- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Bahsettiğin kadın o çok sevdiğin kocanın annesi! Yazık ya iyi ki oglum yok ilerde böyle gelinim olsa cinnet geçirirdim. Bugün bosansan el sin de o kadın onun annesi. Evlat yetistir elin kızı gelsin neler desin yazık ya çok yazık
ahhh ahhh be canim hep diyorm bu konuda. gamsiZ olun .elin oglu seni kirmis uzmus kim umursar bu yuzdrn. kimseyi takma kendi gelip. konussun. kqrsindaki kocanda olsa kendinden fazlq deger verme ben boyle. yapa yapa ogrendim bas etmeyiO kadar doluyum ki biri dokunsa aglayacagim. Esimle ne ozel hayatim kaldi, ne evimin duzeni kaldi. Kendi evimde kendimi misafir gibi diken ustunde hissediyorum. Agzimdan cikan her laf cimbizla itinayla cekiliyor ve basliyor ergen kv aglamaya. Esim bana tavir aliyor. Aramiz buz gibi soguyor. Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni. Esimin bana danistigi yok kendi basina karar alir uygular fikrimi sormaz. Ya ben bu evde neyim? Ne ifade ediyorum? Gidecek yerim olsa 1 dk durmam. Nefret ediyorum ogluna yikilmaya calisan piskin kv lerden. Ya birak pesimizi be kadin. Birak da mutlu olalim, biraz basbasa kalalim. Bugun esim kalbimi kirdi. Durumun farkinda bile degil. 5 saattir kendimi yiyip bitiriyorum. Evde musait biyer yok ki geceyi bekliyorum konusmak icin. Allahim sabir ver, dayanma gucu ver. Kadinlara sesleniyorum, ilerde kv olursaniz lutfen oglunuzu rahat birakin, esiyle mutlu olsun, sonra benim gibi kv sinden nefret eden gelinleriniz olmasin. Bu bir ic dokustur.. anlatacak kimsem yok.. buraya yazayim dedim. Sevgiyle kalin...
Peki ne yapayim yardimci olur musunuz nasil davranayim esime. Biraz kiymet bilmesi icin.ahhh ahhh be canim hep diyorm bu konuda. gamsiZ olun .elin oglu seni kirmis uzmus kim umursar bu yuzdrn. kimseyi takma kendi gelip. konussun. kqrsindaki kocanda olsa kendinden fazlq deger verme ben boyle. yapa yapa ogrendim bas etmeyi
benim esim beni kirdigi zamn. hic orali olmuyorum. o yokmus gibi davraniyorum .yemegini onune koyuyorum kusursuz tabi olcak sekilde hizmetini .yapiyorm sonra gelip canli anne canim karim. bitanem seni cok kirdim ben senin kiymetini bilmiyorum ozur diliyo ama kisilikle alkalidir sen cok duygusalsan cabuk af ediyorsan oda bu yonunu bildigi halde. amn nasl olsa kime demisim gibi tavir takilir.Peki ne yapayim yardimci olur musunuz nasil davranayim esime. Biraz kiymet bilmesi icin.
Şunu açıkça söyliyeyim biz kv aynı evdeyken ben zannediyordun ki hayatımızı kv çok etkiliyor sonra evler ayrıldı baktım ki sorun kv değilmiş esimmiş... yani es ile sorununuz varsa geçmezSuan evleri a
Bir umut iste eskisi gibi evler ayri olursa eskisi gibi mutlu oluruz diye dusunuyorum. Suan evleri ayirma imkanimiz yok.
Sen ne diye bu kadar celallendin ki? Ne yani bu kadın evlilik kararı almış birlikte bir hayat kurmuşlar. Çocukları var ya da olacak,Bir gelecekleri olacak!Her neyse ‘Elsin’ne demek !O el dediğin de başkasının anasının kuzusu canım!Madem el diye bakıyorsunuz erkek kardeşlerinizi ve çocuklarınızı evlendirmeyin, sizlerle yaşasınlar bir ömür!Bahsettiğin kadın o çok sevdiğin kocanın annesi! Yazık ya iyi ki oglum yok ilerde böyle gelinim olsa cinnet geçirirdim. Bugün bosansan el sin de o kadın onun annesi. Evlat yetistir elin kızı gelsin neler desin yazık ya çok yazık
Kvniz niye sizinle.O kadar doluyum ki biri dokunsa aglayacagim. Esimle ne ozel hayatim kaldi, ne evimin duzeni kaldi. Kendi evimde kendimi misafir gibi diken ustunde hissediyorum. Agzimdan cikan her laf cimbizla itinayla cekiliyor ve basliyor ergen kv aglamaya. Esim bana tavir aliyor. Aramiz buz gibi soguyor. Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni. Esimin bana danistigi yok kendi basina karar alir uygular fikrimi sormaz. Ya ben bu evde neyim? Ne ifade ediyorum? Gidecek yerim olsa 1 dk durmam. Nefret ediyorum ogluna yikilmaya calisan piskin kv lerden. Ya birak pesimizi be kadin. Birak da mutlu olalim, biraz basbasa kalalim. Bugun esim kalbimi kirdi. Durumun farkinda bile degil. 5 saattir kendimi yiyip bitiriyorum. Evde musait biyer yok ki geceyi bekliyorum konusmak icin. Allahim sabir ver, dayanma gucu ver. Kadinlara sesleniyorum, ilerde kv olursaniz lutfen oglunuzu rahat birakin, esiyle mutlu olsun, sonra benim gibi kv sinden nefret eden gelinleriniz olmasin. Bu bir ic dokustur.. anlatacak kimsem yok.. buraya yazayim dedim. Sevgiyle kalin...
