Dayanma gücü ver Allahim

Ya kusura bakmayın ama bazı insanlar hakediyor. Ben öyle bir kv olacaksam gelinim de bana sövsün hakkıdır bazen bizler de büyütebiliriz ama mesela ben cok hakaretini duydum. Eşime yeminler ederek iftira attı bana. Yapmadıpım şeyleri yaptım diye anlattı. Bu kadına yine eşimi dpgurdu diye güzel sevgi sözcükleri söylemem savma olur.
Hergün beddua ediyorum kusura bakmasın. İyi bir kadın olsaydı dua ederdim. O bedduayı seçti. O yüzden konu sahibini de suclamayalım. Kv sıkıntılı onda da

ahhh ahhh be canim hep diyorm bu konuda. gamsiZ olun .elin oglu seni kirmis uzmus kim umursar bu yuzdrn. kimseyi takma kendi gelip. konussun. kqrsindaki kocanda olsa kendinden fazlq deger verme ben boyle. yapa yapa ogrendim bas etmeyi

ahhh ahhh be canim hep diyorm bu konuda. gamsiZ olun .elin oglu seni kirmis uzmus kim umursar bu yuzdrn. kimseyi takma kendi gelip. konussun. kqrsindaki kocanda olsa kendinden fazlq deger verme ben boyle. yapa yapa ogrendim bas etmeyi
Peki ne yapayim yardimci olur musunuz nasil davranayim esime. Biraz kiymet bilmesi icin.

Anladigim kadarı ile aynı evde kalıyorsunuz,bir zamanlar bende sizin gibiydim. Şuan çok şükür evimiz barkimiz ayrı darısı başınıza.cok zor bir süreç allah yardımcınız olsun.cok muhattap olmayın sınırlarınızı cizin bırakın evi nasıl yapmak istiyorsa yapsın.size laf sokmasından hakaret etmesinden iyidir.ben kv çok hakaret işitmiştim evi ona bırakmıştım sadece odama karışmasına izin vermiyordum cunki bıraksam elbise dolabima kadar karisirdi .birde şöyle bi şey denemenizi tavsiye ederim baktınız size laf söylüyor yada ortalığı karıştıracak sesizce muhattap olmadan uzaklasin bu ona daha çok koyar af buyurun köpek yerine girer .kesinlikle eşinize annesi hakkında kötü şeyler söylemeyin bu ona gore bak annem haklıymış dedirtir

Peki ne yapayim yardimci olur musunuz nasil davranayim esime. Biraz kiymet bilmesi icin.
benim esim beni kirdigi zamn. hic orali olmuyorum. o yokmus gibi davraniyorum .yemegini onune koyuyorum kusursuz tabi olcak sekilde hizmetini .yapiyorm sonra gelip canli anne canim karim. bitanem seni cok kirdim ben senin kiymetini bilmiyorum ozur diliyo ama kisilikle alkalidir sen cok duygusalsan cabuk af ediyorsan oda bu yonunu bildigi halde. amn nasl olsa kime demisim gibi tavir takilir.

Suan evleri a

Bir umut iste eskisi gibi evler ayri olursa eskisi gibi mutlu oluruz diye dusunuyorum. Suan evleri ayirma imkanimiz yok.
Şunu açıkça söyliyeyim biz kv aynı evdeyken ben zannediyordun ki hayatımızı kv çok etkiliyor sonra evler ayrıldı baktım ki sorun kv değilmiş esimmiş... yani es ile sorununuz varsa geçmez

Sen ne diye bu kadar celallendin ki? Ne yani bu kadın evlilik kararı almış birlikte bir hayat kurmuşlar. Çocukları var ya da olacak,Bir gelecekleri olacak!Her neyse ‘Elsin’ne demek !O el dediğin de başkasının anasının kuzusu canım!Madem el diye bakıyorsunuz erkek kardeşlerinizi ve çocuklarınızı evlendirmeyin, sizlerle yaşasınlar bir ömür!

Kvniz niye sizinle.

Aynısını bende yaşıyorum senin gibi diyorum benim bi oğlum olursa asla onu bana bağımlı yaşayacak şekilde davranmicam evlenirse rahat bırakıcam diye benimde kocam aynı aile anne manyagı bu tarz erkeklerler ( kvdelerin kendilerini evlatlarına küçüklükten bagımlı büyüklükleri kendilerini acındırarak büyüttükleri erkekler) asla düzelmezler umudum yok çünkü kime dediysem sorduysam yaşadıklarımla beraber anladım ki asla birinci planda eşleri yani bizler olamicaz emin ol hani bi söz var mahalle bizim ev kira onun gibi birşey görüntüde koca ama değiller ailesi bizler değiliz anaları kvdeme gel bizle yat desem gelir yatar eşimde saçmalama bile demez eve ben birşey istesem 1 ay beklerim annesi istese 1 saat bekler ayy ne yazdım ama

