DAYANILIRMI

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
12 yıldır sevdiğiniz adam nişanlanacağı kızı size anlattımı hiç ben nasıl katılırım onun düğününe allahım.akrabamız abi diyorum git olmaz gitme olmaz.rabbim dayanma gücü verir inşallah alıp başımıda gidemiyorumki buralardan

haberi yoktu ama belli etiiğimi sanıyordum açılamıyordum.hem utanıyordum hemde tamamen kaybetme korkusu vardı.çok zormuş ya

akrabanızsa.. ona abi diyorsan...
zaten pek olası değilmiş o iş
12 yıl da çok uzun süre ama ya platonik aşk için...
Allah kolaylık versin, bir bahane uydurur gitmezsin çok etkileneceksen..

haberi yoktu ama belli etiiğimi sanıyordum açılamıyordum.hem utanıyordum hemde tamamen kaybetme korkusu vardı.çok zormuş ya
Belki boylesi hayirlidir. Istedigi kadar hos gozuksun ayni eve girmeden cogu insanin karakteri anlasilmiyor. Daha iyisi cikar karsiniza insallah.

hayatima baskalrini aldim etkikendigim hoslandiklarimda oldu ama hep keske o olsaydi dedim.bende boyleyim ne yapayim cok baglanirim herseye herkese bi esyama bile belkide tedaviye ihtiyacim var bilmiyorum

29.lise sondu ona ilk duygularim basladiginda ayni okukdaydik.ve insanlar biraz daha dalga gecsinler bari ama yinede soyleyeyim senede bir kac kez goruyorum kendisini baska sehirde polis.ama surekli yazisiriz sonki konumu acmadan 10 dk onceydi

bu kadar uzun süre platonik takılmak bana aşk değilde saplantı gibi geliyor.. ille elde etme isteği..
eger gerçekten öyle değilse zaten 12 sene karşılıksız sevmeye gücünüz yetmiş buna da dayanırsınız elbet ne kadar zor olsa da

Nisanlandiklarini biliyor muydunuz ?

Bana da saplantı gibi geldi. Gerçekten ona âşık olsaydınız mümkünü yok hayatınıza başka hiç kimseyi alamazdınız. Kesinlikle yanlış anlamayın ama bence bir psikoloğa görünmeniz yararınıza olur. Bunun nişanlılık, evlilik evresi de var. Her ne kadar siz o beyefendiyi abi olarak görmüyorsanız bile, belli ki o sizi kardeşi gibi görüyor. Niyetinizi bilse eminim sizinle görüşmek istemeyecektir. Daha az önce eşine arkadaşından gelen bir mesaj nedeniyle haklı gerekçelerle tedirgin olan bir arkadaşımızın konusunu okudum. Kırıcı olmak istemem ama siz müstakbel eşinizin haberi olmasa dahi ondan hoşlanan bir kızla yazışmasını ister misiniz ? Eğer o kişiye karşı boş değilseniz ,ister istemez evleneceği bayana karşı tepkilisinizdir ve o size müstakbel eşini anlatırken, ister istemez duygularınıza kapılıp onu yanlış yönlendirebilirsiniz. Gerek kendiniz gerekse onların mutluluğu için yavaş yavaş bağlarınızı kopartın.

henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste

o benim akrabam.simdiye kadar soylemdim nisanlandiktan sonrada atacagim msj lar konusmalar ayni kalacak.

henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
Ooo ben de kesin bir şey var sandım

Şahsen ben de 6 sene platonik aşk yaşamış biri olarak söylüyorum 12 yıl bana biraz fazla geldi.Belki duygularınız aşktan elde etme hırsına geçti ya da takıntıya..Eğer aşk bu diye ısrar ediyorsanız söyleyiverin gitsin.Ben de birine deli gibi aşık sanmıştım sevdiğiniz adamı meğer o da görücü usulu gibi bişiymiş.Babamın tarafından dediğine göre zaten akraba evliliğine karşı bir aile değil bir şey kaybetmezsiniz..

Ama şahsen ben akraba evliliğine çok karşıyım.Kuzenlerim vs kaç kuşaktan olurlarsa olsunlar kardeşlerimdir dahası düşünülemez!

Umarım kendiniz için doğru kararı verebilirsiniz.Bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…