- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bende bunu yazacaktım, yanlış üye olmasın diye tekrar konu sahibinin eski konularına baktım ki oymuş. Konu sahibine eşini altın tepside sunsan niye pırlantası Yok diyecek kadar memnuniyetsiz. Sürekli kendi yaşantısı o kadar kötü olmamasına rağmen başka hayatlara özenme içinde. Allah yardımcısı olsun eşine ve kendisini bu duruma soktuğu için kendine. En son bir konusunda kuzenim evlenecek, yakışıklı namazlı benimki niye böyle değildi ben kötü birimiydim diye yazmıştı, sonra başka konuda kardeşinin eşi niye zengin değil, karseşini de etkilemiş . bunlar sadece birkaç okuduğum . Daha çok şikayeti var da artık okumadım. Gerçekten çok üzücü, keşke bu düşünce yapısından kurtarabilse kendisini.Bence siz psikolojik yardim almalisiniz.
Her konunuzda bir menuniyetsizlik bir pismanlik bir baska hayatlara ozenti.
Sizde mutsuzluk kroniklesmis.
Profosyonel yardim sart.
Mesela hamile kalsaniz ve esiniz kilolarinizdan sikayetci olsa ne hissedersiniz. Yada o dogum sonralari kilolari veremeseniz. Hani esim sisman sagligindan endise ediyorum deseniz anlarim ama off esim cok sisman herkesin kocasi cok hos tarzi bir yaklasim hic hos değil esinizin yerinde olsam sizinle 1 dk bile evli kalmam. Bunun yasliligi var yuzde olusacak cizgisi var. Saclarin dokulmesi var. Lekelenmesi var. Varda var.. ve dis guzellik en onemsizi. Bu kadar yuzeysel olmayin. Sizde yaslanacaksiniz...ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
Nasıl verdi ya . Okadar konuştum kuranıye yapmıştım kendıme gitti bi tane gizli yedi . Birsuru kızdım geneSağlığın için zayıfla filan diyerek gaza getirevilirsiniz.. karındaki yağlanma çok tehlikeliymiş iç organların da yağlanmıştır muhtemelen vs.. karatay teyzeyi dinleyin bisürü bilimsel şey söylersiniz eşinize :) benim eski sevgilim ilişkiye başladığımızda 116 kiloydu, ayrılırken 79.. o zayıflamak istiyordu destekliyordum, ama bi şey yapmıyordu zayıflamak için.. bigün arkadaşlarıyla bi yere gideceğini söyledi, saçma sapan gezeceğine spora git dedim.. 1 ay aç gezdi yürüyüş yaptı, kısa sürede çok hızlı kg verdi, ve biliyorum ki bana baya kırıldı.. şimdiki aklım olsa öyle bi şey söylemezdim kırmazdım..
Nasıl verdi ya . Okadar konuştum kuranıye yapmıştım kendıme gitti bi tane gizli yedi . Birsuru kızdım gene
AslanSadece merak; balık burcu musunuz?
Tedavı olacak doktor bulamadımEski konularınızı okudum. İslam dinine bağlı olduğunu iddia eden, alkollü mekanlarda bile oturup para kazandırmak istemeyen biri olduğunuzu söylemişsiniz. Merak ediyorum, madem bu kadar inançlısınız, hayattan bu kadar şikayet etmek, isyan etmek, helalin olan eşini başka erkeklerle karşılaştırmak günah değil mı? Günahı geçtim içinize siniyor mu? (He bu arada herhangi bir dine mensup değilim ama biraz mantığınızı zorlayarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu bulabilirsiniz) Önceki konularınızı okumasaydım bunu merak etmezdim evet o da doğru.
İkinci yorumum ise şöyle; bence sizde obsesif kompulsif bulguları mevcut. Aşırı bir geçmişe, insanların ne söylediklerine ve içinde bulunduğunuz yaşama takıntınız var.
Önce tedavi yoluna gitmeli, daha sonra hala memnun değilseniz halinizden , hayatınızda bazı şeyleri değiştirmelisiniz. AMA ÖNCE TEDAVİ
Tedavı olacak doktor bulamadım
O istemeden sen onu bir gram zayiflatamazsin.ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum küçükte degıl .valla görmek istemıyorum zayıfladın istiyorum oda olmuyor . Eşlerini zayıflatan var mı nasıl oldu Of of of keşke evlenmeden iyice zayıflatsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?