Dayanamıyorum bu acıya

Haklısınız zoruma gidiyor böyle bir hata yapmam zaman geçirecek bişeyim yok aklıma geliyor sagolun cok

Hepimiz bu yaşlardan geçiyoruz canım. Ve maalesef bizim zamanımızda bu kadar akıl alabileceğimiz platformlar yoktu. Sen ne kadar şanslısın bak derdini binlerce insana anlatabiliyosun. Her bir yaş aldığında geri dönüp bunlara üzüldüğün için kendine gülüceksin.

Hiç tanımadığın, hiç bilmediğin, hiç birşey paylaşmadığın bir adamı sevemezsin ki zaten. Sevdim sanıyosundur. Zaten 21 yaşında evlenmeyi düşünmek gibi bir hata yapma. Herşeyin zamanı var, geleceğini düşünerek hareket et. Amacın evlenmek olmasın bu yaşta, huzurlu bir yaşamı tercih et.

Canım benim daha 18 yaşındasın. Ne bu nick. Ne bu yazdıkların??? Ne oldu hayatın mi karardı!!! Okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmazsan bu günlerine çok yanarsin

Hepinize ayrı ayrı minnettarim ne deseniz haklısınız bir cahillik ettim işte kimse ye açmadim
Canım benim daha 18 yaşındasın. Ne bu nick. Ne bu yazdıkların??? Ne oldu hayatın mi karardı!!! Okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmazsan bu günlerine çok yanarsin
Niye böyleyim bilmiyorum

Haklısınız zoruma gidiyor böyle bir hata yapmam zaman geçirecek bişeyim yok aklıma geliyor sagolun cok
Her hata bizler için ders niteliğinde değil mi zaten ? Senin de bu olaydan ders çıkarıp dim dik ayakta durman lazım birine güvenirken on kere düşünmen gerekir

Canım ya ..
Yaşın daha çok genç .. acı ama yasaman gerekiyormus ki yaşanmış . Allah kurtarmış seni böyle düşün .. Hiç üzülme bile . Görmeden adam evlilik düşünür mü hiç . Komik .
Önünde uzun yollar var , daha neler olacak hayatında iyi kötü alışacaksın:)
Sen kalbini ferah tut . Daha iyisi ,sana değer veren biri çıkar ...
Düşünmemen için kendine bi meşgale bul valla . Hiç değmez hiç .
Boşver ya hu...

O kadar iyi geldi ki sozleriniz minnettarim
Tecrübe konuşuyor kuzum. İnan bana ilerideki en büyük pişmanlığın kendini üzdüğün için olacak. Kimse vazgeçilmez değil. Şimdi kör kütük aşık olduğunu sandığın o şahıs bi süre sonra hiç ilgini çekmeyecek bunun içinmi üzülmüşüm diyeceksin. Onlardan alabileceğin en güzel intikam onları unutup mutlu olmak. Senin değerini onların seni gelin alması belirlemez. Bu iş olmadı diye değersiz hissetmen de manasız.

İnsanlar çocuklarını kaybediyor kaç yıllık eşlerinden ayrılıyorlar . Bu kadar kendini tüketecek ne var ortada Allah aşkına. Önüne bakmaya çalış. Ufacık şeyde bu hale geldiysen ilerde hiç birşeye katlanamassn sen

Arkadaslar derdimi paylaşmak için üye oldum gerçekten çok kötü Haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun ama ben 1.5 yil once birisi daha brni gormeden evlilik düşüncesini belirtti defalarca evlilik dusunmedegiimi söylediğim halde bırakmadı benden 8 yaş büyüktü sonra Zamanla bende biseyler hissettim ayrı şehirlerdeydik ama yakın şehirler.Kendisi çok dindar ahlakli temiz birisiydi o yönünü çok beğenmiştim hep ahirete yönelik hayalleri vardı.5 ay sonra aileme söyledim araya aracı birini koyduk.annem çok anlayisli biridir.kizim beğendiyse diye.ama uzaga nasıl vereyim kızım seni dedi yinede düşünelim dedi ablasi annemi arayacaktı aramadi annesi aradi ama zorla aramış sebep ben hafız çarşafli değilmişim öyle birini istiyorlarmis oysa oğlu olduğum gibi sevdigini dedi.biz birbirimizi seviyoruz demedik ailem çok hassas bu konuda.gorucu usulü goruscez dedik .sonra ailevi sıkıntilarimiz oldu 40 gun sonra annesini aradı annem pek gönlü olmasada.ben çok efendi biri diyerek ikna etmiştim.annesini aradı gelsin dedi . annesi acti ağzını yumdu gözünü.biz istemiyoruz başka kız bulduk bizi rahatsız etmeyin dedi anneme annem şok oldu.oysa oğlu aylarca peşime dusmustu.kabul etmesen başkası olmaz felan diyordu hep tabiki olmadı haliyle.1 yil oldu bu olay.soktayim daha çok ağlıyorumDerdimi paylaşacagim kimse n nasıl insanlar var kotu.gec dönmrmiz vs sepepler oldu ama ailesi sebepsiz yere ağır laflar etti bize oysa oğlu bırakmiyordu işte vallahi billahi çok kötüyüm 21 yaşındayım hayattan sogudum eridim tükendim zamanla geçmiyor geçmiyor nolur gece gündüz aglamaktan harap oldum biliyorum hayırlısı boyleymis olsa kötü olurdu bu aile ile ama gönlüme söz geciremiyorum mahfoldum bu yaşımda bittim tükendim okuyan herkese sonsuz teşekkürler :KK43:(
Ne zaman böyle abartılı bir başlık görsem içerik hep saçma sapan birşey çıkar. Hiç şaşmaz.

