• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
..............................................
GÜNCELLEME
Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.sorduğumda da ben kimseyi engellemeyi sevmem diyor.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.

Son düzenleme:
Şimdi.sen buraya yazmaya basla düşüncelerini ama sakın arama sakin !
beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın beni :( lütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum :(

İstersen araa ama ararsan ne olacak biliyor musun
Ya bu bana kul köle zaten çantada keklik bir de bana muhtaç, aciz. Ben bunu mutlu etmek, memnun etmek zorunda değilim nasılsa kapıdan kovsam bacadan giriyor bir de nasılsa cepte ohh başka dalgalara da kapılırım onu da affeder diyecek.

İkinci senaryo
Aramayacaksın. Daha önce doz aşımı verdiğin ilgiyi avantaja çevirip, ilgini bıçak gibi keseceksin. Noldu lan bu kıza? Hani beni seviyodu ölüyodu aşkımdan? Naptı acaba başka biri mi var? Arkadaşları mı çeldi aklını, birini mi buldular ona, bensiz çok mu mutlu? İnsan hiç mi merak etmez? sorularıyla başbaşa bırakacaksın onu. Bir de bu süreçte kendine bakacak gezip tozacaksın görüp haberini alacak kudurdukça kuduracak. Bak o zaman ne oluyor. Tüm bunlar ona şu mesajı vermiş olacak ;
Benim için hint kumaşı değilsin
Mutlu etmeyeceksen tükkanın önünü kapama
Bundan sonra eşşşşşek gibi kaybetmekten kork beni

Sevgilerimle

Bu kadar hakaretinden sonra aramak kendini daha fazla küçük duruma düşürüp karşıdakini iyice sogutmaktan başka hiçbir şeye yaramaz emin ol..

İstersen araa ama ararsan ne olacak biliyor musun
Ya bu bana kul köle zaten çantada keklik bir de bana muhtaç, aciz. Ben bunu mutlu etmek, memnun etmek zorunda değilim nasılsa kapıdan kovsam bacadan giriyor bir de nasılsa cepte ohh başka dalgalara da kapılırım onu da affeder diyecek.

İkinci senaryo
Aramayacaksın. Daha önce doz aşımı verdiğin ilgiyi avantaja çevirip, ilgini bıçak gibi keseceksin. Noldu lan bu kıza? Hani beni seviyodu ölüyodu aşkımdan? Naptı acaba başka biri mi var? Arkadaşları mı çeldi aklını, birini mi buldular ona, bensiz çok mu mutlu? İnsan hiç mi merak etmez? sorularıyla başbaşa bırakacaksın onu. Bir de bu süreçte kendine bakacak gezip tozacaksın görüp haberini alacak kudurdukça kuduracak. Bak o zaman ne oluyor. Tüm bunlar ona şu mesajı vermiş olacak ;
Benim için hint kumaşı değilsin
Mutlu etmeyeceksen tükkanın önünü kapama
Bundan sonra eşşşşşek gibi kaybetmekten kork beni

Sevgilerimle
yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni :(

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
ilk sen onu ararsan eski sevgilisi aramış olacak ancak ilk o seni ararsa unutamadığı kızı aramış olacak unutma

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni :KK43:
Sakın bunları yazma tovbee estağfirullah çekesim geldi. Hiçbi insana yazılmaz bunlar.

Böyle dersen bırakacağı yoksa da bırakır.
öyle diye diye bıraktırdım zaten
ben seni çok seviyorum bak benim kadare sevenini bulmazsın pişman olursun yapma mahvetme biiz yazık değil mi karşına çıkacak insan benden daha mı iyi olacak

Back
X