canım 1 sene sonra bende 25 yaşında olacağım ve benmde 5 senelik ilşkim olmuş olacak Allah izin verirse.
ben sana ne dedim bak hiç kulağını vermemişsin bana.
iş stresi çok etkiler tanıyamazsın bile.
biz nasıl atışıyorduk ya canavardı resmen karşımda ki.
ama ne zaman o işi bıraktı o zaman rahatladık. çok iyiyz
böyle stresli durumlarda demek ki biz kadınlara alttan almak düşüyor.
ben fevri bir insanım o yüzden çok tartıştık çok ayrılık kararı verdim çekemem dedm. ama 1 saat sonra pişman oldum kendim barıştım. sende benm gibi oluyorsan alttan alıcaksın mecbur. ben alttan almıyorum hala yine kavga ondan sonra zaten snrlerimz yatışınca barışıyorduk. çok şükür o evreleri atlattık.
madem uzun süre göremeyeceksn kesin git.
arkadaşn biri ters bir durumla karşılaşmaman için msj at demiş. sen de msj atmayı istemiyordun sanrm.
eğer msj atacak olursan yarın gelmiyo musun şimdi gibi bir msj at. ağzını yokla kibarca. hayır derse git. gelmeye meğilliyse ikna et gelsin alttan al yani ama ben seni çok özledm falan de bir şey olmamış gibi. uzatmayın.madem ciddisiniz.
sonrada al karşına kendi hatalarını ve onun hatalarını konuş. ama üzerine gitme bak madem stresli bir dönemden geçiyor. biraz sık dişini.
bir de anlamadım gece gece ne alışverişine çıkmışsın öyle demiş ya erkek arkadaşın
2 yıllık bi ilişkim vardı zaman (hala devamediyor). sevgilimi canııımdan çokk seviyorum. Ciddi ciddi aynı durumu yaşadık sorunumuz herşeye karşı intikam alıyorduk daha doğrusu ben başlatmıştım bu döngüyü o nasıl davransa bende davranıyordum o da tabi bana yapıyordu. hep sen böylesn falan diyp ters cevaplar veriyordum tahrik edici sözler söyluyordum o da bana yapıyordu. o kadar saçma şeyler için kendimizi yorduk kırdık yıprattık ki ben artık asla eskisi gibi olamayız derken arkadaşlarımzda dahil beraber denize gittik beraber kalmadık ama 3 gün yanyanaydık denize girdk gezdik eglendik sonra konuştuk kendimize neler yaptığımızı emin olun o tatil o kadar yaradı ki bize giderken soğuktuk dönerken o kadar huzurluyduk ki mutluluk yuzumuze vurmuştu:) hala daha hiç bir sorun yaşamadık tabi tartıştık ama uzatmadık süüründürmedik birbirimizi.esskisindenn daha daha iyiyiz :)
kusura bakma canım da. şarjınız bitmek üzere sizin. sinyal verip duruyorsunuz. ya fişe takın bitmeden ya da kapansın bir daha hiç açmayın. bekara koca boşamak kolay da benim de bir ilişkim var. Ama benim inandığım bir felsefem var kimse benden daha değerli değil bu dünyada. Kendini sev, kendine saygı duy. Seni sevip saygı duymayanı da hayatından uzaklaştır. İnsanların bireysel sorunları olabilir ama bunları henüz sevgiliyken sen çekmek zorunda değilsin.
Çok sabırlı bir insandım eskiden. Eski ilişkilerim beni çok yıprattı. O günden beri satmışım anasını diyorum. Senin yaşadıklarının benzerlerini ben de yaşadım.
Bir de bu telefon internet ilişkileri mahvediyor azizim.
2 yıllık bi ilişkim vardı zaman (hala devamediyor). sevgilimi canııımdan çokk seviyorum. Ciddi ciddi aynı durumu yaşadık sorunumuz herşeye karşı intikam alıyorduk daha doğrusu ben başlatmıştım bu döngüyü o nasıl davransa bende davranıyordum o da tabi bana yapıyordu. hep sen böylesn falan diyp ters cevaplar veriyordum tahrik edici sözler söyluyordum o da bana yapıyordu. o kadar saçma şeyler için kendimizi yorduk kırdık yıprattık ki ben artık asla eskisi gibi olamayız derken arkadaşlarımzda dahil beraber denize gittik beraber kalmadık ama 3 gün yanyanaydık denize girdk gezdik eglendik sonra konuştuk kendimize neler yaptığımızı emin olun o tatil o kadar yaradı ki bize giderken soğuktuk dönerken o kadar huzurluyduk ki mutluluk yuzumuze vurmuştu:) hala daha hiç bir sorun yaşamadık tabi tartıştık ama uzatmadık süüründürmedik birbirimizi.esskisindenn daha daha iyiyiz :)
Canım ben sevglni çok iyi anlıyorum yani anlamaya çalışıyorum benim de erkek arkadaşımın etrafında çok kız var ben de bazen yeter artık diyorum.bence önce ona gerçekten güvenip güvenmediğinden emin ol sonrasında da ne yapacağını belirlemelsin. Sinirlendi söylenir bazen öyle çok takılma abartılmadkça sözlere. İnsan yeri geliyor annesine bile bağırıyor.
bence de ayrılın siz...iyi gelmiyorsunuz birbirinize...
seni çok iyi anlıyorum bende böyleyim...
biriniz alttan almalı yoksa çok yıpranır ilişki....
yan yana gelip adam akıllı konuşup meseleyi halletmeniz lazım. Birbirinize karşı yanlışlarınızı ve neden bu yanlışları yaptığınızı, ilişkinin sırf inatlaşmalar yüzünden bu hale geldiğini kabullenmeniz lazım. Özlem çok girmiş araya. İnsan uzaktayken karşısındakinin bakışını göremeden elini tutamadan bazen böle hatalara düşüyor. Senin yerinde olsam bi adım atardım en azından yanına gelicekmiş onun için. Yanına gelsinki sorunları net halledin canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?