NE OLUR OKUYUN ÇOK İHTİYACIM VAR SİZE
kızlar daha öncede sevigilimle uzak olduğumuzu ve sürekli kıskançlık krizlerine girip birbirimizin hayatını mahvettiğimizden bahsetmiştim..en son bunu yapmayacağıma söz verdim kendime..çünkü o yaptıkça ben yaptım ben yaptıkça o yaptı zamanla iyice psikopata bağladık..(20 gun önce ailelerimizi tanıştırdık bu arada)ya aslında nefret ediyorum bu durumdan gerçekten aslında böyle bir insan değildim ben niye böyle oldum nasıl oldum bilmiyorum..o beni sıktıkça burnumdan getirdikçe sanırım intikam duygusuyla doldum taştım en sonunda..geçen haftasonu bir alışveriş merkezine gittik ailemle 2 saat once msj yazıp haber vermiştim kendisine..2 saat sonra msj yazmış bana napıyosun demiş 5 dk sonra gordum msjı aradım askım magazadayız duymamışım falan diye gayet normal konusurken ben ters ters konusmaya basladı inanmıyormus ben görmüşümde yazmamışım ne halt yersem yicekmişim diye bağırarak kapattı suratıma..o an kaldım kasada sıra bekliyordum gözlerim doldu bağıra bağıra ağlamak istedim..hiçbişe yapamadım..herneyse sonra ona uzun msjlar yazdım ve hastasın sen dedim şizofrensin dedim niye böyle bişe yapim rezil ediyorsun beni dedim suçladım durdum..tabi o da beni suçluyor sen farklı mısın falan diyor..ben hiç bu derece olmadımda anlamıyor..neyse akşam bi şekilde tatlıya bağladık yureğim tukendikten sonra benim artık söz verdik birbrmize suçumuzu kabul ettik ikimizde artık zehir etmeyelim hayatı dedik..
1 haftadır gayet iyiydik dune kadar..dün akşam ben yine alışverişteyim aradı soğuk konustu napıypmusum her gece alışverişte falan dedim abartıyosun boyle konusma dedim tabi beni çıldırttı bi yarım saat ama sonra özür dilerim aşkım işim kotu gitti o yuzden oldu dedi msj attı..sonra tlfn kapandı 3 saat boyunca kapalıydı telefnu.tabi ben krizlerdeyim.ya bana 5 dknin hesabını yapan adam 3 saat tlfnu kapalı ve bana ulaşmıyor.saçma sapan şeyleri bgune kadar o kadr burnumda getirdiki bgune kadar ben delirdim.tlfnu açıldı sonra msj attı hemen aşkım napıyosun yazdı bende msjlar attım açtım ağzımı yumdum gözumu..suçladım durdum naparsan yap umrumda değilsin artık dedim estim gürledim.amcasıgile geçtiklerini şarjının bittiğini söyledi.inanmıyorum sana dedim bu saate kadr ulaşmadın annenden msj atabildrdn bi şekilde ulaşabilirdin burnumdan getirmeyi biliyorsun 5 dk için dedim annesini şajı bitmiş.zerre kadar önemsizsin dedim sende bana ulaşamıcaksın dedim tehditler ettim.sonra bana benim artık onun için aşk değil yük olduğumu yarın yanıma gelmeyeceğini ve artık bu ilişkinin bittiğini söyledi hemde bi msjla bitiriyorum dedi.benim hasta oldugumu söyledi.bende bunun uzerine eğer beni ararsan beni silmezsen hayatından nağmertsin şu msjla bitirdin ya bi erkeği bırak gözümde hiçbişeysin artık dedim..butun gun haberleşmedik facesinde hala ekliyim ilişki durumumuz gorunuyor.normalde yarın beni gormeye gelecekti memeleketinden ama facesinde kuzenine pazara kadar orda oldgunu yazmıs.şimdi kim haklı?tmm bende çok yanlış yaptım ama ne olursa olsun en azından canım haklısın merakta koydum seni bi sakin ol demesi gerekmez miydi?her tartışmamızda dilinde ayrılalım lafı.yeter artık ya yemin ederim bıktım
napıcam ben napıcam ne olur yardım edin bir akıl verin bana