Yahu tamam da gençler gençler diyorsunuz siz genç olmadınız mı? Bakın size attığım sözü adam m.ö 350 yil once söylemiş. Bazı insanlarda kendisinden sonra gelen nesli saygısız bulma adeti yeni bir şey değil yani. Benim de saçma sapan ergen saç modellerim olmuştur, saçma sapan giyinmisimdir. Şimdi bakınca Ay ne salakmışız o zaman diyorum. Eminim çevremde bu yeni nesil ne biçim giyiniyor diyen büyüklerim olmuştur. Ama aynı büyüklerin de gençken sacma sapan davranışları olmuştur kesinlikle.
Insan gençlikte saçmalamayacak da ne zaman saçmalayacak? Sizin yaşınıza gelince yeğeniniz de diyecek hiç yakışmıyormus o saç bana diye kendisine gülecek. Yani bırakın da bunu sizin yaşınıza geldiğinde anlasın. Olgun yaşta olan insanlar gençlerden kendileri gibi davranmalarını bekliyor ben buna kızıyorum. O yaşa gelince o da bilecek öyle davranması gerektiğini, gencecik yaşta emekli albay gibi mi olsun çocuklar?
Ayrıca ben hiç kimseye kendine yakıştirip o şekilde mutlu hissettiği bir şey için hiç yakışmamış demiyorum evet