• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

Sana kendini değersiz hissettirenlerin yanında durma tavsiyem ve kimseye haddinden fazla değer verme iradeni kullan sabırlı ol kimse vazgeçilmez değil tek erkekte o değil

Geçmiş konularına baktım
Sanırım o adamdan çocuk aldırmışsın 33 yaşındasın adam 38
Yolda elini tutmuyor ama Seninle özel şeyler yasıyor
Seni seviyorum demiyor on saniyesini bile ayırmıyor
Ve ne hikmetse sen bozdun bu ilişkiyi
Suçluluk psikolojisine girmeni sağlıyor resmen

Sana arama diyorum ama sen ararsın
En küçük hareketinde tekrar koşarsın ama evlenip yuva kurmak çocuk sahibi olmak bunları tatmak istemez misin

Gururla bu benim karım diye elinden tutmasını istemez misin

Bu kişi doğru kişi değil
Kendine gel yapma bunu artık

Fiziğin güzelmiş mesela ama fiziğini Bile beğenmemiş

Giyimini beğenmemiş
Seni aramıyor gün içinde

Elli kez aramışsın ve kan kusmussun bu kadar acı günah değil mi sana

Hala onun sevgiyi hak eden doğru adam olduğunu düşünüyorsun
Şen'de sevgiye hak ediyorsun ama bu gözyaşı fazla değil mi

Kendini frenle artık
Son çare son umut değil o yaşın genç çıkar birileri

Adam sana kursa git sosyalleş biri çıkar bir arkadaş bulursun düşersin peşimdene getirmiş

Sana şizofren demiş ki değilsin ama dr a git rahatlayacaksın

İşi stresli diye hep onun yükünü alacakmıssın bu ne sacmalık
Sizin veya herkesin işi stresli kimse kimseye kan kusturmuyor ama

Ve bundan sonraki hayatına girecek kişiye beni bırakma deme .. kimse iki gün sonra bırakılmak icin bir ilişkiye başlamıyor
Ve herkes ayrılınca üzülüyor e insanız duygularımız var ama beni bırakma bırakma dedikçe itersin

Kapında kopek olurum ne demek yapma etme bunu kendine

Kaldi ki 38 yaşında bir adam evlilik düşünmediğini söylemiş o bebeği aldırmış sana bunları yaşatmış hala bu bekleyiş neden

Git yuvanı kuracak birini bul
Verdiğin değeri alacağın bir adam girsin hayatına

Bir sonraki konun bu adam olmasın artık

Cidden sana çok üzüldüm
Bizlerde ayrılıyoruz barışıyoruz
Yeri geliyor ağlıyoruz
Bir umut bekliyoruz ama elli kere bir erkeği aramıyoruz

Hele hele beni aramayan sormayan
Beni beğenmediğini söyleyen Bana zaman ayırmayan adamla asla olmam

Zaten evlilik babalık duygusunu tatmak istese böyle olmazdı

Silkelen kendine gel artık
Arama ve asla barışma

Adam tayinci yakında gidecek o şehirden o zaman ne yapacaksın ..

Allah'ım şu kızın konularını gördükçe aynı kendisine benzeyen mahkemelik olduğum uni. arkadaşım geliyor aklıma.

Aynı senin gibiydi takmisti kafayı bana.
Ne mi yaptım ?
Savcılıga verdim.
Çok gurursuzdu.
Ağzıma geleni sayıyordum laftan anlamıyordu.
Evli olduğumu bile bile seni benden başka kimse çok sevmiyor diyordu, manyak herif.

Şizofrendi bana göre hatta az bile kalır.

Sana şu kadarını diyeyim. Bana bir gün "kendimi öldürmeye" gidiyorum dediğinde kafana iyi sık yaşama şansın sıfıra insin dediğimi biliyorum, o derece hayattan soguttu beni adi herif.

Dönmez size ben diyeyim.
Nefret ettirmiş, hatta kan kusturmussunuz.

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Şu kaba saba odun adamların kadınları bu kadar çekmesiiiii :/ Aksiyon istiyoruz galiba. Beni kabul etmesin, beni istemesin, bana küfür etsinn :/ Genel anlamda söylüyorum.
Siz duymak istediğiniz şeyi zaten yazmışsınız. Bunların sizi etkileyeceğini sanmıyorum. Ama şu kadarını söyleyeyim, aradıkça o adam için basitleşeceksiniz. Çok küçültecek sizi.

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ama sakınn bunu kendine yapma. Bende çok sevdim hayatımda ilk kez sevmiştim televizyonda görüp aşık oldum nerden bileyim normal hayattta karşıma çıkacağını korumaydı ve 7 ay sonra karşılaştık bayılmışım. Velhasılkelam 3 yıl birlikte olduk ama sonu olmayacağı için ayrıldık. Neler yaptım dönmedi. Sonrasında yeter dedim vazgeçtim ve kendisi 4 ay sonra peşime düştü. Oturduğum evden taşınmıştım komşulara yalvarır olmuş beni bulmak için nafile aileme yalvardı nafile çok dualar etmiştim evlenelim diye şimdide çok şükür olmadı diye dua ediyorum 2 aylık evliyim. Beni çok seven düşünen bi kocam var rabbime şükrediyorum. Diyeceğim o ki yaşadıklarımı göz önünde bulundur. Vazgeçtiğin an onun savaşı başlıyor zaten şakın kendine bu eziyeti yapma gururunu düşün. Ben çok pişmanım keşke koşmasaydım peşinden. Rabbim ne derse o olur biraz gururlu ol. Ve allahtan başka kimseye yalvarma ! Umarım bu saplantından kurtulursun allah yardımcı oldun..

