aslinda bende acaba diyordum.erzuruma geldimi muhakkak aradi.abisinin dugunune gitmemistim formeye dayanamam diye annemgil daha kapida iken esra nerde niye gelmedi gidip alip geleyim demis.son ra dugunun ilerleyen saatlerinde yine gidip niye gelmedi arasam gelirmi demis.gecen sene ben msj atmistim ne yapiyosun diye turku bardayim musaitsen ac sanada dinleteyim demisti hem dinletti hemde be agladim.bazen essek degil anlamistir sevdigimi o adim atsin o zamn diyorum.dogum gununde tam 00:00 da msj atmistim ilk sen hatirladin cok mutlu oldum demistiBence mutlaka söyleyin hayatta keşke lerle yaşamak kötü birşey platonik çok zor ama sizinki biraz karışık hem o ne diye sana mesaj atıyor belki o da sana karşı boş değil
zaten sirf bundan dolayi sustum.yoksa simdiye soylemistim.liseydeyken baglanmistim ozaman soyleseydim keske diyorum bazen.Açılırsan karşılıksızsa kötü bir tepki alırsan ayrı bir yıkım daha yaşarsın bence unutmaya çalış artık
henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
29.lise sondu ona ilk duygularim basladiginda ayni okukdaydik.ve insanlar biraz daha dalga gecsinler bari ama yinede soyleyeyim senede bir kac kez goruyorum kendisini baska sehirde polis.ama surekli yazisiriz sonki konumu acmadan 10 dk onceydi
teyzemin torunu
eee daha neyi bekliyorsun ki o zaman. ya şimdi cesaretini topladın ya da hiç. başka şansın yok. belli ki aşık olduğu düşündüğü biri yok kim ne derse he diyecek. belkide seni deniyor bilemedim.henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?