dayanamıyorum buna önerisi olan

ya eşim kilo vermedi . Kuzenım evlendı zayıf kendıne yakışan çöl hoşuma gitt bir arkadaş evlendı onun eşi de öyle . Benım eşim göbeği var sinir oluyorum valla görmek istemıyorum

Yokuspokus Yukarıda alıntıladım.Konu sahibi sağlıktan değil, görünüşten bahsediyor. Sanıyorum ki gözünüzden kaçtı. Sizin düşünceniz güzel ama konu sahibi sizinle aynı fikirde olarak açmamış bu konuyu..

Çok çirkin şu yaptığınız. Başkalarının eşleriyle karşılaştırıp durmayın adamı yazık. Olduğu gibi sevemiyorsanız boşanın gidin.
Zaten mesele göbek değil adamın kendisini de sevmiyorsunuz ki.

Hayır görmedim eski konularını.
Eh sevmiyorsa ne denebilir... Geçmiş olsun diyeyim bari.
Eski konularina bakarsaniz gorursunuz, cok pisman evlendigi icin. Surekli 27 yasimda evlendim, cok genc evlendim diyor. Konu sahibine gore 30unu beklese, yuksek lisans yapsa daha iyi olacakmis. Ama nedense bosanmaya da yanasmiyor.

+1 Konu sahibi kocam beni begenmiyor, baska kadinlarla karsilastiriyor diye konu acsa adami yerden yere vururduk.

+1 Konu sahibi kocam beni begenmiyor, baska kadinlarla karsilastiriyor diye konu acsa adami yerden yere vururduk.
Eşimin kalkıp erkekler kulübü diye bir forumda böyle şeyler yazdığını düşündüm bir an çok kötü hissettim. En önemlisi de karşılaştırma yapılması.
Üstelik adam obez de değil anladığım kadarıyla. Öyle olsa mesele sadece göbek olmazdı malum.

Milyon defa yazdim, konu sahibi esini hic sevmiyor. Sevse gobegini bile umursamazdi belki ama sevmedigi icin o bile gozunde buyuyor.

Kilosuyla savasan bir bayan olarak ayni seyi dusundum ve icim yandi.

Eski konulara bir göz attım da, eşi o göbeği eritse de aralarındaki buzlar erimez.
Adam ne yapsa konu sahibinin gözüne batıyor, doğru, sevgi yok.

Eski konulara bir göz attım da, eşi o göbeği eritse de aralarındaki buzlar erimez.
Adam ne yapsa konu sahibinin gözüne batıyor, doğru, sevgi yok.
Gorucu usulu evlenmislerdi sanirim ama ortada bir sevgi var miydi en basindan onu bilmiyorum.

Kilosuyla savasan bir bayan olarak ayni seyi dusundum ve icim yandi.
Aynen ben de çok fazla olmasam da göbeğim var yani biraz. Kocam benim için arkadaşımın karısı ne güzel incecik keşke ben de onu evlenmeden zayıflatsaydım diye düşünse... Gerçi evlendiğimde çok zayıftım evlenince aldım iyice suçluyum.

Konu sahibi gece gece bunalima soktu bizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…