Yav yapma kardeşim.
Çok zor açtım sayfayı. Evladı mı, anne babası mı kardeşi mi kaybettiği acaba. Allahım sabır ver diye diye açtım ya.
Kendinden büyük, doğru düzgün görmediğin birinin belirsizliğinde kaybolmadan, kurtulmuşsun. Ailenin zor durumda kalmasına üzüldüm. Keşke onlar buna maruz kalmasaydı. Ya değilse üzülecek bir şey yok. Sevmek bu değil. Annesinin lafıyla seni yarı yolda bırakan biriyle evli olsan ne kadar yürür, şükret. Bitmiş.

Eğitiminize, geleceğinize yatırım yapmanız gereken yaşta evlilik peşinde koşma amacınız neydi?
Görmediğiniz etmediğiniz adam evlilik isterken "canım bu neyin kafası" dememe sebebiniz neydi?
Siz bu adamla evlenmek isterken ailenizin "yavrum kendine gel" diyerek sizi sarsmama sebebi neydi?

Ortada 5 senelik ilişki, büyük bir aşk varmış gibi 1 sene ağlamışsınız bir de. Hayret bir şey.

Neyine ağlıyorsunuz, hiç ağlayıp, kendinizi boş yere üzmeyin. İstemezse istemesin ailesi.O adamda şimdi sinirlense, kızsa bile 3 gün sonra ailesinin istediği birine olur der.Siz kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız.Sanki dünyada başka adam kalmadı. Sanki siz çok istemenize rağmen bir türlü evlenmemiş gibi bu yaşınızda niye dertleniyorsunuz bu kadar. Önünüzde koca bir ömür var inşallah.Hayatın baharında evlenmek için acele etmeyin bile.Hele kimse için ağlamanıza, üzülmenize hiç gerek yok.
Ayrıca, böyle saygısız, sevgisiz insanlarla uğraşmaktan Allah korumuş sizi. Bence sevinin bile. Kendinizi bir an evvel toparlayıp, hayatınıza güzel şeyler katmak için çabalayın.

Neyine ağlıyorsunuz, hiç ağlayıp, kendinizi boş yere üzmeyin. İstemezse istemesin ailesi.O adamda şimdi sinirlense, kızsa bile 3 gün sonra ailesinin istediği birine olur der.Siz kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız.Sanki dünyada başka adam kalmadı. Sanki siz çok istemenize rağmen bir türlü evlenmemiş gibi bu yaşınızda niye dertleniyorsunuz bu kadar. Önünüzde koca bir ömür var inşallah.Hayatın baharında evlenmek için acele etmeyin bile.Hele kimse için ağlamanıza, üzülmenize hiç gerek yok.
Ayrıca, böyle saygısız, sevgisiz insanlarla uğraşmaktan Allah korumuş sizi. Bence sevinin bile. Kendinizi bir an evvel toparlayıp, hayatınıza güzel şeyler katmak için çabalayın.
Allah razı olsun o kadar mutlu oldum ki yazdiklariniza gonlunuzden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin insallah

Arkadaslar derdimi paylaşmak için üye oldum gerçekten çok kötü Haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun ama ben 1.5 yil once birisi daha brni gormeden evlilik düşüncesini belirtti defalarca evlilik dusunmedegiimi söylediğim halde bırakmadı benden 8 yaş büyüktü sonra Zamanla bende biseyler hissettim ayrı şehirlerdeydik ama yakın şehirler.Kendisi çok dindar ahlakli temiz birisiydi o yönünü çok beğenmiştim hep ahirete yönelik hayalleri vardı.5 ay sonra aileme söyledim araya aracı birini koyduk.annem çok anlayisli biridir.kizim beğendiyse diye.ama uzaga nasıl vereyim kızım seni dedi yinede düşünelim dedi ablasi annemi arayacaktı aramadi annesi aradi ama zorla aramış sebep ben hafız çarşafli değilmişim öyle birini istiyorlarmis oysa oğlu olduğum gibi sevdigini dedi.biz birbirimizi seviyoruz demedik ailem çok hassas bu konuda.gorucu usulü goruscez dedik .sonra ailevi sıkıntilarimiz oldu 40 gun sonra annesini aradı annem pek gönlü olmasada.ben çok efendi biri diyerek ikna etmiştim.annesini aradı gelsin dedi . annesi acti ağzını yumdu gözünü.biz istemiyoruz başka kız bulduk bizi rahatsız etmeyin dedi anneme annem şok oldu.oysa oğlu aylarca peşime dusmustu.kabul etmesen başkası olmaz felan diyordu hep tabiki olmadı haliyle.1 yil oldu bu olay.soktayim daha çok ağlıyorumDerdimi paylaşacagim kimse n nasıl insanlar var kotu.gec dönmrmiz vs sepepler oldu ama ailesi sebepsiz yere ağır laflar etti bize oysa oğlu bırakmiyordu işte vallahi billahi çok kötüyüm 21 yaşındayım hayattan sogudum eridim tükendim zamanla geçmiyor geçmiyor nolur gece gündüz aglamaktan harap oldum biliyorum hayırlısı boyleymis olsa kötü olurdu bu aile ile ama gönlüme söz geciremiyorum mahfoldum bu yaşımda bittim tükendim okuyan herkese sonsuz teşekkürler :KK43:(
Bu yaşta ilk karsilastiginiz problemde böyle oldum,bittim,tükendim derseniz kimbilir daha ciddi bir sorunla karsilassaniz (ki dilerim karşılaşmassiniz) ne yaparsınız acaba,kendinize gelin yaşınız daha çok genç çok daha iyi insanlar olur hayatınızda

Back
X