dayanamıyorum buna önerisi olan

Ekmeksiz, Şekersiz , Pilavsız , Makarnasız Bir hayata geçmesi gerekiyor.. Ve tabi en önemlisi Spor

Ne kadar yesede spor yapmak önemli. Erkek arkadaşım da boğazına düşkün ama hayvan gibide spor yapıyor. Bence bir spor salonuyla anlaşıp sıkı spor yapmalı. Her gün 2 3 saat yeter felan

Ayy ben eşimin göbeğini seviyorum elimde okşarım,yerim bu göbeği derim. Belki de eşimi çok sevdiğim için her şeyi de güzel geliyordur.

Nasıl verdi ya . Okadar konuştum kuranıye yapmıştım kendıme gitti bi tane gizli yedi . Birsuru kızdım gene
amma çok ya yaaa diyorsunuz eski konularda da öyle
yaşınız çok mu küçük

siz eşinizle evlenirken şişman değil miydi
bide adam zayıflasın istiyorsanız kendinize de kurabiye falan yapmayın!

Bence çok haklısın konu sahibi. Allah korusun yağ tutamları elime gelen biriyle sevişmek istemem bende. Hastalık, kaza v.s. bambaşka durumlar fakat imkanı varken zayıflamıyor ve eşinin düşüncesini önemsemiyorsa bu eşinin suçu.

Asla sağlıksız bir düşünce değil sizinki, son derece normal bir istek partnerinin kendine bakması.
Sana demişler ya doktora git falan, bırak Allahaşkına ya.
Kadınları anlamak çok zor. Ben de hastalığım yoksa ve homini gırtlak yiyip şişiyorsam, eşim de beni kırmadan söyleyebilir. Dinlemiyor ve yemeye devam ediyorsam kırılmayı haketmişimdir.

Bir de kendine kurabiye yapma v.s. denmiş. Niye erkekler eşleri zayıflamaya çalışırken onlarla beraber brokoli mi yiyor ? Herkes vücudunun durumunu bilir. Kilolu kimse o tutacak kendini.

Geçin o eski biat kadını zihniyetini. Kocandır, sev, kırma, adam hasta olsa sevmezsin sen v.s. ne ilgisi var yahuu... Kıyaslama son derece normal bir şeydir. İnsan kendi için bile yapar. İlk defa duymuşsunuz gibi davranmayın ya itici oluyor

eşleri zayıflatan nedir yahu.. beğenmişsin evlenmişsin ne elin alemin kocasını kendi kocanla kıyaslıyorsun. insanla evleniyorsunuz evlenmeden memnun değildi isen evlenmeseydin. istediğiniz kalıba kocanızı sokma çabasından vazgeçmelisiniz.

Dış görünüşe bu kadar takılmayın. Söz konusu olan kişi eşin, sevgilin değil!!! İnsan eşini 100 kilo olsa da, yüzünde çizgiler çıksa da, saçları dökülse de her daim sevebilmeli. Sevemeyecekdiyse de evlenmemeli o kişiyle. Dış güzellik gelir, geçer. Önemli olan kalbinin güzelliği. Seni seviyor mu? Sana değer veriyor mu? İyi bir insan mı? Merhametli mi? Sana bakarken gözlerinin içi gülüyor mu? Sana ve ailene karşı saygılı ve düşünceli mi? Sana sadık mı? Önemli olan bu. Gerisi boş...

Yanlız adam evlendiğinde de kiloluymus o kadar rahatsizsa evlenmeseymis o zaman.Kiyaslamayi kendin için yapabilirsin o ayrı bir mesele. O zaman sizin eşiniz sevgiliniz vs. Size desin kuzenimin karisida çok hoş ya fizigine bayıldım diye. Ne kadar normal birşey dimi. Ve burda Dr a git diyen insanlar diğer konularada bakarak söylemişler. Kimse burda şişman koca candır dememiş zaten. Mesele kocasının göbekli olması değil kadının başkalarını hoş bulması. Demekki buradaki kadınların çoğunun mezhebi o kadar geniş değil. Sizin ki genisse ne mutlu size.

Düşünceniz bana çok ayıp geldi. Bu düşüncelerle kendinizide eşinizide yormayın lütfen, sonuçta onu böyle beğenip evlendiniz değil mi ?

Eşim bana zayıfla seni böyle görmek istemiyorum, bak filancanın karısına vs dese benim için boşanma sebebidir bu. İlk cümlem sen kendini ne sanıyorsun, git aynaya bi bak bakim brad pit var mı derim. Benim eşim de göbekli arada zayıflasan filan diyorum ama asla eşimi başkasıyla kıyaslamayı bırak tırnağını bile değişmem yakışıklı geçinenlere.

Maşallah mide konya ovası,bence de kıyas baya normal yani kocanız/sevgiliniz bir kadına bakıp uffff ne hatun bide evdekine bak derse gayet normal karşılanmalı çünkü teşvik önemlidir

Konu başlığını görünce "hayırdır inşallah" diye merak ettim
Dayanamıyorum dediğiniz şeyin böylesine küçük bir şey olması çok tuhaf

Allah aşkına eşinizin yerine kendinizi koyar mısınız?
Eşiniz diyelim ki, erkekler kulübü diye bir forumda sizin kilolarınızdan dert yanıyor...
Diyor ki, şunun eşi daha güzel görünüyor
Doğru olur mu bu?
Eşinize saygısızlık bu yaptığınız

Konu kapanır, unutulur kolay bunlar ama kafanızın içinde geçen bu düşünceler size çok sorun yaşatır
Biraz sağlıklı düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…