- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bogazi yuzunden zayiflayamiyorsa görünüşü cok ta umrunda değilse anca sağlık problemi yaşarsa zayıflar. Sigara icenler öyle degil mi bi yerlerinde bir sey çıkınca birden birakiyorlar.
Sagligi degil dis gorunusu onemli diyorsun senin gozune hos gorunsun diye zayiflasin degil mi?,cok merak ediyorum bir kaza olsa allah korusunherangibir sey cok cirkinlesse esin ne yapardin.ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
Senin kilon ideal kiloda mı
Eşinin de sende beğenmediği taraflar nedir onları yaz öyle cevap verecem
Sagligi degil dis gorunusu onemli diyorsun senin gozune hos gorunsun diye zayiflasin degil mi?,cok merak ediyorum bir kaza olsa allah korusunherangibir sey cok cirkinlesse esin ne yapardin.
Bence insanlar ozgur olmali salas birseyleri evdede giydirmiyorsan sıkıntı.simdi konu sahibi saglik degil gorunus diyor buda sıkıntı.baskasiyla karsiladtiriyor bence buda yanlis.dedigin gibi esine guzel bir dille biraz kilomu versen denilebilir ama kirmadan.Bence bu konu salt bu açıdan değerlendirilemez. Gençlerse, kilo vermelerinin önünde herhangi bir engel yoksa, eşler birbirlerinin fiziki görünümü üzerine incitmeden bazı isteklerini dile getirebilmeliler. En basitinden giyim konusu mesela; eşimin tarzını tamamen değiştirmek haddim olamaz, ancak yanımda çok salaş bir görünümde olmasını da istemem ve gerekirse müdahale ederim. Bu da buna benziyor sanki.
Kocanizla severek mi evlendiniz? Onceden begeniyor muydunuz?Sağlık ıcın de önemli görünüş içinde ... denıcem artık evet sevmıyorum
Bence insanlar ozgur olmali salas birseyleri evdede giydirmiyorsan sıkıntı.simdi konu sahibi saglik degil gorunus diyor buda sıkıntı.baskasiyla karsiladtiriyor bence buda yanlis.dedigin gibi esine guzel bir dille biraz kilomu versen denilebilir ama kirmadan.
Ben size hak veriyorum ama konu sahibinin durumu farkli. Eski konularini gordunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi esini sevmiyor zaten.Konu sahibi nerede sağlık değil görünüş demiş göremedim, öyle mi demiş?
Bu özgürlük konusu değil, bu saygı ve eşe önem verme meselesi bence. Evlenmeden önce göbekli birisiymiş eşi, belki şu söylenebilir "Arkadaşım, hayat arkadaşı olarak seçtiğin kişi zaten hep göbekliymiş, böyle görmüş böyle hoşuna gitmiş, şimdi neden canını sıkıyor bu durum?" Ha ama mevcut göbeği hızla büyüttüyse eşi, orada kadını elbette müdahale edebilmeli.
Evde pijamasıyla gayet rahat, eh haliyle ben de salaşım çoğunluk ev içinde. Şöyle söyleyeyim daha anlaşılır olsun; biz sevgili ve nişanlı iken eşim giyimine özen gösterirdi, evlendik, 1 sene sonra pek sallamamaya başladı. İş için giyimi haricinde, birlikte dışarı çıkacağımızda bir tişört bi eşofman altı, spora gider gibi çıkıyordu. Müdahale ettim. Eşler birbirinin gözüne hoş görünmeyecek de kime görünecek?
Ben size hak veriyorum ama konu sahibinin durumu farkli. Eski konularini gordunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi esini sevmiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?