsem mi akşam dönerim..belki buna ihtiyacımız var..heycanımız yok artık..tlfnda herşeyi söylemek kolay

ama gelmiyecegini söylemiş kuzenine şimdi buna nasıl dayanım aylardır bu haftasnunu bekliyoruz yarın gelmemesi demek bir daha ne zmn görüşeceğiz allah bilir demekbu haftasnu yanıma gelecekti 2 hafta sonra falanda ailemle gidecektik ziyarete söz öncesi..off off

kızlar okuyup geçemeyin düşünceleriniz benim için önemli hiçkimseye anlatamam bu durumu deliririm bu gidişle ben

canım öncelikle ne kadarlık bir ilişkiniz var?

uzakta olmanızdan dolayı ben 2 tarafta da karşılıklı güvensizlik gördüm.
sen de ki suç o bağırınca hatasını anlaması için sessiz kalmayı dene. bunu bende yapamam ama yapan arkadaşlarım var. sakın bağırma. ezik duramam deme. madem seviyorsun ayrılamıyorsun mecbur o zaman. zamanla o da yumuşayıp sana bağırmaz.

ne iş yapıyor bilmiyorum ama benm erkek arkadaşm çalıştığı dönemde birbirimize girmediğimz gün yoktu. aşırı stresliydi. işten ayrıldı şu an ve çok mutluyuz evlenince ne yapıcaz çok merak ediyorum.
3 aydır görüşmüyoruz demişsn insan daha çok özler daha yumuşak olur bizde öyle oluyor ama her ilşki farklıdr tabi. biz yan yanyanayken yeriz birbirimizi.
bir de 3-4 saatlk mesafeyse nasıl görüşemednz 3 ay ben bunu anlayamadım

ya simdi boylesiniz evlenince ne olucak hiç dusundun mu? o saçma sapan sebeplerden burnundan getiriyor sen de agir konusuyorsun, kim hakli kim haksiz bilemem ama evlenme karari almadan çoookkk iyi dusun derim... ikinizde biraz daha yapici olmalisiniz...

kaç yaşındasınız
ailen gönderiyorsa yanına git bence. gurur yapma sende de suç var onda da sürekli ayrılık denir mi

cnm o normalde bana 10 saat falan uzaklıkta bi şehirde eğitim görüyor haftasonu için önce memleketine geçti yarında yanıma gelicekti beni görmeye.onun memeleketiyle benim yaşadığım yer 3 bucuk saat uzaklıkta.pazar günü yine eğitime gidecek yani yine 10 saat mesafe olcak..5 senelik ilişkimiz..evet susmak sakin olmak gerek belki ama neden hep sakin olmaya çalışan ben oluyorum 5 dk nın hesabını yapıyor 3 saat tlfnu kapalı ya nasıl delirmem hiçbi suçum yokken hayatı zindan ediyor sonrada yük oluyormuşum ona

kaç yaşındasınız
ailen gönderiyorsa yanına git bence. gurur yapma sende de suç var onda da sürekli ayrılık denir mi

25 yaşındayım aileme söylemicem gidersem ya sabah gidip akşam dönerim zaten aileme neyi nasıl açıklayım şimdi imkansız..gidersem aptallık mı olur naparım bilmiyorum..gidince bi msj mı atarım ben burdayım diye hiç bilmiyorum değer mi

evet farkındayım çok haklısın..ama nasıl yapıcaz yapıcı olmayı bilmiyorum..sanki sürekli ben çabalıyorum o hiçbişe yapmıyor gibi geliyor ama ona sorarsan hiç öyle bişe yok..uzaklıktan bıktım..evlilik hep daha iyi olur diye düşünüyorum en azından yanyanayken bu kadar abartmayız küsemeyiz gibi geliyor..ama bu gidişle o evlilik olur mu olursa hayır gelir mi muamma

evlenince su an olan bazi sorular kalkar ortadan ama yerine baskalari gelir... bir suru sorumluluk olucak ve ister istemez daha stresli donemler olucak, maddi sikintilar olabilir, is hayatinda sikintilar, aileler arasinda problem ya da kayinvalide ile aranda problemler olabilir... bebek olur uykusuzluk olur bu da gerginlige sebep olur... butun bunlarin ustesinden gelmek için daha yapici ve uyumlu olmaniz sart... o en ufak seyde olay çikarsa sen de bunun uzerine agir kousursan zamanla ikiniz de iyice yipranir mutsuz olursunuz... eger birbirinizi seviyorsaniz bazi seylerden odun vermeniz lazim o herseye parlamasin sen de oyle agir konusma... istersen degisebilirsin ama degisebilmen için çok iyi sebeplerin olmali...

Okuduklarımdan tek anladıgım ikinizde birbirinize güvenmiyorsunuz.Biraz daha sakin ve saygı çevçevesi içinde tartışmalar yaşamanızı öneririm eğer barışırsanız.Ama gerçekten bitirdiyse sende uzatma hayatına bak .

birbirinizi fazlasıyla sıkmışsınız

dakikanın, telefonunun kapalı oluşunun hesabı bu kadar sorulur mu hiç

aranızdaki güven problemi bu şekilde ortaya çıkıyor sanırım

ya birbirinize güvenmeyi öğrenirsiniz ya da birbirinizi unutursunuz

ayrıca da bu kadar fevri olmayın ve çok kolay hakaret etmeyin lütfen
hastasın şusun busun
bunlar tabi ki ilişkinizi yıpratır, artık birbirinizi yük olarak görürsünüz

hepiniz çok haklısınız..ikimizde hatalıyız..peki ben yarın gidim mi yanına sabahtan süslenip gidim mi belki yuzyuze herşey daha guzel olur belki buna ihtiyacımız var..bilmiyorum çok kararsızım korkuyorum

Kusura bakma ama çıkarken bu kadar saygısını yitirmiş, güvenden uzak, bu kadar kendini bitirmiş bir ilişkinin sonu yok gibi geliyor bana. Benim fikrim tabii. Çıkarken kim kime neyin hesabını soruyor anlayamadım. Alışverişe çok gidiyorsun, yok hergün dışardasın yok teline ulaşamadım tüm kızlar şunu lütfen bilin, sahip çıkmakla sahibi gibi davranmak farklıdır. Sen ne zaman dışarı çıkacağını bilmeyecek acizliktesin de O'mu biliyor. Lütfen genç kızlarımız aşk olsun, sevgi olsun ama lütfen onursuz olmasın aşklarınız. Hepinizi sevgiyle öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…