dayanamıyorum buna önerisi olan

İyi de eşin evlenirken de kiloluymuş. Onu öyle kabul etmişsin yani. Şimdi neden böyle düşünüyorsun? Bir de her şey dış görünüşten ibaret mi?

Gerçekten seven böyle bir şeye takılmaz diye düşünüyorum...

Canimmm ne diyecegimi biledim esinizn once kilo vermeyi istemesi gerekiyor yoksa zorla olmaz yemek veririken az koyun kabina kizratma vs bunlari fazla tuketmemesi gerekiyor Allah yardimcin olsun ama dis görünüşe de dikat etme birak seni sevmesi yuvasina sadik olmasi önemli

Ya siz nasıl tiplersiniz... Nasıl bir katran karalığı yatıyor içinizde...
Kuzeninin eşinin fit olduğunu görüp kendi eşinden de bunu istemesi mezhep genişliğine mi giriyor ?
Allah o zift tutmuşl yüreklerinizi temizler umarım.
Ve sen merak etme sizin gibi zihniyetlerin ahlak anlayışını iyi biliriz.
sen aklına ne düşürdüysen herkesin öyle sanıyorsun demek.

Ama unutma dünya da çok güzel kadınlar ve erkekler var. Birinin güzel ya da yakışıklı olduğunu düşünmek onunla sevişmek demek değil. Sakin olun ahlak bekçileri.

Son olarak sizin gibi bir beyine sahip olacağıma konya ovası gibi mideye sahip olurum daha iyi.
Çünkü siz de kuş kadar akıl yok...

Kapiş ?

Son düzenleme:
Ay ben göbüşlü erkek seviyorum ama çok fazla ise evet rahatsız olurdum herhalde.

Sağlığı için alın diyetisyene gönderin ya da spora yazılsın aslında erkeklerin çoğu spora gitmeyi sever. Halısahaya falan da mı gitmiyor?

Ama şöyle, kuzeniniz sizden zayıf olsa misal eşiniz de kuzeninizi beğense (kötü manada olmasa bile) zorunuza giderdi..

Abartmakta üstünüze yok valla madem kilolu kilo veremiyosa siz kilo alın halla halla dert diye yazıyosunuz.

eşinizin zayıf olmasını isteyebilirsiniz de başkasıyla kıyaslamanızı normal bulmadım.
ben de zayıfım nişanlım kilo alsan keske diyor. bunu çok doğal karşılıyorum, hem sağlıklı hem de görsel olarak daha güzel olacağım alacağım 3-5 kilo ile...
eğer bana kalkıp bak şunun karısı da şöyle böyle dese gidip öyle biriyle evlen derdim net!

Hahaha bana cevap verdiniz heralde çünkü sizi tek alintilayan bendim siz alintilamayi beceremediniz galiba. Amaaan ne yaparsanız yapın kendi kocanizla yetinmeyip başkasının kocasının orasına burasına hayran olmaya devam bacım kim tutar sizi... Herkesin hakkı var kocasının veya karısının beğenmediği yerini söyleyip düzeltmesini istemeye ancak istemek var istemek var. Senin aklın ermiyor demekki.
Sana Konya ovasında mutluluklar. Hadi afiyet olsun.
Not: Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Senin görüşün sana benim görüşüm bana.

Ağzınıza Sağlık, çok güzel ifade etmişsiniz.Ne kadar boş işlerle uğraşan insanlar var anlamıyorum, dünyada neler oluyor, hanııım neyle uğraşıyor, ne günlere kalmışız ...

Okadar ahlaksızsın ki... Beynin o kadar mide bulandırıcı çalışıyor ki Allah biliyor seviyene inebilecek tek bir söz bulamadım. Sen benimle polemiğe giremezsin. Kalibren belli...
Sen her yakışıklı adama nasıl bakıyorsan artık herkesi kendin sanıyorsun.
Sana en yakışanı ; Kişi kendinden bilir işi....

Not : Kocam gayet fittir.. Kimseye bakmama gerek yok fakat sen çok alındın. Senin ki kilolu galiba :)

Son düzenleme:
Eşiniz zayıflasa, bu sefer 'eşimin boyu 1.80, daha uzun olsun istiyorum. Eşinin boyunu 1.90 yapabilen var mı' dersiniz bence. Adam 1.90 olsa, sonrasında 'gözü siyah, eşinin gözünü mavi yapabilen var mı' diye sorarsınız. Çünkü sevgisizlik; asla memnun olamama ve sürekli değiştirme çabasında olmayla eş değer bir şey. Sizin sorununuz eşinizin göbeği ile değil, sorununuz içinizdeki sevgisizlikle. Sevmediğiniz bir adamla memnuniyetsiz bir hayat sürmektense yollarınızı ayırmayı tercih edebilseniz keşke. Veya kabullenip sevmeyi deneseniz.. Hı ama 'yok, bu adam göbeği eritirse deli divane olurum onun için' diyorsanız küçük birkaç tavsiye: akşam yemeklerinden sonra zorla yürüyüşe götürün, parklardaki spor aletlerine bindirin, eve ekmek almayın -alacaksanız da çavdar, tam buğday vb olsun- , sebze yemeklerine ağırlık verin, evdeki sürahinin içine limon dilimleyip taze nane yaprağı koyun birkaç adet. Bir de akşamları yatmadan önce bir kase yoğurdun içine nane, pul biber, kekik koyup limon sıkın sonra da afiyetle yemesini sağlayın. Kolay gelsin.

Yav he he...

Once kendisinn rahatsiz olmasi lazim. Benm esimde evlendktn snra 1 senede 10 kilo aldi:) gecen artik gobegnden rahatsz olunca 3-4 kilosunu verdi. Bazilari etrftan gelnleri umursar bazilari umursamaz. Ama dinleyen bi eş ise yemek saatlrnizi ve yemeklrniz kilo aldrmck şeklde terch edin derm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…