Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten sözlendikten bıgun sonra bu tutturdu bundan sonra bana karısma istediğim yere giderim.(gitmek istediği yerdede danscı kızlar var)antalyaya gitcekmiş tatile etkinliğe bir baktım o gece fotograf cektırdıgı kızda gidiyormuş(( şimdide ben ailesine karsı boynunu eğdiren kişi oldum.inş benim boynumda eğilirmişmişte
((sanırım hayırlısı oldu.yanarım yanarımda emeklerime saf sevgime haketmeyişine yanarım
![]()
Ben anlamıyorum bu erkek ırkını hakikaten...
Neyin özgüveni bu?
Daha dur yeni sözlenmiş, çok mu zeki acaba, geri dönülmez mi zannediyor!
Çok akıllı, kurnaz bir adam olsa evlenene kadar bekler de sonra canavara dönüşür, zaten bu 2.olmuş.
Yapamıyorsan, beceremiyorsan yapmayacaksın....
E o da değil, zekilik de yok, beceri de yok bir şey de yok.
Neyine bu güven acaba çok merak ettim.
Sonra bana diyorlar sen niye evliliğe bu kadar soğuksun, neden hala tamam demiyorsun...
Nasıl diyeyim ya şuna bak!
Erkekler ucuz olmuş artık, eskiden erkek dedin mi dağ gibi kapı gibi sıfatları ile anılırdı şimdi ya.... lıkla anılıyor!
Tövbe estafurllah hakikaten gece gece çıktı cinlerim tepeme.
Arkadaşım, sen Allah'ın sevdiği kulusun ki yeniden önüne getirdi işte.
Gözünü seveyim ne olur üzülme artık, deseydin ki çok iyi davranıyor yakıştıramadım şok oldum, sürt burnunu derdim.
Ne bileyim, sürünsün anlasın değerini, arada aileler var konuş son kez derdim de.
Bırak lütfen bu adamı bırak, kendini azıcık seviyorsan sözlendikten sonra karıyla kızla tatile, etkinliğe gitme planı yapan adamı tek damla yaş dökmeden bırak orada.
İnsanın gözü başka bir şey görmez, içi kıpır kıpır olur başka bir şey düşünemezken olana bak...
face ini kardesinin actigi falan yalan.. inanmak isterseniz inanirsiniz ama affederseniz devami gelir. Zaten bir kere guvensizlik yasadiktan sonra bir daha ona guenemeyeceksiniz, ve sorunlar cig gibi buyuyecek. baskalarinin sadik iliskilerine ozeneceksiniz, ve hep kuskulu bi evliliginiz olacak.
Yine de siz bilirsiniz...
zaten bana facebook konusundaki çelişkileri açıklayamıyor tek bildiği sey ben bilmiyorum kardeşim yaptı demek.ama beni öyle bir konuma sokuyorki sanki ben abartıyormuşumda ona güvenmıyormusumda ıneternetten anlamıyormusum sanki..bundan sonra ayaklarımın üstünde durmayamı çalışıyım olayı atlatmayamı yoksa sözü niçin attınız sorularını cevaplamaklamıbundan sonra onu affetmeniz "al sana acik cek beni istedigin gibi kandirabilirsin" demek maalesef.. bence affetmeyin ama barisirsaniz da bi uzun sure bu hakli supheyle yasayacaksiniz bunu bilin
ne zaman söz atıldı?