canım uzak dur bunu baştan söyliğim.adam olan kişi en azından ona verdiğin değerden ötürü sana düzgün davranırdı.bence sana genede iyiliği dokunmuş.en azından seni kullanmamış.verirmiş sadakan varmış.
daha yolun başındasın sanırım cnaım koyver gitsin. popoşunu kaldırmaya gerek yok bunun gibilerin!!!
benim düştüğüm hataya sakın düşme!! şimdiden böyle diyorsa ileride daha da çok acıtacak canını o yüzden ne halin varsa gör de ! ve kabuguna çekil...
bak gör bir gün aklı basına gelecek
onsuz nasıl olurum falan diye de düşünme rabbim bir şekilde derdine derman oluyor!!!
Kalbi cok hasar gordu diye senin kalbine hasar vermeye hakki yok.
Bu bir bahane..
Sonuna kadar ilgi göster sonra bir anda yok ol, ilgisiz ol.
hiç bir şey yapma.kendinde söylemişsin çok yüzsüz diye.ban yiyecem ama adamın götü kalkmış.belki sende de iş inada bindi.hoşlanma değil.senden yaşça büyüğümdür.sana tavsiyem hiç bir şey yapma.onun yanında canın ne kadar yansada rol yapıp güçlü görünmeye çalış.böyle yapınca gerçekten güçleniyorsunda.o zaman sudan çıkmış balığa dönecektir.böyle davranarak yanına gelecek düzgün çocuklarıda engelliyorsun.bir ablan olarak söylüyorum.durumun ne olacağını. ağlıyacaksın zırlayacaksın.o gene aynı triplerde.mal herif.sonra çok düzgün biriyle çıkmaya başlayacaksın.bu seferde o kıskançlığından çatlayacak.sende ay ne kadar salak mışım (kusuruma bakma ama böyle diyeceksin) bunumu beğenmişim.gençlik başımda dumanmış hakikaten olacak.eminim özgüvenin fazladır.kalbinde kocamandır.yalnız bu gerzek almaz bunu.BU ARADA BAN YOLLUYACAKLAR BANA BU KÜFÜRLÜ KONUŞMALARIMDAN DOLAYI VE FORUMDAN ATILACAĞIM.KUSURUMA BAKMAYIN.SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE BAKIN.İNDİR ONUN BURNUNU AŞAĞIYA GÖREĞİM SENİ.
hiç bir şey yapma.kendinde söylemişsin çok yüzsüz diye.ban yiyecem ama adamın götü kalkmış.belki sende de iş inada bindi.hoşlanma değil.senden yaşça büyüğümdür.sana tavsiyem hiç bir şey yapma.onun yanında canın ne kadar yansada rol yapıp güçlü görünmeye çalış.böyle yapınca gerçekten güçleniyorsunda.o zaman sudan çıkmış balığa dönecektir.böyle davranarak yanına gelecek düzgün çocuklarıda engelliyorsun.bir ablan olarak söylüyorum.durumun ne olacağını. ağlıyacaksın zırlayacaksın.o gene aynı triplerde.mal herif.sonra çok düzgün biriyle çıkmaya başlayacaksın.bu seferde o kıskançlığından çatlayacak.sende ay ne kadar salak mışım (kusuruma bakma ama böyle diyeceksin) bunumu beğenmişim.gençlik başımda dumanmış hakikaten olacak.eminim özgüvenin fazladır.kalbinde kocamandır.yalnız bu gerzek almaz bunu.BU ARADA BAN YOLLUYACAKLAR BANA BU KÜFÜRLÜ KONUŞMALARIMDAN DOLAYI VE FORUMDAN ATILACAĞIM.KUSURUMA BAKMAYIN.SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE BAKIN.İNDİR ONUN BURNUNU AŞAĞIYA GÖREĞİM SENİ.
cnm sana demis ask adami degilim diye daha neye dayanamiyorsun? senin icin o kisiyi unutman böylece daha kolay olmali bence. sana deger vermeyen istedigi zaman seni ariyan biriyle nasil bir birliktelik düsünebilirsin?? unut gitsin. sana layik degil o kisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?