- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Sorun kv degilki kocanizda.kayinvalideye bu yetkiyi kocanz vermisO kadar doluyum ki biri dokunsa aglayacagim. Esimle ne ozel hayatim kaldi, ne evimin duzeni kaldi. Kendi evimde kendimi misafir gibi diken ustunde hissediyorum. Agzimdan cikan her laf cimbizla itinayla cekiliyor ve basliyor ergen kv aglamaya. Esim bana tavir aliyor. Aramiz buz gibi soguyor. Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni. Esimin bana danistigi yok kendi basina karar alir uygular fikrimi sormaz. Ya ben bu evde neyim? Ne ifade ediyorum? Gidecek yerim olsa 1 dk durmam. Nefret ediyorum ogluna yikilmaya calisan piskin kv lerden. Ya birak pesimizi be kadin. Birak da mutlu olalim, biraz basbasa kalalim. Bugun esim kalbimi kirdi. Durumun farkinda bile degil. 5 saattir kendimi yiyip bitiriyorum. Evde musait biyer yok ki geceyi bekliyorum konusmak icin. Allahim sabir ver, dayanma gucu ver. Kadinlara sesleniyorum, ilerde kv olursaniz lutfen oglunuzu rahat birakin, esiyle mutlu olsun, sonra benim gibi kv sinden nefret eden gelinleriniz olmasin. Bu bir ic dokustur.. anlatacak kimsem yok.. buraya yazayim dedim. Sevgiyle kalin...
Ah o benim kocam yok mu. Hepsini tepeme cikardi. Hic cekinmesi de kalmadi kadinin. Bana sormadan esya kaldiriyo evden yer degistiriyo. Ya ben eski evimi istiyorum lanet olsun eski kocami eskii evimi istiyorum.Sorun kv degilki kocanizda.kayinvalideye bu yetkiyi kocanz vermis
Ayni evde mi yasiyosunuz. Kimle kavga ettiniz kv mi es mi?Bir tanede bende var, daha yeni kavga ettik şimdi uyuyor, ben hala sinir krizi geçiriyorum
Eşimle, evimiz ayrı, ama kendi evindende yetişiyor, kv kavga etmiyorum konuşarakta çözülmüyor laftan anlamıyor, çok sinir bozucuAyni evde mi yasiyosunuz. Kimle kavga ettiniz kv mi es mi?
Kapinizi kapatinca kv disarda kaliyo sonucta. Ben ne yapayim? Halinize sukredin sizin yerinizde olmayi cok isterdim.Eşimle, evimiz ayrı, ama kendi evindende yetişiyor, kv kavga etmiyorum konuşarakta çözülmüyor laftan anlamıyor, çok sinir bozucu
Suan aynı durumdayım sırf hastayız bahanesiyle bizde kalmaya gelecekler ve eşin en ufak birlerde onların yanında bana hakaretler eder.normalde bir dediğimi iki etmez ama ailesinin yanında bana demediğini bırakmazO kadar doluyum ki biri dokunsa aglayacagim. Esimle ne ozel hayatim kaldi, ne evimin duzeni kaldi. Kendi evimde kendimi misafir gibi diken ustunde hissediyorum. Agzimdan cikan her laf cimbizla itinayla cekiliyor ve basliyor ergen kv aglamaya. Esim bana tavir aliyor. Aramiz buz gibi soguyor. Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni. Esimin bana danistigi yok kendi basina karar alir uygular fikrimi sormaz. Ya ben bu evde neyim? Ne ifade ediyorum? Gidecek yerim olsa 1 dk durmam. Nefret ediyorum ogluna yikilmaya calisan piskin kv lerden. Ya birak pesimizi be kadin. Birak da mutlu olalim, biraz basbasa kalalim. Bugun esim kalbimi kirdi. Durumun farkinda bile degil. 5 saattir kendimi yiyip bitiriyorum. Evde musait biyer yok ki geceyi bekliyorum konusmak icin. Allahim sabir ver, dayanma gucu ver. Kadinlara sesleniyorum, ilerde kv olursaniz lutfen oglunuzu rahat birakin, esiyle mutlu olsun, sonra benim gibi kv sinden nefret eden gelinleriniz olmasin. Bu bir ic dokustur.. anlatacak kimsem yok.. buraya yazayim dedim. Sevgiyle kalin...
Ama öyle değil öğlenden beri kavga edilir mi, aileler evliliği direkt olarak olumlu yada olumsuz etkiliyorKapinizi kapatinca kv disarda kaliyo sonucta. Ben ne yapayim? Halinize sukredin sizin yerinizde olmayi cok isterdim.
Az once okudum konunuzu. Sabirlar diliyorum. Benim de evim ayriyken gayet mutluyduk ama bu esler boyle iste. Biz hicbir zaman en kiymetlileri olamiyoruz maalesef.Suan aynı durumdayım sırf hastayız bahanesiyle bizde kalmaya gelecekler ve eşin en ufak birlerde onların yanında bana hakaretler eder.normalde bir dediğimi iki etmez ama ailesinin yanında bana demediğini bırakmaz
Valla olumlusunu hic görmedim bana hep olumsuz etkiliyoAma öyle değil öğlenden beri kavga edilir mi, aileler evliliği direkt olarak olumlu yada olumsuz etkiliyor
Onu hak ediyo zaten de sabrediyorum evimizi ayiracagimiz gunu bekliyorum.Sorun kocada
Atin evden o kocayi,paspasin uzerinde yasasin
Ne ugruna sabrediyorsunuz? Anasinin gazina gelip esini kiran adam evi ayirsaniz insana donusmeyecek. Caniniza yazik.Onu hak ediyo zaten de sabrediyorum evimizi ayiracagimiz gunu bekliyorum.
Evet bizim evimiz ayrı ama her konuştuğunda benle kavga ediyorNe ugruna sabrediyorsunuz? Anasinin gazina gelip esini kiran adam evi ayirsaniz insana donusmeyecek. Caniniza yazik.
Suan evleri aNe ugruna sabrediyorsunuz? Anasinin gazina gelip esini kiran adam evi ayirsaniz insana donusmeyecek. Caniniza yazik.
Bir umut iste eskisi gibi evler ayri olursa eskisi gibi mutlu oluruz diye dusunuyorum. Suan evleri ayirma imkanimiz yok.Ne ugruna sabrediyorsunuz? Anasinin gazina gelip esini kiran adam evi ayirsaniz insana donusmeyecek. Caniniza yazik.
Kesinlikle ben de.Herkes kendi evinde olmalı başka yerde kalmamalı bence ilerde çocuğum olursa hasta olsam da evimde kalırım
Evler ayrı fakat sorun çok, ben sorunu buldum kv beni arıyor bişey diyor eşimin adına konusuyor esimin hakkında karar veriyor, ben eşimi arıyorum neden öyle diyor konuş diyorum eşim beni geçiştiriyor ben öyle düşünmüyorum ona bakma diyor onla konuşmuyor halbuki ona neden öyle dedin dese vallahi belki kadın uğraşmayacak, sorun eşlerde.Valla olumlusunu hic görmedim bana hep olumsuz etkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?