Dayanma gücü ver Allahim

Bizim eviniz küçük birde iki oda yanı birde iki yıldır çocuk istiyoruz. 1yıl vajinismus sorunumuz vardı onu çözdük bir kaç aydır çocuk istiyoruz sizce ben kötü mü düşünüyorum o kadar bastı operasyon için huzurumuzu kaçıracaklar

Kesinlikle katiliyorum. Eslerimiz salak gibi kenara cekilip izliyor. Bi mudahele etseler belki hersey cozulecek. Kv ler bu yuzu eslerimizden buluyor.

Kesinlikle katiliyorum. Eslerimiz salak gibi kenara cekilip izliyor. Bi mudahele etseler belki hersey cozulecek. Kv ler bu yuzu eslerimizden buluyor.
Kavganın çoğunda bunları söyledim sen cevap vermediğin için ben sinir krizi geçiriyorum öyle değil diyorsun ona gelince söyleyemiyorsun oda kendini ona göre ayarlıyor onu yapacağını sanıyor sürekli bana tekrarlıyor, biraz geçiştiriyor en sonunda kes sesini diyor bana napayım öldüreyimmi diyor sileyimmi diyor resmen beni kötü görüyor, başka hiç bir sorunumuz yok, insan çocuğu mutsuz olsun isterim, evliliği mahvediyorlar.

Benimkilerde aynı dediğin gibi

Bizde bi sure kv ile yasiyoruz iyi bir insan bana zarari yok esim bana sunu demisti annem icin seni uzerim sen hakliysan yine annemin yaninda olurum gibi bisey demisti cok zoruma gitmisti annesini uzsun kirsin demiyorum basinin ustunde yeri var ama bende karisiyim hicmi degerim yok benide uzmesin yani orta yolu bulsun dimi ama

Ne zamandir birliktesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…