Aynısını bende yaşıyorum senin gibi diyorum benim bi oğlum olursa asla onu bana bağımlı yaşayacak şekilde davranmicam evlenirse rahat bırakıcam diye benimde kocam aynı aile anne manyagı bu tarz erkeklerler ( kvdelerin kendilerini evlatlarına küçüklükten bagımlı büyüklükleri kendilerini acındırarak büyüttükleri erkekler) asla düzelmezler umudum yok çünkü kime dediysem sorduysam yaşadıklarımla beraber anladım ki asla birinci planda eşleri yani bizler olamicaz emin ol hani bi söz var mahalle bizim ev kira onun gibi birşey görüntüde koca ama değiller ailesi bizler değiliz anaları kvdeme gel bizle yat desem gelir yatar eşimde saçmalama bile demez eve ben birşey istesem 1 ay beklerim annesi istese 1 saat bekler ayy ne yazdım amaO kadar doluyum ki biri dokunsa aglayacagim. Esimle ne ozel hayatim kaldi, ne evimin duzeni kaldi. Kendi evimde kendimi misafir gibi diken ustunde hissediyorum. Agzimdan cikan her laf cimbizla itinayla cekiliyor ve basliyor ergen kv aglamaya. Esim bana tavir aliyor. Aramiz buz gibi soguyor. Esimin benle paylasimi yok yanimda kv ye anlatir o sekilde duyarim olani biteni. Esimin bana danistigi yok kendi basina karar alir uygular fikrimi sormaz. Ya ben bu evde neyim? Ne ifade ediyorum? Gidecek yerim olsa 1 dk durmam. Nefret ediyorum ogluna yikilmaya calisan piskin kv lerden. Ya birak pesimizi be kadin. Birak da mutlu olalim, biraz basbasa kalalim. Bugun esim kalbimi kirdi. Durumun farkinda bile degil. 5 saattir kendimi yiyip bitiriyorum. Evde musait biyer yok ki geceyi bekliyorum konusmak icin. Allahim sabir ver, dayanma gucu ver. Kadinlara sesleniyorum, ilerde kv olursaniz lutfen oglunuzu rahat birakin, esiyle mutlu olsun, sonra benim gibi kv sinden nefret eden gelinleriniz olmasin. Bu bir ic dokustur.. anlatacak kimsem yok.. buraya yazayim dedim. Sevgiyle kalin...
Bahsettiğin kadın o çok sevdiğin kocanın annesi! Yazık ya iyi ki oglum yok ilerde böyle gelinim olsa cinnet geçirirdim. Bugün bosansan el sin de o kadın onun annesi. Evlat yetistir elin kızı gelsin neler desin yazık ya çok yazık
eskiden olsa biz ile baslayan cumleler..en ufak şeyde sizde biterler en ufak şeyde ararlar ederler. Sürekli bir sorunla gelinir ama sizin sorununuz olsun bunlar daha ufak şeyler daha beler görceksin der geçerler...BabyPinkk
(ya da azcık sızlanıp dertlensen, ''hiç zora da gelemiyorsunuz ''lar.)
valla çok çok katılıyorum :)
Çok afedersiniz kusursuz hizmet, önüne yemek koymak falan derken tam olarak bunu kabul etmesini mi istiyorsunuz konu sahibinin anlamadım. Kocanızın yemek alma engeli mi var? Bu sınırsız vericiliğinizle doğru akıl verebilir misiniz bilmiyorum. Erkekleri neden bu kadar şımartıyorsunuz? Hamilesiniz bir de. Yapıyorsunuz bari akıl vermeyin. Oğlunuz olacaksa aynı babası gibi mi yetiştireceksiniz? Ya da kızınız olacaksa erkeğe kusursuz hizmet etmeyi mi öğreteceksiniz. Yapmayın artık şunu ya. Kusura bakmayın sizin adınıza aynı düşüncede olan herkese aslında bu mesajım.benim esim beni kirdigi zamn. hic orali olmuyorum. o yokmus gibi davraniyorum .yemegini onune koyuyorum kusursuz tabi olcak sekilde hizmetini .yapiyorm sonra gelip canli anne canim karim. bitanem seni cok kirdim ben senin kiymetini bilmiyorum ozur diliyo ama kisilikle alkalidir sen cok duygusalsan cabuk af ediyorsan oda bu yonunu bildigi halde. amn nasl olsa kime demisim gibi tavir takilir.
Kaç senelik evlisiniz?Kapinizi kapatinca kv disarda kaliyo sonucta. Ben ne yapayim? Halinize sukredin sizin yerinizde olmayi cok isterdim.
Neden sizle yaşıyor evi kocası yokmu başka cocugu yokmuKapinizi kapatinca kv disarda kaliyo sonucta. Ben ne yapayim? Halinize sukredin sizin yerinizde olmayi cok isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?