- Konu Sahibi cimenyesili1
Elini kolunu mu baglayalım ? Ararsın sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmüş kadıncağız.Kızlar yazmayın şuna ya her dakka konu açıyor hepside aynı adam istemiyor işte
Bacım konularına bir bak 36 yaşında koca kadın adam istemiyor daha ne desin yahu resmen taciz artık buÜzülmüş kadıncağız.
böle yaptığı için istemiyor.Bacım konularına bir bak 36 yaşında koca kadın adam istemiyor daha ne desin yahu resmen taciz artık bubu durumu bir erkek yapsaydı ne derdiniz
36 mı yok artık..Bacım konularına bir bak 36 yaşında koca kadın adam istemiyor daha ne desin yahu resmen taciz artık bubu durumu bir erkek yapsaydı ne derdiniz
Bende ilk öğrendiğimde şok olmuştum36 mı yok artık..
Bende öyle düşündüm şaşırdım gerçekten,Bende ilk öğrendiğimde şok olmuştumsanarsın 15 16 böyle 2 saatte bir konu açmak serbest heralde
![]()
Kadın
Bu saaten sonra bir daha sevemiceğini düşündüğü için böyle sanırım. Ya bilmiyorum isterse arasın. Yalvarsın adam dahada soğur hayattında tamamen atar ablamızda zora alışır unutur gider herhalde ne bileyim. Köpeği olurum falan çok şey değil mi..
gayet net değil mi sence durum?![]()
Sanırım yeni ayrılmışlar takıntılık boyutunca suan geçer herhalde bir haftaya ne bileyim. 36 yaşında böle şeyler tuhafıma kaçtı şimdi. 20li yaşlar sandıydım..dibe vurmak iyidir demişsiniz de bu kadın dibe vura vura magma tabakasına varmak üzere. bu 36 yaşındaki ablanın eski konularına lütfen göz gezdiriniz
Bir hafta mıSanırım yeni ayrılmışlar takıntılık boyutunca suan geçer herhalde bir haftaya ne bileyim. 36 yaşında böle şeyler tuhafıma kaçtı şimdi. 20li yaşlar sandıydım..
Bir hafta mıağustostan beri düzenli konu açıyor hep aynı terane
birde şöyle de bir huyu var konu açıyor 2 yazıyor bakıyor pek destek yok doğal olarak hop yeni konu
![]()