- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Keşke en baştan aynı evde yaşamasaydınız daha iyi olurduOnu hak ediyo zaten de sabrediyorum evimizi ayiracagimiz gunu bekliyorum.
Kesinlikle katiliyorum. Eslerimiz salak gibi kenara cekilip izliyor. Bi mudahele etseler belki hersey cozulecek. Kv ler bu yuzu eslerimizden buluyor.Evler ayrı fakat sorun çok, ben sorunu buldum kv beni arıyor bişey diyor eşimin adına konusuyor esimin hakkında karar veriyor, ben eşimi arıyorum neden öyle diyor konuş diyorum eşim beni geçiştiriyor ben öyle düşünmüyorum ona bakma diyor onla konuşmuyor halbuki ona neden öyle dedin dese vallahi belki kadın uğraşmayacak, sorun eşlerde.
En bastan evimiz ayriydi. Sonradan birlikte yasamaya basladik. Tekrar ayiracagiz ins.Keşke en baştan aynı evde yaşamasaydınız daha iyi olurdu
Peki neden birlikte yaşamayı kabul ettiniz ki ?En bastan evimiz ayriydi. Sonradan birlikte yasamaya basladik. Tekrar ayiracagiz ins.
Kesinlikle dogruSorun kayınvalidede değil. Sorun eşi ile ailesi arasında ki dengeyi kuramayan eşlerde.
Boşuna kayınvalidelere bilenmeyin. Tüm suç kocalarınızda.
Kavganın çoğunda bunları söyledim sen cevap vermediğin için ben sinir krizi geçiriyorum öyle değil diyorsun ona gelince söyleyemiyorsun oda kendini ona göre ayarlıyor onu yapacağını sanıyor sürekli bana tekrarlıyor, biraz geçiştiriyor en sonunda kes sesini diyor bana napayım öldüreyimmi diyor sileyimmi diyor resmen beni kötü görüyor, başka hiç bir sorunumuz yok, insan çocuğu mutsuz olsun isterim, evliliği mahvediyorlar.Kesinlikle katiliyorum. Eslerimiz salak gibi kenara cekilip izliyor. Bi mudahele etseler belki hersey cozulecek. Kv ler bu yuzu eslerimizden buluyor.
Benimkilerde aynı dediğin gibiKavganın çoğunda bunları söyledim sen cevap vermediğin için ben sinir krizi geçiriyorum öyle değil diyorsun ona gelince söyleyemiyorsun oda kendini ona göre ayarlıyor onu yapacağını sanıyor sürekli bana tekrarlıyor, biraz geçiştiriyor en sonunda kes sesini diyor bana napayım öldüreyimmi diyor sileyimmi diyor resmen beni kötü görüyor, başka hiç bir sorunumuz yok, insan çocuğu mutsuz olsun isterim, evliliği mahvediyorlar.
Evet calisiyorumÇalışıyormuşun
Bende çalışıyorum ve katlanamam çok titiz biriyim ayrıcaEvet calisiyorum
Hatayi orda yaptik zaten. Esim karar vermis ben de guya onayladim. Ne bileyim boyle cadiya donusecegini.Peki neden birlikte yaşamayı kabul ettiniz ki ?
Ben de oyleyim ama evi gorseniz afedersiniz b.k goturuyor.Bende çalışıyorum ve katlanamam çok titiz biriyim ayrıca
Ne zamandir birliktesinizBizde bi sure kv ile yasiyoruz iyi bir insan bana zarari yok esim bana sunu demisti annem icin seni uzerim sen hakliysan yine annemin yaninda olurum gibi bisey demisti cok zoruma gitmisti annesini uzsun kirsin demiyorum basinin ustunde yeri var ama bende karisiyim hicmi degerim yok benide uzmesin yani orta yolu bulsun dimi ama
4 ay olduNe zamandir birliktesiniz
Artik hep birlikte mi yasayacaksiniz? Ozel hayatiniz kaldi mi? Rahat edebiliyo musunuz? Araniz iyi bile olsa ev ev ustune olmaz.4 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?