- 21 Şubat 2017
- 114
- 193
- 18
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
amma çok ya yaaa diyorsunuz eski konularda da öyleNasıl verdi ya . Okadar konuştum kuranıye yapmıştım kendıme gitti bi tane gizli yedi . Birsuru kızdım gene
ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
Yanlız adam evlendiğinde de kiloluymus o kadar rahatsizsa evlenmeseymis o zaman.Kiyaslamayi kendin için yapabilirsin o ayrı bir mesele. O zaman sizin eşiniz sevgiliniz vs. Size desin kuzenimin karisida çok hoş ya fizigine bayıldım diye. Ne kadar normal birşey dimi. Ve burda Dr a git diyen insanlar diğer konularada bakarak söylemişler. Kimse burda şişman koca candır dememiş zaten. Mesele kocasının göbekli olması değil kadının başkalarını hoş bulması. Demekki buradaki kadınların çoğunun mezhebi o kadar geniş değil. Sizin ki genisse ne mutlu size.Bence çok haklısın konu sahibi. Allah korusun yağ tutamları elime gelen biriyle sevişmek istemem bende. Hastalık, kaza v.s. bambaşka durumlar fakat imkanı varken zayıflamıyor ve eşinin düşüncesini önemsemiyorsa bu eşinin suçu.
Asla sağlıksız bir düşünce değil sizinki, son derece normal bir istek partnerinin kendine bakması.
Sana demişler ya doktora git falan, bırak Allahaşkına ya.
Kadınları anlamak çok zor. Ben de hastalığım yoksa ve homini gırtlak yiyip şişiyorsam, eşim de beni kırmadan söyleyebilir. Dinlemiyor ve yemeye devam ediyorsam kırılmayı haketmişimdir.
Bir de kendine kurabiye yapma v.s. denmiş. Niye erkekler eşleri zayıflamaya çalışırken onlarla beraber brokoli mi yiyor ? Herkes vücudunun durumunu bilir. Kilolu kimse o tutacak kendini.
Geçin o eski biat kadını zihniyetini. Kocandır, sev, kırma, adam hasta olsa sevmezsin sen v.s.ne ilgisi var yahuu... Kıyaslama son derece normal bir şeydir. İnsan kendi için bile yapar. İlk defa duymuşsunuz gibi davranmayın ya itici oluyor
Düşünceniz bana çok ayıp geldi. Bu düşüncelerle kendinizide eşinizide yormayın lütfen, sonuçta onu böyle beğenip evlendiniz değil mi ?ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
Maşallah mide konya ovası,bence de kıyas baya normal yani kocanız/sevgiliniz bir kadına bakıp uffff ne hatun bide evdekine bak derse gayet normal karşılanmalı çünkü teşvik önemlidirBence çok haklısın konu sahibi. Allah korusun yağ tutamları elime gelen biriyle sevişmek istemem bende. Hastalık, kaza v.s. bambaşka durumlar fakat imkanı varken zayıflamıyor ve eşinin düşüncesini önemsemiyorsa bu eşinin suçu.
Asla sağlıksız bir düşünce değil sizinki, son derece normal bir istek partnerinin kendine bakması.
Kadınları anlamak çok zor. Ben de hastalığım yoksa ve homini gırtlak yiyip şişiyorsam, eşim de beni kırmadan söyleyebilir. Dinlemiyor ve yemeye devam ediyorsam kırılmayı haketmişimdir.
Bir de kendine kurabiye yapma v.s. denmiş. Niye erkekler eşleri zayıflamaya çalışırken onlarla beraber brokoli mi yiyor ? Herkes vücudunun durumunu bilir. Kilolu kimse o tutacak kendini.
Geçin o eski biat kadını zihniyetini. Kocandır, sev, kırma, adam hasta olsa sevmezsin sen v.s.ne ilgisi var yahuu... Kıyaslama son derece normal bir şeydir. İnsan kendi için bile yapar. İlk defa duymuşsunuz gibi davranmayın ya itici oluyor
Bence çok haklısın konu sahibi. Allah korusun yağ tutamları elime gelen biriyle sevişmek istemem bende. Hastalık, kaza v.s. bambaşka durumlar fakat imkanı varken zayıflamıyor ve eşinin düşüncesini önemsemiyorsa bu eşinin suçu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?