• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni :KK43:

Sen kendine bu hayatı layık görüyosan o neden senin için çabalasınki? Hadi tekrar birleştiniz diyelim, ömrünü ona kul köle ve mutsuz olarak mı geçireceksin?
Şimdi işin ciddiyetinin farkında değilsin, evlendiniz diyelim burda açacağın konuları tahmin etmesi hiç zor değil.
Kocam bana değer vermiyor
Kocam beni aldatıyor
Kocam beni evden kovdu
Kocam benimle ilgilenmiyor
Kocam beni sürekli azarlıyor, bir tatlı söz söylemiyor
.
.
.
.
Karar senin

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni :KK43:
Hee anan da seni eloğluna paspas olasın diye doğurdu zaten dimi:işsiz:
Ay lütfen ya, ondaki alet edevat başka erkekte de var yani nesinden vazgeçemiyorsun? Aşk değil sendeki takıntı.

Bak arkadaşım Yasin kaç bilemem ama aynı şeyi bende yaşadım 6yil önce lakin asla aramadim numarasını silup attım ezberde olmayınca da arayamadim istediğim halde.meger başka biriyle nisan yapmış ve böyle beni kaç ay oyalamis bırak seni istemeyen sende isteme .değmez.simdi evliyim ve kocam bana asik Allah tan hayirlusini işte zaten böyle bir ilişki sonu iyiye gitmez bu bahsettiğim kişi evli ve bir kaç ay önce beni aradı evli çocuklu olduğu halde ve bende evli çocuklu yum aşağılık herif 6yil sonra huzurunu bozmaya gelmiş neymiş karısını sevmiyor ve beni unutmamış hiç bisey demedim ve tlf u kocam a verdim saydı sayistirdi gidiş o gidiş ti canı cehenneme

öyle diye diye bıraktırdım zaten
ben seni çok seviyorum bak benim kadare sevenini bulmazsın pişman olursun yapma mahvetme biiz yazık değil mi karşına çıkacak insan benden daha mı iyi olacak
Canm yanlış anlama ama hiç te iyi şeyler düşünmez senin için. Ruh halin çok iyi değil şu an.Oyüzden daha fazla hatalara sürükleme kendini.Seni istemiyorsa canı cehenneme boşver.Karşına çok daha iyileri çıkacaktır emin ol.Sadece biraz zaman gerekiyor,zamanla unutacaksin ama sakın sakin arama..

Böyle yazanları okuyunca ben hiç aşık olmamisim diyorum..bu saplantı bence de yardım alması gerek
Katılıyorum. Bağımlılık gibi olmuş çimende. Farkına varmasını çok isterim. Kendimi bi köşeye koydum onun için üzülüyorum şu an. Keşke kendine gelse artık mutlu olsa

konuyu tam bilmesem de ayrılan taraf sanırım sevgiliniz.eğer durum böyleyse sizde biraz gururlu davranın aramayın sormayın.hatta basın engeli gitsin.kafanızı başka şeylerle dağıtmaya çalışın.sonra zaten alışacaksınız bu duruma.bu arada o yukarıda kurduğunuz cümleleri de lütfen ama lütfen ilerde başka bir sevgiliniz olursa bile kurmayın :-)

Bende eşimden ayrıldım . Neredeyse 3 ay oldu. resmi boşanma olmadı. Ne olduysa dün geceden beri kendimi berbat hissediyorum. O hiç yazıp aramıyor sormuyor hatalı olmasına rağmen. Dün instagramda birini takip ettiğini gördüm ve o andan itibaren bittim resmen.
Aramamam ve yazmamam lazım. Engel olmam lazım kendime. Unutmam ve umursamam lazım.

Nasıl olacak, insanlar bu süreçleri masıl atlatıyor bilmiyorum. 15 aylıkta bir oğlum var :(

Perişanım resmen.

Back
X