Öncellikle aranizda kac saatlik bi mesafe var?
Sen nerdesin o nerde??
şunu belirtmek istiyorum ben işim gereği gün boyu erkeklerin içindeyim arabada ordan oraya gidiyorum 1 tane bile kız yok ne ofiste ne dışarda muhattap olduğum kişiler arasında.bu onu geriyor doğal olarak..ortamımı görmuyor kimseyi tanımıyor surekli erkek isimleri havada uçuşuyor.ayrıca şu an çokk zor bir eğitimde pilotluk eğitiminde hergün hemen hemen uygulamalı olarak test ediliyor ve ufacık bir hatası bile butun sinirini alt ust ediyor.o şehirde ailesinden uzak benden uzak zamanını doldurmayı bekliyor..
ben haklıyız demiyorum kesinlikle saçmalıyoruz abarttık farkındayım normal değil yaptıklarımız ama sadece birde bu açıdan bakın..2-3 ayı buluyor adam gibi göruşemiyoruz..of zor işte ya..ama yinede çok saçmaladık farkındayım..tmm bi çeki düzen vermenin zmnı geldi kendimize bu olay bana ciddi bir ders oldu artık dilime sahip olcam yututcam ne olursa olsun sakin konusmaya saygısızca sözler söylememeye çalışcamki karşılığını göreyim..eğer aramız duzelirse alıp karşıma konuşucamda güzelce..
bence sen aşıksın onu bilmiyorum diyen arkadaşada şunu söylicem evet ben herzmn duygularımla hareket ederim o mantığıyla.onunda beni sevdiğine eminim.ben sadece şunu soruyorum şimdi size..sizce yarın sabah gidim mi yanına?
Alttan almanın bi zararı olmaz. hele anlattıgın gibi durumlarda bu kavgalarınız ne abartı ne anormal... evlilik planınız var mı?[/QU
evet cnm 20 gun once ailesini getirdi tanışmaya..yani sabah gidim mi sence yarın haber vermeden?
evet cnm 20 gun once ailesini getirdi tanışmaya..yani sabah gidim mi sence yarın haber vermeden?
haber verirsen nazlanır gelme istemiorm falan der.. bence git. insan kolay bulamıyo seveni..
Bütün yorumlari okumadim ama nereye varacak ki böyle de. Birbirinize hayati zehir ediyorsunuz. Büyük ihtimalle barisirsiniz, senin onu birakmayacagindan cok emin.
Iliskinizin temellerinde büyük güven sorunlari var gibi. Bunlari asmadan bu iliski hem seni hem onu sadece üzer.
peki ne yapim şu durumda şu uzaklıkta sen söyle..yarın görüşmezsek ne zaman görüşeceğiz belli değil öyle sözler söyledimki o da aramaz sormaz arayamaz şu lafların üzerine..ben gideyim mi alıp karşıma guzelce konusayım mı ne yapim tmm anladım haksızım hatalıyım bunu herkes söyledide ne yapim bunu neden kimse söylemiyor
Biliyorum böyle zamanlarda en zoru beklemek, zaman gecmek bilmez ama en dogrusu da beklemek. Sen yarin gidersen ve konusursaniz o konusmanin sonuclari ne olur bilmiyorum. Ben sana bi kac gün beklemeni tavsiye ederim. Bi kac gün icinde onun seni arayacagini düsünüyorum. ARamazsa yine gidebilirsin ama konusma daha saglikli olur, ikinizin de düsünme, birbirinizi özlemeye zamani olur.
Ne kadar uzaktasiniz birbirinize, ne araliklarla görüsüyorsunuz? Bu güvensizligin sebebi ne, aldatildin mi ya da aldattin mi?
cnm bak yarın görüşmezsek ne zmn goruseceğimiz belli değil..ayrıca o benm için gitti memleketine 1 gun orda kalıp yarın burya beni görmeye gelcekti ne zmndır plan yapıyoruz.özlem hat safhada zaten 3 ay oldu adam gibi gorusemedik diyorumgüvensizliğin sebebi ne bilmiyorum işte uzaklık benim sürekli erkeklerin içinde olmam onun 10 saat uzaklıkta benm hiç görmediğim bi hayatının olması falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?