• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

Kusura bakma ama 36 yaşındaymışsın sen, görünce şok oldum Biraz yaşının insanı ol, bu ne böyle ergen gibi. İstemiyorsa istemiyordur ve gururlu, olgun bir kadın gibi davranmazsan elbette istemez. Çok takıntılı olduğun için şizofren olmadığını kanıtlamanı istemişti senden değil mi? Ardarda açtığın son konulara bakıyorum da çok haksız değil.

Kadın
Bu saaten sonra bir daha sevemiceğini düşündüğü için böyle sanırım. Ya bilmiyorum isterse arasın. Yalvarsın adam dahada soğur hayattında tamamen atar ablamızda zora alışır unutur gider herhalde ne bileyim. Köpeği olurum falan çok şey değil mi..

Kadın
Bu saaten sonra bir daha sevemiceğini düşündüğü için böyle sanırım. Ya bilmiyorum isterse arasın. Yalvarsın adam dahada soğur hayattında tamamen atar ablamızda zora alışır unutur gider herhalde ne bileyim. Köpeği olurum falan çok şey değil mi..

dibe vurmak iyidir demişsiniz de bu kadın dibe vura vura magma tabakasına varmak üzere. bu 36 yaşındaki ablanın eski konularına lütfen göz gezdiriniz

dibe vurmak iyidir demişsiniz de bu kadın dibe vura vura magma tabakasına varmak üzere. bu 36 yaşındaki ablanın eski konularına lütfen göz gezdiriniz
Sanırım yeni ayrılmışlar takıntılık boyutunca suan geçer herhalde bir haftaya ne bileyim. 36 yaşında böle şeyler tuhafıma kaçtı şimdi. 20li yaşlar sandıydım..

Sanırım yeni ayrılmışlar takıntılık boyutunca suan geçer herhalde bir haftaya ne bileyim. 36 yaşında böle şeyler tuhafıma kaçtı şimdi. 20li yaşlar sandıydım..
Bir hafta mı :deli: ağustostan beri düzenli konu açıyor hep aynı terane :işsiz: birde şöyle de bir huyu var konu açıyor 2 yazıyor bakıyor pek destek yok doğal olarak hop yeni konu :KK14:

Gurursuzlugun dibine vurmak istiyorsan yaz. Kaçan kovalanir. Biraz da sen geri dur bakalım ne olacak. Sakın yazma sakinnnnn.

Back
X