Dayanamıyorumm lütfen kızlar yanımda olun

bu arada aılesı benı cok seven insanlar ve cok iyilerdir.onlarda benm aılemde kac gundur üzgünler ama sözlum kabul etmıyor.güvenemiyorumda deli gibi seviyorum üçgündür bu olay yuzunden ılaclar kullanmaya basladım.kızlar ınanırmısınız artık her gözumu kapadıgımda o resımelr aklıma gelıyor o begenmesi.artık facebooka gırıpte bır kzın profiline bakmaya korkuyorum zaten girsemde miğdem bulanıyor gercek anlamda:(((.ayrıca bugun aradı konustuk hani ben baktım o kızın resmı begenılmemiş diyor onu demesi üzerine birdaha baktım begenmekten vazgecmiş.kendi gözlermle gördüm bide beni kandrıyor göz göre göre:(:(

Yolun başındayken görmeniz iyi olmuş diye düşünüyorum.
İnsan 5 gün önce sözlenmişken, araya aileler girmiş ve iş resmileşmişken gözü korkmuyor hala fındık kırma peşinde ise, nikah olduktan sonra düşünemiyorum gerçekten.
Affetmek istiyorsunuzdur, tahmin ediyorum acı ama gerçek bir şey var ki o da bunun bitmeyeceğidir...

zaten sözlendikten bıgun sonra bu tutturdu bundan sonra bana karısma istediğim yere giderim.(gitmek istediği yerdede danscı kızlar var)antalyaya gitcekmiş tatile:((( şimdide ben ailesine karsı boynunu eğdiren kişi oldum.inş benim boynumda eğilirmişmişte:(((sanırım hayırlısı oldu.yanarım yanarımda emeklerime saf sevgime haketmeyişine yanarım:(

Son düzenleme:
zaten sözlendikten bıgun sonra bu tutturdu bundan sonra bana karısma istediğim yere giderim.(gitmek istediği yerdede danscı kızlar var)antalyaya gitcekmiş tatile etkinliğe bir baktım o gece fotograf cektırdıgı kızda gidiyormuş:((( şimdide ben ailesine karsı boynunu eğdiren kişi oldum.inş benim boynumda eğilirmişmişte:(((sanırım hayırlısı oldu.yanarım yanarımda emeklerime saf sevgime haketmeyişine yanarım:(

Yok artık, sözlü adam elin kızlarıyla tatile gidecekmiş siz de orda saksısınız değil mi!
Hay neler duyacağız daha...
Arkadaşım, çok zor inan ki tahmin bile edemem ne kadar üzüldüğünü ama hakikaten senin adına sevindim...
Neyin eksik de bu muameleyi çekesin, ayrıca eksik olsa bile seven insan bu şekilde davranamaz...
Tez zamanda atlatmanı dilerim bu durumu.
Nasıl bana bunu yaptı diye düşünme, ben nasıl öyle birine güvendim,kendime denk gördüm de sözlendim diye düşün ki gözünde iyice yücelmesin aksine küçülsün...

canım ben şunu bilir şunu soylerım kı ; bir kere yeltenen

devamını ne yazık kı getırıyor .siz bır kere sans verdınız

ama o degerlendırmedı bıldıgını okumaya devam ettı .

boylelerıne yol vermekten baska yapacak bırsey yok .

aglayacaksın uzuleceksın ama ınan gecıyor .aynı seylerı yasadım ben de

.

birde suçlu olduğunu kabul etse sussa bir nebze insanın siniri azalır ama suçlu olduğunuda kabul etmiyor.işte olanlar isme oluyor.ilk defa sözlenmiştim evlilik için mekan düşünürken şimdi yüzükleri iade etmek için konusuyoruz:((

Ben anlamıyorum bu erkek ırkını hakikaten...
Neyin özgüveni bu?
Daha dur yeni sözlenmiş, çok mu zeki acaba, geri dönülmez mi zannediyor!
Çok akıllı, kurnaz bir adam olsa evlenene kadar bekler de sonra canavara dönüşür, zaten bu 2.olmuş.
Yapamıyorsan, beceremiyorsan yapmayacaksın....
E o da değil, zekilik de yok, beceri de yok bir şey de yok.
Neyine bu güven acaba çok merak ettim.
Sonra bana diyorlar sen niye evliliğe bu kadar soğuksun, neden hala tamam demiyorsun...
Nasıl diyeyim ya şuna bak!
Erkekler ucuz olmuş artık, eskiden erkek dedin mi dağ gibi kapı gibi sıfatları ile anılırdı şimdi ya.... lıkla anılıyor!
Tövbe estafurllah hakikaten gece gece çıktı cinlerim tepeme.
Arkadaşım, sen Allah'ın sevdiği kulusun ki yeniden önüne getirdi işte.
Gözünü seveyim ne olur üzülme artık, deseydin ki çok iyi davranıyor yakıştıramadım şok oldum, sürt burnunu derdim.
Ne bileyim, sürünsün anlasın değerini, arada aileler var konuş son kez derdim de.
Bırak lütfen bu adamı bırak, kendini azıcık seviyorsan sözlendikten sonra karıyla kızla tatile, etkinliğe gitme planı yapan adamı tek damla yaş dökmeden bırak orada.
İnsanın gözü başka bir şey görmez, içi kıpır kıpır olur başka bir şey düşünemezken olana bak...

face ini kardesinin actigi falan yalan.. inanmak isterseniz inanirsiniz ama affederseniz devami gelir. Zaten bir kere guvensizlik yasadiktan sonra bir daha ona guenemeyeceksiniz, ve sorunlar cig gibi buyuyecek. baskalarinin sadik iliskilerine ozeneceksiniz, ve hep kuskulu bi evliliginiz olacak.

