• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni :KK43:
Şu mesajdan sonra aşktan soğudum be... Paspas nedir ya? Töbe estağfurullah.. Töbe töbe töbe... Erkekler sevmez böyle yapışık tipleri.. Kadınlar da sevmez tabi.. Ama erkek daha da bir irite olur.. Dünyadaki son erkek oymuş gibi davranırsanız haliyle böyle davrnır.. Az ağır olun.. Ama bence siz fazla kolaysınız.. Adam tamam dese onca aşağılamasına rağmen siz hemen boynuna sarılırısınız...

Ya ben üzüldüm aslında konulara teker teker bakınca. Allah allah inş yani geçer ne diim neden böle oldu acaba? 36 yılda kim bilir başka nasıl travmalar yaşandı.

Aman allah korusun ya suan tüm derdim tasam gitti, acım kalmadı. Konu sahibi ortalıkta yok. Kendine Zarar vermesn bu kafayla

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Arama sabret bak o nasi ariyo sadece sabir!! Ararsan kaybedersin ama aramazsan bi kac gun icinde noldu bu kiza diyip kendi arayacak!

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni :KK43:

Cimen abla 36 yasindasin ne bu boyle " kapinda kopek olurum " demeler.bu lafi nasil kndine yakistirabiliyosun

Ay kizim kendine gel hayret bisey
Kimki o bu kadar kul kole olmussun hicbir erkek için degmez. Sakin ha bu laflari soyleme ona.

Ya ben size çok üzülüyorum hakikaten. en başlarda kızıyordum ama artık yerini üzüntüye bıraktı. şu buluşmaya gideceğiniz zaman ne giysem konunuzdan hatırlıyorum,o zamanlar yaşınıza bakmamıştım baya ergen falan sanmıştım kusura bakmayın da hani o tutumlarınızdan falan. 36 yaşındasınız,çalışıyorsunuz bir işiniz var yani nedir bu haller gerçekten.Bence acilen silkelenin,siz kendinize değer vermediğiniz sürece kimse size değer vermeyecek.Hiçbir kadın bu kadar dipte olmamalı.

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Ara demedigi birşey kalmış onu da desin belki o zaman vazgeçersin aramaktan ama pek sanmıyorum

beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın beni :KK43: lütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum :KK43:
Ay çok rica edicem arama, aramadın dimi? İnşallah aramamissindir.:işsiz:

Kusura bakma ama biri beni arayıp bunları söylese ben de aşkından ölsem de evlenmem onunla. "illa o küfürü duyucam bana ne bana ne:KK12:" diye hırs yaptıysan orasını bilmem.

Böyle olunca da merak ettim, sahi ne oldu da ölsem de evlenmem dedi bu adam ?

Bu tavrında çok istikrarlı davran,hiçbir sosyal medyada vs bir şey paylaşma,göndermeli bir şeyler yapma. bildiğin yok ol,kaybol. ama engelleme de. o zaman arayacak. (ama umarım cevap vermezsin de azıcık kendi gururunu okşarsın)
Kesinlikle oyle yapacam canim asla aramicam sosyal medyam zaten yok saeece watsapp engellemedim oradan da bunlari yapmakta devam edince kesin arar mi dersin

Kesinlikle oyle yapacam canim asla aramicam sosyal medyam zaten yok saeece watsapp engellemedim oradan da bunlari yapmakta devam edince kesin arar mi dersin
Engelleme,ama telefonunu sil adamın. ve sildiğin belli olsun mesela son görülmesini sadece kişilerim yap,diğerlerini herkese açık gibi. durumunu vs değiştirme. sonra da en az 1 ay sabret bu vaziyette

Back
X