- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz kızımı vermezler ne demek.Mrb arkadaşlar bu ilk konum, keşke böyle tatsız bir mesele ile başlamasaydım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Görücü usulü evlilik bizimkisi. Biraz olaylı tatsız bir evlilik oldu. Sonrasında boşanmaya karar verdim ama hamile oldugumu öğrendim. Allahın bir işareti heralde dedim ve çocuğum için tekrar barıştım. Şuan 2 aylık kızım var. Eşimi seviyorum, kaynanamgil üst katımda oturuyo. İstemiyorum onlarla dibdibe olmayı ama yavrum için katlanıyorum. Eşim çok çabuk gaza geliyo, en ufak bişey de ananın evine git diyo. Artık dayanamıyorum, bugun yine tartıştık bana fiziksel şiddetle ilgili tehditde bulundu. Sana yapmadığım Şey kalmaz dedi artık yıprandım yemin ediyorum ya dayanma gücüm kalmadı. Boşansam kızımı vermezler. Napıcam ben böyle de yürümüyo bir akıl verin lütfen
Çünkü kocan olacak pislik ailen duyarsa kendisinin ağzına edeceklerimi biliyor da ondan yemiyor.Hayır çünkü eşim aileme bişey söylememi istemiyo
Çünkü kocan olacak pislik ailen duyarsa kendisinin ağzına edeceklerimi biliyor da ondan yemiyor.
Ailenle görüşmüyor musun?
Kaçtın mı ?
Onu anladım zaten.Görücü usulü evlendik
Görüşüyorum ama ailemde çok halden anlayacak bir aile sayılmaz. Sabret der hep ben zaten pek yanaşmamıştım bu evliliğe ama oldu artıkOnu anladım zaten.
Sorunlu evlilik oldu diyorsun.
Ailenle görüşmüyor musun?
Git dediğinde gittin mi hic aileneGenelde Anne ve babası hakkında oluyo tartışmalar. Ben 9 ay boyunca bir kez olsun hiç biri ile görüşmedim çünkü öyle anlaşmıştık. Bir daha yüz yüze gelmicektik. Ama doğumdan sonra torunları oldu tabi her gün Bizde ler buna lafım yok ama babası bana ağalık taslıyo annesi kuma gibi yaklaşıyo bide tek oğulları olunca tabi.. Eşimde şımarık yetişmiş en ufak bişey de bana köpürüyo. Anneme babama yakın ol diyo 9 aydan fazladır görüşmemişim şimdi gidip de boyunlarına atlayamam ya, hem ben onlarla evlenmedim ki
Evet 3 aylık evliydik daha ve hamile oldugumu öğrenince tekrar barıştım aldırmak istemedimGit dediğinde gittin mi hic ailene
O mu istedi barışmak sen miEvet 3 aylık evliydik daha ve hamile oldugumu öğrenince tekrar barıştım aldırmak istemedim
Ama henüz 2 aylık kızım var ona günahbiliyo onu bırakamıcamı bu yüzden böyle rahat
Ben mecbur kaldım oda boşanmaya pek sıcak bakmıyodu laf olmasın diyeO mu istedi barışmak sen mi
Sürekli ağlıyorum başım çatlıyoPsikolojik baskı altındasın ve gitgide soğuyorsun evlilikten değil mi ? Eşin gerçekten çok kaba biri eğer anlattığı. Gibiyse ...
Ayrılırsam çocuğumu bana vermezler diye korkma sakın çünkü öyle bir dünya yok
Yerinde olsam gider annemin kapisinda yatardim. Sokaga atacak degil ya. Kocami da abartarak anlatirdim aglar sizlardim. Bebegine sagligi yerindeyse annen bakar sen de çalışırsın gul gibi mutlu huzurlu gecinip gidersiniz.Ben mecbur kaldım oda boşanmaya pek sıcak bakmıyodu laf olmasın diye
+1Yerinde olsam gider annemin kapisinda yatardim. Sokaga atacak degil ya. Kocami da abartarak anlatirdim aglar sizlardim. Bebegine sagligi yerindeyse annen bakar sen de çalışırsın gul gibi mutlu huzurlu gecinip gidersiniz.
Huzursuzluk var sende mutlu değilsin devamlı Kv nin gölgesini hissediyorsun ve mutlu değilsinSürekli ağlıyorum başım çatlıyo