Yine de siz bilirsiniz...

Ben anlamıyorum bu erkek ırkını hakikaten...
Neyin özgüveni bu?
Daha dur yeni sözlenmiş, çok mu zeki acaba, geri dönülmez mi zannediyor!
Çok akıllı, kurnaz bir adam olsa evlenene kadar bekler de sonra canavara dönüşür, zaten bu 2.olmuş.
Yapamıyorsan, beceremiyorsan yapmayacaksın....
E o da değil, zekilik de yok, beceri de yok bir şey de yok.
Neyine bu güven acaba çok merak ettim.
Sonra bana diyorlar sen niye evliliğe bu kadar soğuksun, neden hala tamam demiyorsun...
Nasıl diyeyim ya şuna bak!
Erkekler ucuz olmuş artık, eskiden erkek dedin mi dağ gibi kapı gibi sıfatları ile anılırdı şimdi ya.... lıkla anılıyor!
Tövbe estafurllah hakikaten gece gece çıktı cinlerim tepeme.
Arkadaşım, sen Allah'ın sevdiği kulusun ki yeniden önüne getirdi işte.
Gözünü seveyim ne olur üzülme artık, deseydin ki çok iyi davranıyor yakıştıramadım şok oldum, sürt burnunu derdim.
Ne bileyim, sürünsün anlasın değerini, arada aileler var konuş son kez derdim de.
Bırak lütfen bu adamı bırak, kendini azıcık seviyorsan sözlendikten sonra karıyla kızla tatile, etkinliğe gitme planı yapan adamı tek damla yaş dökmeden bırak orada.
İnsanın gözü başka bir şey görmez, içi kıpır kıpır olur başka bir şey düşünemezken olana bak...

zaten yapıcak başka neyim kaldıki sadece zamana ihtiyacım var :(( üzülüyorum evet ama oda yanlış kişiyi sevdiğim için:(

face ini kardesinin actigi falan yalan.. inanmak isterseniz inanirsiniz ama affederseniz devami gelir. Zaten bir kere guvensizlik yasadiktan sonra bir daha ona guenemeyeceksiniz, ve sorunlar cig gibi buyuyecek. baskalarinin sadik iliskilerine ozeneceksiniz, ve hep kuskulu bi evliliginiz olacak.

Yine de siz bilirsiniz...

tomvejerry katılıyorum cok sevdiğim halde ben bunu hazmedemem.zoruma giden tek aldatlmıs olmam değil hala çocuk gibi kandırılmış olmam kabul etmemiş olması:((

bundan sonra onu affetmeniz "al sana acik cek beni istedigin gibi kandirabilirsin" demek maalesef.. bence affetmeyin ama barisirsaniz da bi uzun sure bu hakli supheyle yasayacaksiniz bunu bilin

bundan sonra onu affetmeniz "al sana acik cek beni istedigin gibi kandirabilirsin" demek maalesef.. bence affetmeyin ama barisirsaniz da bi uzun sure bu hakli supheyle yasayacaksiniz bunu bilin
zaten bana facebook konusundaki çelişkileri açıklayamıyor tek bildiği sey ben bilmiyorum kardeşim yaptı demek.ama beni öyle bir konuma sokuyorki sanki ben abartıyormuşumda ona güvenmıyormusumda ıneternetten anlamıyormusum sanki..bundan sonra ayaklarımın üstünde durmayamı çalışıyım olayı atlatmayamı yoksa sözü niçin attınız sorularını cevaplamaklamı:((((

bence gidip yakın bi kiz arkadaşinizda kalsaniz hatta 1 hafta 10 günü arkadaşlarınızda kalarak geçirseniz daha iyi olur.

evet buna cok ihtiyacım var hatta tatıle kafa dınlemeye..ama bu mağlesf mümkün değil işe baslıycam bır ıkı gune ve kurslarım var.en azından onlar benı oyalar dıye düşünüyorum:S bu içimdeki kırgınlık kızgınlık ne zaman gecer bılemıyorum.ama cok merak edıyorum birgun benı anarmı? pişman olurmu?

zaten sizi anlayıp pişman oluyodur şimdi eminim ki çünkü erkekler genellikle hem bilir hem yapar. bunun sonu yok. siz şu anda çok aşik olduğunuz için bi daha olmicak sözüne bile dönüceksiniz biliyorum ama mümkünse evliliği uzun bi süre erteleyin en azından.

dönmek ne mümkün güven olmadıktan sonra.zaten ben babam tarafndan bır korunma sahıplenme sevlme görmedim.o yuzden onun en ufak ılgisi için cıldırır mutlu olurdum cok severdım herseyı yapardım. hayatta sevdıgınız ıkı erkektende darbe yemişseniz (bir babanız ikinciside sevdiğiniz) daha erkeklere nasıl guvenebılrsnzki?

Back
X