sabır sabır başka çaren yok
okulu bitir iş bul başka eve taşın..
tabi bırakırlarsa...
Çok üzüldüm durumunuza , kısmen benzer sorunlarımız da olduğunu söyleyebilirim.
Ama ben artık 7 aylık evliyim ve çok şükür ki artık çok mutluyum.
Birini bulun vs gibi birşey demiyorum yanlış anlamayın
Ben zaten olaylar esnasında nişanlıydım ve sevdiğim biri ile evliyim elhamdülillah
Zira ayrı eve çıkmak zor olduğu gibi durumu kurtarmak içinde evlenilmez , yağmurdan kaçıp doluya tutulmak ta mümkün sonuçta
Biraz sabredip önce okulunuz bitirmeyi ve ekonomik özgürlüğünüzü aldıktan sonra yeni kararlar almayı deneyin bence, henüz sabretmekten başka çareniz yok gibi.
Kimbilir belki de hem sever hem sevilir evlenirsiniz, ilerde mutluluk dolu bi yuvanız olduğunda ailenizi bile affeder arada ziyaretlerine gitmeyi kendiniz istersiniz
canım seni çok iyi anlıyorum gerçekden zor bir durum ama annenin senin bu kadar üzüldüğünü bildiğini zannetmiyorum ayrı ewe çıkmak zor nıye dersen ayrı bir bütçe ister zaman falan ister okulun evine yakınmış onu düşünmek yerine aktivite bulup öyle zaman geçir evde de odanda zaman geçirebilecegin şeyler yap ark edin sen annene karsı tavır yaparsan seni dinlemek için gelecektir yanına o zama nkonuşursun sıkma canını canım
Sizin için en sağlıklısı ayrı eve çıkmak olur aslında
Bi şekilde bunu başarabilseniz
Hem ailenizde yokluğunuzda hatalarını farkeder belki
ben cede en dogrusu bu olur
seni en iyi anlayan benim arkadaşım,bende yeter artık diye bir konu açmıştım ve bende çok şey yaşadım,halada yaşıyorum...o kadar zoruna gidiyor ki bazı şeyler,bir laf bile söylesen başına kakıyorlar.bende evde odadan çıkmam..onlar içerde ben odada..aileler artık duysunlar ya duysunlar baskı ile hiçbirşey olmuyor,istedikleri çocuklarının evden kaçıp başlarına daha kötü şeyler getirmeleri mi?? anlayamıyorum onları,istedikleri onlardan kurtulup kocaya kaçmak mı? aslında böyle yaparak bizi ateşe atıyorlar farkında değiller...aileler ilgilenin lütfen ilgilenin,biz ailelerimizden şevkat bekliyoruz,güven bekliyoruz,anlayış bekliyoruz..çocuklarınızın üzerine gitmeyin..onları aile içinde yalnız bırakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?