DAYANAMIYORUM

Allah yardımcınız olsun.
Şuan tek diyebileceğim şey lütfen çocuk yapmayın.

Ailenin yanında otursaydın , kendi maaşın da varmış, keyfine bakardın ne güzel yaşardın. Başına dert almışsın bu adamla evlenip. İşten çıkabilir ama 6 aydır aramaması çok büyük tembellik ve sorumsuzluk. Baştan ne olduğu belli olmuş, bence boşan hazır çocuk da yokken

Merhaba arkadaşlar!
Yaklaşık 7 ay önce ailemin onayı olmayan birisiyle evlendim tabi evlenene kadar çok ciddi olumsuz süreçler geçirdik ailelerden dolayı sözde çok büyük sevdiğimiz için vaz geçmedik birbirimizden evlenmeden çok kısa bir süre önce anneme çok ağır ithamlarda bulundu gerek eşim gerek kayınvalidem biraz cahillik biraz da sevgiden annemi ezip eşime kaçtım 1 ay imam nikahlı aynı evde kayınvalidemin yanında yaşadık bu sürede evlendim derken meğer 2 koca sahibi olduğumu farkettim eşimden çok kayınvalidemin baskısı vardı üzerimde ağır laflar istenmeyen gelin muamelesi oysa nişanlılık döneminde çok severdi beni en azından ben öyle biliyordum Birgün dayanamadım baskılarına laflarina 23 yıldır görüşmediğim babamı aradım gel beni burdan al diye babam bizi annemle barıştırdı topladım eşyalarımı annemin yanına döndüm bir kaç ay sonra eşim ağlaya ağlaya aradı beni yapamıyorum sensiz nefes alamıyorum diye inandım barıştım tekrar ailemle konuştum tekrar kaçıp gitmiyim diye gönülsüz de olsa onay verdiler ev tuttuk eşyaları aldık düğün dernek evlendik evlendikten kısa bir süre sonra eşim işten ayrıldı ev kira faturalar ayrı yeme içme ayrı dert bu süreç içerisinde eşim annesinin ağzının içine baktı hep annesi ne dese o oldu evde pişirecegim yemeğe bile kayınvalidem karar verdi sustum sabrettim ama artık dayanamıyorum eşim iş arayışına girmiyor 6 aydır evde yatıyor birde yetmezmiş gibi sürekli tartışma çıkartıyor öyle boyutta ki gözünün üstünde kaş var diye tartışıyor benimle ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen akıl verin bana daha anlatamadığım çok şey var...
bir kere kurtulmuşsun.
niye kalktın tekrar döndün o adama.
bile bile lades olmuş.
yapacağın şey ortada.
ayrılacaksın

dayanılacak gibi de değil. bir eğitimcinin bu kadar cahil kalması üzdü beni açıkçası.
bakın bilinçsiz hareket ediyorsunuz. baştan sona sorunlu her şey. ailen istemiyor kaçıyorsun. kaçıp nikah bile yapmadan , dini nikahla tamam oldu bu iş diyorsun. belki dini nikahın bile yanlıştır, olmamıştır. zira ülkemizde resmi nikah olmadan dini nikah yasak.
sonra bu beladan kurtarıyor ailen seni ama sen akıllanmadan tekrar gidiyorsun. artık bunlara hata denmez başka bir şey denir. neyse bunun üzerine bir de hamile kalman olabilir maalesef o potansiyeldesin. ama YAPMA lütfen. bir masumun günahına girme. daha 24 yaşındasın hayatını kur adım adım. bir adam bu yaşına kadar böyle geldiyse n'aparsan yap düzeltemezsin. ömrünü heba ettiğinle kalırsın.

eğitimci bir insanın nasıl bu kadar mantıksız olabildiğine inanmıyorum.
boşan..

23 yaşındasın ve 23 yıldır görmediğin baban var sonrasında barıştın öylemi? Benmi yanlış anladım?

Neyse bunu geçelim. Köprüden geçene kadar ayıya dayı derlermiş siz bu muameleyi görmüşsünüz. Boşanın diyip kestirip atamam ama keşke ailenizi ezipte gitmeseydiniz o adamla.

Allah yardımcın olsun

24 yaşındayım ben 1 yaşındayken anne babam ayrılmış ve 23 sene karşılaşmalar ve onun yaklaşmaya çalıştığı dönemler hariç hiç görüşmedim keza simasını dahi resimler olmasa 15 yaşına kadar bilmiyordum evet kesinlikle muamele tam olarak söylediğiniz gibi

24 yaşında eğitimci bir bayan nasıl 1 ay imam nikahlı yaşayabilir üstelik ayrı evde bile değil ?? Eğitimli cahil böyle olur. Hak etmişsiniz !!! Terkedip gidin annenizin evine, eğitimci bir bayan gibi yaşayın.

24 yaşında eğitimcisiniz bu cahillik niye ? Yaşınız daha çok genç neyin kahrını çekiyosun böyle aşk da sevgi de olmaz. Boşan ve ailenin rızası olmadan sakın bişey yapma artık.

Aile onaylamıyorsa emin olun bir bildikleri vardır, gözlemlediğim kadarıyla onaylanmayan evlilikler boşanma ile neticeleniyor ve aile haklı çıkıyor.

Eğitimci olarak çalışmıyor olman çocuklarımız için büyük şans...

Kızım sen saf mısın? Bak kocan nasıl anasının ağzının içine bakıyor... aç gözünü kurtar kendini. Bir de hamile kalma lütfen...

Back
X