dayanamıyorum buna önerisi olan

Bence siz psikolojik yardim almalisiniz.

Her konunuzda bir menuniyetsizlik bir pismanlik bir baska hayatlara ozenti.

Sizde mutsuzluk kroniklesmis.

Profosyonel yardim sart.
Bende bunu yazacaktım, yanlış üye olmasın diye tekrar konu sahibinin eski konularına baktım ki oymuş. Konu sahibine eşini altın tepside sunsan niye pırlantası Yok diyecek kadar memnuniyetsiz. Sürekli kendi yaşantısı o kadar kötü olmamasına rağmen başka hayatlara özenme içinde. Allah yardımcısı olsun eşine ve kendisini bu duruma soktuğu için kendine. En son bir konusunda kuzenim evlenecek, yakışıklı namazlı benimki niye böyle değildi ben kötü birimiydim diye yazmıştı, sonra başka konuda kardeşinin eşi niye zengin değil, karseşini de etkilemiş . bunlar sadece birkaç okuduğum . Daha çok şikayeti var da artık okumadım. Gerçekten çok üzücü, keşke bu düşünce yapısından kurtarabilse kendisini.

Mesela hamile kalsaniz ve esiniz kilolarinizdan sikayetci olsa ne hissedersiniz. Yada o dogum sonralari kilolari veremeseniz. Hani esim sisman sagligindan endise ediyorum deseniz anlarim ama off esim cok sisman herkesin kocasi cok hos tarzi bir yaklasim hic hos değil esinizin yerinde olsam sizinle 1 dk bile evli kalmam. Bunun yasliligi var yuzde olusacak cizgisi var. Saclarin dokulmesi var. Lekelenmesi var. Varda var.. ve dis guzellik en onemsizi. Bu kadar yuzeysel olmayin. Sizde yaslanacaksiniz...

kadınlar kulübü yerine erkekler kulübü olsa ve eşiniz karım çok kilolu kuzenimin eşi çok hoş bi kız şunun nişanlısı çok güzel benim eşim kilolu keşke evlenmeseydim gibilerinden bişe yazsa bence hiç hoş olmazdı konuyu boşanmaya kadar götürürdünüz . ki aynı şeyi buraya yazsa adamı yorumlarla linç ederdik . Yaptığınız hiç hoş birşey degil . Hayatı paylaştığınız eşinizin özeli olan bişeyi burada paylaşmanızı etik bulmadım .

Esiniz sizin icin boyle dusunse ne hissederdiniz merak ettim ?

Saglik acisindan deseydiniz anlardim da kuzeninizin esi zayif diye esinizin kilolarina taktiysaniz bu sizin dusuncelerinizde bir tuhaflik oldugunu gostermez mi? Kuzeninizin esiyle kiyaslayip ona benzesin diye estetik de isterseniz sasirmam.

Sağlığın için zayıfla filan diyerek gaza getirevilirsiniz.. karındaki yağlanma çok tehlikeliymiş iç organların da yağlanmıştır muhtemelen vs.. karatay teyzeyi dinleyin bisürü bilimsel şey söylersiniz eşinize :) benim eski sevgilim ilişkiye başladığımızda 116 kiloydu, ayrılırken 79.. o zayıflamak istiyordu destekliyordum, ama bi şey yapmıyordu zayıflamak için.. bigün arkadaşlarıyla bi yere gideceğini söyledi, saçma sapan gezeceğine spora git dedim.. 1 ay aç gezdi yürüyüş yaptı, kısa sürede çok hızlı kg verdi, ve biliyorum ki bana baya kırıldı.. şimdiki aklım olsa öyle bi şey söylemezdim kırmazdım..

Nasıl verdi ya . Okadar konuştum kuranıye yapmıştım kendıme gitti bi tane gizli yedi . Birsuru kızdım gene

Nasıl verdi ya . Okadar konuştum kuranıye yapmıştım kendıme gitti bi tane gizli yedi . Birsuru kızdım gene

Akşam yemeği yemedi ve çok yürüyüş yaptı.. kızarak inciterek söylerseniz evliliğinize zarar verebilir bu davranışınız, sizden ve evden uzaklaşabilir

Hayalperest...
Hayal dünyasından çıksan iyi olur...
Kendini Eşini Hayatını Yaşam şartlarını başkalarıyla kıyaslamaya devam edersen hiç bir zaman mutlu olamazsın kusura bakma.

