- 11 Ocak 2019
- 136
- 138
- 18
- 28
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Yok hep birlikte yasamiycaz ama ev ev ustune gercekten olmuyor tabiiki ragat edemiyorum mesela evde esimin yaninda guzel seyler giyinmek istiyorum ama ev dolu olmuyor sonra rahatca oturup mihabbet edemiyorum kvdemden cekiniyor kayinlarim var onlardan gorumcemden cekiniyorum daha cok seyArtik hep birlikte mi yasayacaksiniz? Ozel hayatiniz kaldi mi? Rahat edebiliyo musunuz? Araniz iyi bile olsa ev ev ustune olmaz.
OKUdum konunuzu, ne diyebilirim ki, sizi cok iyi anlıyorumBenimkilerde aynı dediğin gibi
Aslinda o da sıkıldı bunaldi da belli etmemeye calisiyo farkindayim.Bu ortamı sağlayan da eşin değil miBelli ki hoşuna da gidiyor onun.
E sessiz kalmasının sebebi ne?Aslinda o da sıkıldı bunaldi da belli etmemeye calisiyo farkindayim.
Neler yasadigimi bilmiyosunuz. Son 1 haftadir ne laflar yuttum bilmiyorsunuz. Eski konularima bakabilirsiniz. Yasadigim her sey cok zoruma gidiyor.Bahsettiğin kadın o çok sevdiğin kocanın annesi! Yazık ya iyi ki oglum yok ilerde böyle gelinim olsa cinnet geçirirdim. Bugün bosansan el sin de o kadın onun annesi. Evlat yetistir elin kızı gelsin neler desin yazık ya çok yazık
Evi suanda ayirma imkanimiz yok. Idare etmek zorundayiz.E sessiz kalmasının sebebi ne?
Sizi cok ii anliyorum. Sabirlar versin Allahim.Yok hep birlikte yasamiycaz ama ev ev ustune gercekten olmuyor tabiiki ragat edemiyorum mesela evde esimin yaninda guzel seyler giyinmek istiyorum ama ev dolu olmuyor sonra rahatca oturup mihabbet edemiyorum kvdemden cekiniyor kayinlarim var onlardan gorumcemden cekiniyorum daha cok sey
Allah yardımcın olsun o zaman. Kv ile aynı evde, bir de zorunluluktan yaşamak baya zor olsa gerek. Sizin kv de kvliğini yapmaktan eksik kalmıyormuş zaten. Ehh..Evi suanda ayirma imkanimiz yok. Idare etmek zorundayiz.
Esim bana tavir aliyor.
Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni.
Hiç boyle degildi esim. Ne olduysa babasini kaybetti annesine kol kanat gerdi sonra boyle oldu. Bir umut iste sabrediyorum belki evleri ayirinca eskisi gibi oluruz diye.Kayınvalidenizin suçu yok. Sorun eşinizde, eşiniz kayınvalide olmasa da sizin aranız soğuk olurdu emin olun. Çünkü kolay dolduruşa geliyor, kendi düşüncesi yok, sizinle iletişim dahi kurmuyor. İletişime geçemediğiniz birisiyle zaten aranız iyi olamaz ki. Adam sizinle sorun yaşıyor diyelim, sorununu sizle paylaşmalı ki karşılıklı konuşarak çözebilin. Hala çocuk gibi annesine anlatıyor. Sorun kayınvalide değil burada, eşiniz büyümeden evlenmiş üzgünüm.
Sagolun benim kv iyidir Allah razi olsun ondanSizi cok ii anliyorum. Sabirlar versin Allahim.
Evet sagolun tsk ederim.Sagolun benim kv iyidir Allah razi olsun ondan
Allah sizin de yardimciniz olsun sizin olay biraz sıkıntılı gibi .
Hiç boyle degildi esim. Ne olduysa babasini kaybetti annesine kol kanat gerdi sonra boyle oldu. Bir umut iste sabrediyorum belki evleri ayirinca eskisi gibi oluruz diye.
Hah durum tam da boyle iste. Diyelim ki evleri ayirdik ve hala esim ayni. O zaman da bosanirim. Zaman gösterecek her seyi...Ama sizi bu kadar kıyıya itmesi normal değil. Yani evleri ayırsanız da annesiyle aynı şekilde olabilir. Babasını kaybettikten sonra böyle olduysa demek ki dediğiniz gibi annesine kol kanat geren evlat rolüne sokmuş kendini. Annesi her daim mağdur olacaktır gözünde.
Benim korktuğun şey senin basına gelmişHiç boyle degildi esim. Ne olduysa babasini kaybetti annesine kol kanat gerdi sonra boyle oldu. Bir umut iste sabrediyorum belki evleri ayirinca eskisi gibi oluruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?