arama sakin boyle seyler soyleyen bi adam aranmaz kendini ye istersen sakin arama sonra bu kiz keklik bak okadar sey yaptim gitmedi der

Aşk değil bu takıntı kızlar sakın aramayın o kişi size oyuncak gibi davranıp sizi kullanır sakın sizi hakaretlerle ezer unutmayin ki kimse vazgeçilmezdir daha iyisi vardır kendinize saygı duyun biraz lütfen.

Ay yok artık köpeğin olayım falan.. tövbeler olsun.. bence siz bu yüzden kaybediyosunuz. Az dik durun değerinizi önce kendiniz bilin.

40 yıllık kocaya bile böyle yalvarılmaz..

Ay çok sinirlendim yazdıkça aklına başına al be :KK67: diyesim geldi

Bende eşimden ayrıldım . Neredeyse 3 ay oldu. resmi boşanma olmadı. Ne olduysa dün geceden beri kendimi berbat hissediyorum. O hiç yazıp aramıyor sormuyor hatalı olmasına rağmen. Dün instagramda birini takip ettiğini gördüm ve o andan itibaren bittim resmen.
Aramamam ve yazmamam lazım. Engel olmam lazım kendime. Unutmam ve umursamam lazım.

Nasıl olacak, insanlar bu süreçleri masıl atlatıyor bilmiyorum. 15 aylıkta bir oğlum var :KK43:

Perişanım resmen.
seni aramiyor hadi oğlunu da mı özlemiyor ? nasıl olur ya

Ilerde bin kere üzülüp kahrolmaktansa şimdiden biraz üzülüp aglarsiniz ama okuyacaksınız.neleri unutmuyoruz ki. Ha bu arada sakin aramayin

gurur be arkadasim yokmu kalmadi mi boyle biri aranirmi arasa bile acma! yazik sana ararsan hep onune getirecek tir koz verme eline askindan ölsende ARAMA...

Barışsan ne olacak böyle adamla onu düşün
Hep yalvar yakar elde tutacaksın nereye kadar

Bebeği aldırtmazdı zaten seni istese

Sakınnnn sakınnn artık

Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.

Arkadaşlar hemen hepiniz benim saplantılı bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsunuz farkındayım ama eklemediğim detaylar vardı izninizle onları yazıyorum
bu adamla son buluştuğumuzda çantasında benim resmim ve onunla ilk buluşmaya giderkenki otobüs içinde alalade bir peçeteye yazdığım not duruyordu ve yine son görüşmemizde bana bir saksı gül aldı ve en önemlisi beni telefondan ENGELLEMİYOR.bu kadar istemese beni rahatsız olsa neden böyle yapsın? şimdi yorumlarını merak ediyorum.

sürekli bu noktaları birleştirip peşine düşüyorsanzevk alıyordur. düşünseene habire peşinde gelen ve habire köpek çektiğin biri.. ve vazgeçmiyor. egoist işte daha nasıl anlatsın durumu...

ENGELLEMİYOR çünkü sen onun EGOSUNU TATMİN EDİYORSUN. Canı isteyince sana ulaşacak birlikte olacak iki gülecek sonra yallah diyecek. Nasılsa sen hep ordasın bıraktığı yerde duruyorsun vazo gibi. Bu yüzden sen onu engelle hatta hattını değiştir bu heriften bi cacık olmaz. Ve yine söylüyorum, onu erkek yapan donanım başkalarında da var hatta fazlasıyla. Onda olmayan şeyler bile başkasında var, karakter gibi zeka gibi.

En son bulusmanizdan sonra fikri degisti demek ki.

Adi ustunde en son bulusma.

Bitmis gitmis .
Adam seni is te mi yorrrr..

Ne gurursuz kizsin ya.....

Ne istediğini bilen bir adam olsa hiç uğraşmaz engeller ,o son görüşmeye de gelmez ,teselli de etmez ,aldığın bişeyini de saklamaz. Karşı taraf evet EGO'sunu tatmin ediyor ama şu gerçeği gözardı edemeyiz bu adam Ne istediğini bilen bir adam da değil,dengesiz böyle iki arada derede , sıkıntılı , cebimde dursun da diyor bir yandan git diyor bir yandan görüşmeye geliyor, yani karaktersiz.
Yarın öbürgün böyleleri pişman olup geldiğinde döndüğünde "e seni sevmesem o zaman görüşmezdim seninle " de diyecek kadar dengesiz ..Çimen ne kadar peşinde koşulan olursan o kadar değerin artacak unutma..bu bir günle iki günle bir haftayla olacak iş değil, odun değil ki yontup kendine göre şekil veresin. Karşındaki bir insan fikrinin değişmesi zaman alıyor böylelerinin.. zaman zaman ...ha dilerim ki o geldiğinde sen elinin tersiyle itersin hemde onun sözleriyle;) hadi hadi uğraşamam senle diyip ..amin

Back
X