Gerçekten bu tarz kv lerde mi sorun bizde mi anlamadım gitti.
Bizim anamız babamız hiç her dk be yapıyoruz kaçta uyuduk uyandık nereye gittik mersk etmiyor, kavga etsek üstübe kızım alttan al yuvan için diyor.
Bu erkek anneleri gerçekten bir tuhaf oluyor gelin alınca bir kurtuluş yok en ufak şeyde sizde biterler en ufak şeyde ararlar ederler. Sürekli bir sorunla gelinir ama sizin sorununuz olsun bunlar daha ufak şeyler daha beler görceksin der geçerler. Zamanında kendileri çekmişler anladık şartlar kötüymüş ama hala devamlılığı neden o zaman bizde şimdiki nesile göre davranalım işlerine gelmez.
Yani işiniz zor hele kocanız arkanızda değilse sinir hastası olursunuz.

Ben hep aynı şeyi oneriyorum sizin konularınızda.Sizde 5 ay daha mi kalacaklar mesela siz gidin evinizden çok ciddiyim bırakın ana oğul yaşasınlar cidden çekilecek gibi değiller.

Benim eşim.bana bunları yasatsa asla suratına bakmam yatağıma da almam es yerine de koymam çok fazla iyi niyetlisiniz.

Sorun eşte. Kayınvalide istediği kadar kötü olsun eş kişisinde iş yoksa olmuyor.
Bizim Türk erkeği evrimini tamamlamadan evlenince böyle oluyor.
Erkekler ya gözden çıkartıldıklarında kendilerine geliyor veya asla kendilerine gelmiyorlar evlilik bitiyor.

Annesi olması herşeyi yapma hakkınımı veriyor acaba kıyamıyorlarsa sümsük oğullarına evermesinler başkasının hayatınıda mahvetmesinler kendi egolarını tatmin etmek için geline yüklensinler dinimizde bile kaynanaya kayınbabaya bakma mecburiyeti yok ayrıca çocuklarda sigorta değil sırf gelin baksın diye yapılıyorsa bi insana sürekli yanı şeyi dersen mutlaka etkilenir çokmu zor oğlum yuvanızda mutlu olun birbirinizi üzmeyin demek evlin evladında hayatı zehir etsinler

Aklima sey geldi kaynanam bende gelir kalabildigi ve anlasamayip bosanma raddesine geldigimiz zamanlardan bisi geldi.

Surekli oglumun evi benim evimdir mantigiyla gelip kaliyordu kadin kendine yorgan yastik battaniye nevresim kiyafet herseyini getirip koymustu evime. havlusuna varana kadar.
aylarca kaliyordu.
sonra tabi tartismalar vs vs.
Ben evi tasidim kendi daireme yorganlarinida iade ettim kadin ortaligi ayaga kaldirmis beni kapiya atiyorlar diye.
5 tane daha cocugu var yorganlarini devir teslim yaptim.
Böylede bir mazim vardi o geldi aklima.

Onlar genelde duygu somurusu yapmaya bayilirlar.
Helede nazinin gectigi yalanlarina inandirdigi en saftirik cocugunu bulur aglanirda aglanirlar.
yok öyle bir dunya.
Eli ayagi tutan hic kimse kimseye yük olamamali.

Bunlarin ki yalniz kalamiyoruz falan degil bildigin mikserlik yapmak.
huzur kacirmak.
kötüluğe akli eren kendinede baksin bir zahmet.

Zaten sunu unutmayin gercekden muhtac olanlar yardim istemeye bile cekiniyorlar.

en ufak şeyde sizde biterler en ufak şeyde ararlar ederler. Sürekli bir sorunla gelinir ama sizin sorununuz olsun bunlar daha ufak şeyler daha beler görceksin der geçerler... BabyPinkk
(ya da azcık sızlanıp dertlensen, ''hiç zora da gelemiyorsunuz ''lar.)

valla çok çok katılıyorum :)

Son düzenleme:
eskiden olsa biz ile baslayan cumleler..

Çok afedersiniz kusursuz hizmet, önüne yemek koymak falan derken tam olarak bunu kabul etmesini mi istiyorsunuz konu sahibinin anlamadım. Kocanızın yemek alma engeli mi var? Bu sınırsız vericiliğinizle doğru akıl verebilir misiniz bilmiyorum. Erkekleri neden bu kadar şımartıyorsunuz? Hamilesiniz bir de. Yapıyorsunuz bari akıl vermeyin. Oğlunuz olacaksa aynı babası gibi mi yetiştireceksiniz? Ya da kızınız olacaksa erkeğe kusursuz hizmet etmeyi mi öğreteceksiniz. Yapmayın artık şunu ya. Kusura bakmayın sizin adınıza aynı düşüncede olan herkese aslında bu mesajım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…