spora baslayın karı koca sen yaparsan oda yapar belki :) acık acık ıfade et begenmedıgını canım

Eski konularınızı okudum. İslam dinine bağlı olduğunu iddia eden, alkollü mekanlarda bile oturup para kazandırmak istemeyen biri olduğunuzu söylemişsiniz. Merak ediyorum, madem bu kadar inançlısınız, hayattan bu kadar şikayet etmek, isyan etmek, helalin olan eşini başka erkeklerle karşılaştırmak günah değil mı? Günahı geçtim içinize siniyor mu? (He bu arada herhangi bir dine mensup değilim ama biraz mantığınızı zorlayarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu bulabilirsiniz) Önceki konularınızı okumasaydım bunu merak etmezdim evet o da doğru.
İkinci yorumum ise şöyle; bence sizde obsesif kompulsif bulguları mevcut. Aşırı bir geçmişe, insanların ne söylediklerine ve içinde bulunduğunuz yaşama takıntınız var.
Önce tedavi yoluna gitmeli, daha sonra hala memnun değilseniz halinizden , hayatınızda bazı şeyleri değiştirmelisiniz. AMA ÖNCE TEDAVİ

Tedavı olacak doktor bulamadım

Tedavı olacak doktor bulamadım

1-2 seans gitseniz bence anlaşılır durum, lütfen üstüne düşün. Bakın ben sizin iyiliginiz için diyorum, ben de obsesyona yatkın bir insanım ama telkin yeteneğim yüksek ve kendi kendimin doktoru olabiliyorum. Yaşam kalitenizi çok etkiler bu durum. Düzelmezseniz böyle yaşanmaz.

Keşke bir de eşinizden dinleyebilsek.. Keşke..

O kimbilir kimlerin eşlerine, o kadınların fiziğine, evlerinden yükselen kahkahalara, yemek kokularına gıpta ediyordur.

Siz adamın önüne günlük çorba-salata dahi koymuyordunuz. Kendi ailesini arayıp aramalarına bile karışıp baskı yapıyordunuz araması için. Kilosu ile ilgili "iğreniyorum" tarzı dahi konuşmuştunuz. Maalesef şu platformda bana çok enteresan geldiği gibi her dediği mıh gibi aklıma kazınan birkaç üyeden birisiniz.

Mutsuzluktan besleniyorsunuz ben artık buna ikna oldum.

Bu satırları da eşi 130kg olan biri olarak yazıyorum, "başınıza gelir de görürsünüz" hamlesinden kurtarayım sizi.

Genelde bana cevap dahi vermiyorsunuz ama tuhaf bir şekilde inatla yazıyorum ben size.

Lütfen tedavi olun, iyi değilsiniz.

O istemeden sen onu bir gram zayiflatamazsin.

Sizin konularınıza denk geldikçe hep söylüyorum yine söyleyeceğim: Lütfen bir uzmandan yardım alın.

Kendinize çok yazık ediyorsunuz, depresyonunuz daha fazla derinleşmeden ve buna bağlı olarak ciddi obsesif durumlar gelişmeden önleminizi alın.

Pes diyorum size yaaa resmen kuzeninizin evlendiği adamı beğenmişsiniz zayıf diye. İnsna sevdiği biriyle evlensiyse tutup başkalarına o gözle nasıl bakabilir ne güzel adam zayıf diye ya. Bir insan birini sevdiyse önce karakteriyle sever kendine yaklaşımıyla sever kilolu da göbekli de olsa bu his değişmez ama siz eşinizi sevmiyorsunuz. Ne demek evlenmeden zayıflatsaydım keşke yaa herkesin bir yapısı var. Şimdi mesela siz kilo alsanız ve eşiniz sizden soğusa ve bir akrabasının evlendiği kıza ne güzel kız zayıf dese hoşunuza gider mi? hamilelikte falan kilo aldığınızı ve eşinizin sizi beğenmediğini düşünün bir empati kurun ya sizin gibiler mümkünse evlenmesin yazık adama. Elalemin adamlarında gözünüz var zayıf diye.

sevmediğiniz adamlarla böyle evlenip de sonra neden dertlenirsiniz ki?
ayrıca elalemin adamlarıyla karşılaştırmak ne demek?
erkekler yapınca o kadar laf ediyoruz ama kadın yapınca hak mı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…