Ne mi yapıcaksın bekliceksin sadece , neyimi ? yola gelmesini :) Sesini çıkartırsan haklıyken haksız olursunAyrıca suçlamayı bırak bu aranızı daha çok açar
Uzaklık , özlem o kadar büyük rol oynuyorki ilişkide :) Bence sakince kal ve bekle hepimiz sinirliyken ağır konuşabiliriz beklemede kal dedigim gibi üstüne düşersen suçluymuşun da suç bastrıyormuşun durumuna düşme :)Sakin ol başka şeylerle ilgilenkızlar bir aklıl verin çok mu ağır konuşmuşım ya;(böyle konustuğum için pişmanım ama bana 5 dknın heabını yapıp 3 saat tlfn kapatmak ne demek ya ne demekben bi kıyafet deniyemiyorum rahatça ararda duymam diye tele yapışık geziyorum o bişe dediği zaman inanmak zorunda mıyım resmen intikam doldum ayrıca her tartışmada ayrılalım bitti artık yeter ya bittiyse bitti ikide birde ayrılalım denir mi?tmm isteyerek soylemedi bence ama bi erkek ol ağır ol ya:2:gıcık kapıyorum küs olmaktan..beni facesinden silmedi silmezsen ararsan nağmertsin dedim şimdi aramazda biliyorum..e ben nasıl arıcam bir yanım kararlı ol nolacaksa olsun yeter çektiğin diyor bi yanım çok abarttın haksızsın yarın atla git yanına diyor..3-4 saat mesafedeyiz şu an..hiç gitmedim yanına bgune kadar..kızlar 3 ay oldu dokunamadık bile birbirimize nerdeyse bunlarında etkisi var mıdır?gidim mi yanına..gidip msj atım mı ben geldim diye..yoksa aramayım benden gerçekten ayrılmasını facedende silmesini mi beklicem napıcam ben..
Uzaklık , özlem o kadar büyük rol oynuyorki ilişkide :) Bence sakince kal ve bekle hepimiz sinirliyken ağır konuşabiliriz beklemede kal dedigim gibi üstüne düşersen suçluymuşun da suç bastrıyormuşun durumuna düşme :)Sakin ol başka şeylerle ilgilen
canım öncelikle ne kadarlık bir ilişkiniz var?
uzakta olmanızdan dolayı ben 2 tarafta da karşılıklı güvensizlik gördüm.
sen de ki suç o bağırınca hatasını anlaması için sessiz kalmayı dene. bunu bende yapamam ama yapan arkadaşlarım var. sakın bağırma. ezik duramam deme. madem seviyorsun ayrılamıyorsun mecbur o zaman. zamanla o da yumuşayıp sana bağırmaz.
ne iş yapıyor bilmiyorum ama benm erkek arkadaşm çalıştığı dönemde birbirimize girmediğimz gün yoktu. aşırı stresliydi. işten ayrıldı şu an ve çok mutluyuzevlenince ne yapıcaz çok merak ediyorum.
3 aydır görüşmüyoruz demişsn insan daha çok özler daha yumuşak olur bizde öyle oluyor ama her ilşki farklıdr tabi. biz yan yanyanayken yeriz birbirimizi.
bir de 3-4 saatlk mesafeyse nasıl görüşemednz 3 ay ben bunu anlayamadım
kaç yaşındasınız
ailen gönderiyorsa yanına git bence. gurur yapma sende de suç var onda da sürekli ayrılık denir mi
ya simdi boylesiniz evlenince ne olucak hiç dusundun mu? o saçma sapan sebeplerden burnundan getiriyor sen de agir konusuyorsun, kim hakli kim haksiz bilemem ama evlenme karari almadan çoookkk iyi dusun derim... ikinizde biraz daha yapici olmalisiniz...
evet farkındayım çok haklısın..ama nasıl yapıcaz yapıcı olmayı bilmiyorum..sanki sürekli ben çabalıyorum o hiçbişe yapmıyor gibi geliyor ama ona sorarsan hiç öyle bişe yok..uzaklıktan bıktım..evlilik hep daha iyi olur diye düşünüyorum en azından yanyanayken bu kadar abartmayız küsemeyiz gibi geliyor..ama bu gidişle o evlilik olur mu olursa hayır gelir mi muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?