- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
sana abi diyen bi kıza da acılamazsın o da bişeyler hissediyo da cekindiği için sölemiyo bence hep karsı taraftan beklersen aşkı kaçırırsın bi an önce söyle hatta şimdi mesaj at olmzsa olmaz zaten nolcak ki
Evlenmek üzere değilmiş ki nişanlı da değilmiş sadece bir kız varmış, baba tarafından ama olmayacak gibi demiş esas oğlan.o nası bi tavsiye yaa......
nişanlılığımın son bi ayı, eşimi sevip son anda açılan bi basit kızın yüzünden berbat oldu benim...
ne kadar saygısızca bi tavır! evlenmek üzere olan bi adama ilan-ı aşk...Düşüncesizlik, bencillik ötesi bişey..
lütfen bi de insanlar gelin adayıyla empati kursun...kıza yazık değil mi..onun ne suçu var..
açılmanın hiç zamanı değil...zamanında yapcaktı onu konu sahibi..düğün arefesi yılanlığın alemi yok..
Evlenmek üzere değilmiş ki nişanlı da değilmiş sadece bir kız varmış, baba tarafından ama olmayacak gibi demiş esas oğlan.
Konuya bir bakarsanız görebilirsiniz
Ehehe ben de sizi öyle celalli celalli görünce sakinleştireyim dedimhmm...
ay bi an yanlış anlamışım...
şalterler attı resmen, sıkıntı yaşadığım günlere döndüm..
neyse şimdi düzenledim mesajı tekrardan...
Akilllimmmmmmm desene seniseviyorummmmmmmm.....hadiiiiii lutfen.henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
bu saatten sonra zaten olmazda.tum cevrem abi demeyi kes diyordu ama yapamiyordum ortadan hitap edemiyordum.bugun canim diye hitapettim sonra okizi soyledi tam bi yikim yasadim[/QUOTE][QUOTE="lilyen, post: 36687387, member: 525521öyleyin gitsin ya ne olacak bu kadar yıl beklenir mi belki söyleseniz sizinle evlenecek yaşınız da küçük değilmiş üstelik
Tırttttt ne akrabaymıs ne akraba benım anmmde babama plotonık asıkmıstı ama annmle babam kuzenlerdı =)teyzemin torunu
Pisman olacaginiz tek sey simdiye kadar acilmamaniz olacak
. Adam 30 yasinda, cevresinde onu evlemdirmek isteyen bir suru insan var ve buna ragmen hala bekar. Sizce de bu bir isaret degil mi?
Konu sahibi açılmaya gitti kesin bu kadar gazdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?