Dayanma gücü ver Allahim

Artik hep birlikte mi yasayacaksiniz? Ozel hayatiniz kaldi mi? Rahat edebiliyo musunuz? Araniz iyi bile olsa ev ev ustune olmaz.
Yok hep birlikte yasamiycaz ama ev ev ustune gercekten olmuyor tabiiki ragat edemiyorum mesela evde esimin yaninda guzel seyler giyinmek istiyorum ama ev dolu olmuyor sonra rahatca oturup mihabbet edemiyorum kvdemden cekiniyor kayinlarim var onlardan gorumcemden cekiniyorum daha cok sey

Bahsettiğin kadın o çok sevdiğin kocanın annesi! Yazık ya iyi ki oglum yok ilerde böyle gelinim olsa cinnet geçirirdim. Bugün bosansan el sin de o kadın onun annesi. Evlat yetistir elin kızı gelsin neler desin yazık ya çok yazık

Neler yasadigimi bilmiyosunuz. Son 1 haftadir ne laflar yuttum bilmiyorsunuz. Eski konularima bakabilirsiniz. Yasadigim her sey cok zoruma gidiyor.

Sizi cok ii anliyorum. Sabirlar versin Allahim.

Esim bana tavir aliyor.

Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni.

Kayınvalidenizin suçu yok. Sorun eşinizde, eşiniz kayınvalide olmasa da sizin aranız soğuk olurdu emin olun. Çünkü kolay dolduruşa geliyor, kendi düşüncesi yok, sizinle iletişim dahi kurmuyor. İletişime geçemediğiniz birisiyle zaten aranız iyi olamaz ki. Adam sizinle sorun yaşıyor diyelim, sorununu sizle paylaşmalı ki karşılıklı konuşarak çözebilin. Hala çocuk gibi annesine anlatıyor. Sorun kayınvalide değil burada, eşiniz büyümeden evlenmiş üzgünüm.

Hiç boyle degildi esim. Ne olduysa babasini kaybetti annesine kol kanat gerdi sonra boyle oldu. Bir umut iste sabrediyorum belki evleri ayirinca eskisi gibi oluruz diye.

Hiç boyle degildi esim. Ne olduysa babasini kaybetti annesine kol kanat gerdi sonra boyle oldu. Bir umut iste sabrediyorum belki evleri ayirinca eskisi gibi oluruz diye.

Ama sizi bu kadar kıyıya itmesi normal değil. Yani evleri ayırsanız da annesiyle aynı şekilde olabilir. Babasını kaybettikten sonra böyle olduysa demek ki dediğiniz gibi annesine kol kanat geren evlat rolüne sokmuş kendini. Annesi her daim mağdur olacaktır gözünde.

Hah durum tam da boyle iste. Diyelim ki evleri ayirdik ve hala esim ayni. O zaman da bosanirim. Zaman gösterecek her seyi...

Böyle insanlardan ancak ya eşinizden boşaninca ya da o kv kp herneyse işte o kişi ölünce kurtulursunuz . Tek kurtulus yolu bu. Böyleleri ömür boyu musallat olur oglan yetistirmisya laftan imadan da anlamaz sini stresten sizde hastalık çıkar bu gamsız insanlarda cikmaz

O her şeyi çözecek küçük cinneti geçirmek için ne bekliyorsunuz?
Eski konunuzu da hatırlıyorum. Sizin kv evde hükümranlığını kurma derdinde. Sizi evin kül kedisi yapıp oğluşlarıyla eski düzenine dönmek istiyor. Oğluşu da annesinin koynuna dönmeye meraklı galiba, salıverin gitsin.
Evliliğinizdeki yerinizi sorguluyorsunuz, anlıyorum. Eşinizi karşınıza alıp çok ciddi bir konuşma yapın ve sabrınızın taştığını söyleyin. Sizi saymayacaklarsa annesini de alsın eski evine geri dönsün. Bu nedir yaaa...

Sabrediyorsunuz ama bu zamanla çözülecek bir şey değil. Beklemek sizi daha da yıpratacak bence.

Yarın akşam alın eşinizi, gidin bir pastane veya kafeye, içinizi dökün. Eskiden böyle değilmiş eşiniz madem belki konuştuğunuzda birşeyleri idrak eder kendine çeki düzen verir. Açıkcası ben olsam böyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…